ABC Kodi Addons: Hur man ser ABC på Kodi lagligt


ABC Kodi Addons: Hur man ser ABC på Kodi lagligt

Publicerad: 6 december 2019


ABC är en av de mest populära kanalerna i USA som erbjuder premium videoinnehåll inklusive många populära TV-program. Kodi är en öppen källkod för strömmande digitala medier och gör det möjligt för sina användare att strömma allt ABC: s innehåll genom en mängd tillägg. Men inte alla använder licensierade resurser och deras användning rekommenderas starkt. Men stressa inte, nedanför har vi listat två av de bästa Kodi-tillägg som hjälper dig att se ABC på Kodi lagligt.

ABC startade ursprungligen som ett radionätverk och har förvandlats till USA: s premium-tv-sändningstjänst som erbjuder några av de största TV-programmen genom alla tider som Jimmy Kimmel Live, The Good Doctor, The Doctor OZ Show, The View, America This Morning bland andra. Kodi är å andra sidan en mycket anpassningsbar programvara som fungerar som en helig gral av videoinnehåll från alla typer av källor som Netflix, Hulu, Amazon Prime och ABC. Strömning på Kodi utsätts emellertid ofta för att vara i ett lagligt grått område snarare än svart och vitt.

Strömmar på Kodi Legal?

Absolut ja. Förutsatt att du strömmar innehåll endast med licensierade källor. Kodi har en hel värld av tillägg (både officiell och tredje part) som omedelbart kan tjäna alla typer av innehåll på ett silverfat. Även om det kan vara allvarligt frestande att prova ett inofficiellt tillägg för att strömma något specifikt innehåll som inte är tillgängligt officiellt, är det bäst att motstå om du vill undvika lagliga återverkningar. Majoriteten av tredjeparts eller inofficiella tillägg har ingen sändning eller upphovsrätt för innehållet de serverar. Använd alltid legitima Kodi-tillägg som serverar licensierat innehåll för att njuta av en säker streamingupplevelse. Enkelt uttryckt är strömning på Kodi lagligt så länge du inte ser på det för att strömma olagligt eller upphovsrättsskyddat innehåll.

ABC på Kodi

ABC är ännu en bra källa till innehåll som finns tillgängligt på Kodi. Även om de flesta tillägg som erbjuder ABC har utsatts för problem med innehållslicenser, finns det några som är lagliga att använda och servera innehåll från legitima källor. Och det bästa är att de inte kommer att kosta dig en krona precis som resten av Kodi-tilläggsbiblioteket.

Bästa tillägg för att titta på ABC på Kodi legally

Nedanför har vi listat två Kodi-tillägg som erbjuder ABC-ström från officiella källor.

USTVNow

USTVNow är en tjänst speciellt utformad för att göra det möjligt för medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna att titta på Amercal-tv-sändningar utanför deras hemland. Men det gör det inte exklusivt för de väpnade tjänsterna. I själva verket kan vem som helst registrera sig för detta tillägg eftersom det egentligen inte kräver något bevis på identitet. Med bara ett klick gör tillägget USTVnow Kodi innehåll tillgängligt på din skärm.

Med USTVNows gratis plan får du strömma alla stora amerikanska markbaserade stationer inklusive ABC, CBS, CW, PBS och My 9. Och det bästa är att det inte finns några regionala begränsningar förknippade med dess innehåll så att du kan strömma från var som helst i världen. Den enda nackdelen är dock att detta gratis nivå inte erbjuder innehåll på begäran.

USTVNow erbjuder också premiumplaner mellan $ 19 / månad och upp till $ 99 som gör att du kan komma åt 200+ kanaler inklusive några av de mest populära som HBO och Showtime. USTVNow-tillägg är tillgängligt att ladda ner från det officiella Kodi-lagret så prova och få åtkomst till ABC lagligt.

WABC-program

Tillgängligt i det officiella Kodi-lagret är tillägget WABC Programs utan tvekan det bästa sättet att strömma ABC-innehåll på begäran. Det har ett enkelt gränssnitt som inte kan anpassas för att göra det lättare för streamare genom att visa allt tillgängligt innehåll på en enda sida. Mediebiblioteket är ganska balanserat och erbjuder en trevlig blandning av gammalt och nytt innehåll. Av sådana som klassiker från gamla skolan som Amerikas roligaste hemvideor och nya utgåvor som Marvel’s Agent of Shield, är det säkert att säga att innehållsbiblioteket har något för alla. WABC Kodi-tillägg hämtar innehåll direkt från ABC TV: s officiella hemsida, så du får också titta på aktuella ABC-shower som Good Morning America.

Sista ord

Att använda Kodi är superkul och helt lagligt så länge du vet rätt platser för att hitta önskat innehåll. Strömma alltid innehåll från officiella källor för att kunna njuta av en säker Kodi-strömningsupplevelse. Många användare väljer tredjepartstillägg som för allt du vet kan hämta upphovsrättsskyddat innehåll från inofficiella källor, vilket är både olagligt och omoraliskt. Fortfarande, om du känner dig frestad nog att prova dem, gör aldrig det utan att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder som att använda en Kodi VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me