Bästa Viber VPN: få tillgång till det från var som helst under 2020


Bästa Viber VPN: få tillgång till det från var som helst under 2020

Viber kan inte nås i Kina, medan vissa länder i Mellanöstern har begränsat funktionen för röstsamtal. Med PureVPN kan du få en IP-adress från ett VoIP-vänligt land, så att du kan få tillgång till Viber var som helst.


. Viber VPN-logotyp

Med mer än 260 miljoner aktiva användare i över 190 länder är Viber en av de populäraste VoIP- och snabbmeddelandeapparna efter WhatsApp. Många använder sina funktioner för att kommunicera med vänner och familj från hela världen.

Viber är dock inte tillgängligt överallt. Ta till exempel Kina där tjänsten har blockerats direkt. Dessutom finns det andra länder, till exempel de i Mellanöstern, som begränsar VoIP-funktionaliteten.

Det finns dock en enkel lösning för att komma åt den var som helst. Med Viber VPN kan du omedelbart komma runt dessa hinder samtidigt som du skyddar dina data från cyberbrottslingar och andra nyfikna ögon. Läs vidare för att lära dig mer:

Anledningar till att du behöver en Viber VPN

Här är några goda skäl till varför du bör överväga att använda ett VPN för Viber:

1. För att få åtkomst till det från tillgängliga regioner

Viber är förbjudna i vissa länder eftersom deras regeringar vill kontrollera de uppgifter som medborgarna skickar och tar emot. De pressar internetleverantörer för att blockera åtkomst till tjänsten över hela landet, vilket gör att lokalbefolkningen och utlandsstationerade inte kan använda den för att hålla kontakt med nära och kära. Följande är en lista över länder som har Viber delvis eller helt begränsat:

 • jemen
 • Qatar
 • Kina
 • oman
 • Nordkorea
 • Saudiarabien
 • Jordanien
 • UAE
 • iran
 • Qatar

Det är viktigt att notera att några av dem fortsätter att blockera appen till denna dag, medan andra bara gjorde det tillfälligt. Genom att använda ett VPN behöver du dock inte ta itu med dessa vägspärrar. Allt du behöver göra är att ändra din virtuella plats till ett land där Viber är tillgängligt, och du kommer att kunna komma åt den på nolltid.

2. För att säkra din Internet-trafik

Viber ger god säkerhet eftersom kryptering från en till ände hindrar dina konversationer från att ses eller höras av någon. Så du kanske undrar, “varför behöver jag till och med ett VPN för att säkra mina data?” Det beror främst på var och när du använder tjänsten. Om du till exempel skickar Viber-meddelanden via allmän Wi-Fi kommer det att äventyra en del av din integritet.

Medan appen använder kryptering är det mycket troligt att Wi-Fi-hotspot som du är ansluten till inte gör det – det gör det lättare för cyberkriminella att övervaka din trafik! Om de på något sätt kan fånga upp det kan dina personuppgifter lämnas sårbara för stöld. En VPN kommer att erbjuda ett extra lager av kryptering till din trafik så att du kan använda Viber med fullständig sinnesfrid.

3. För att kringgå bandbreddstrottling

De flesta Internetleverantörer använder sig av trottling av bandbredd när du deltar i vissa aktiviteter som att använda VoIP-tjänster, strömma videor, spela onlinespel och ladda ner filer. Även om de saktar ner dina Internethastigheter för att hantera nätverkstoppning, kan det också vara att tvinga användare att köpa ett dyrare prenumeration för stabila hastigheter.

Om du ansluter till en VPN-tjänst innan du använder Viber kan din Internetleverantör inte berätta vad du gör online. Det enda de ser är gibberisk kod, med tillstånd av tunnel- och krypteringsprocessen som sker. Som ett resultat kan du uppleva gasfria hastigheter när du ringer VoIP-samtal till alla världens hörn.

PureVPN – Den bästa VPN för Viber!

Om du är ute efter en pålitlig Viber VPN ska du inte leta längre. PureVPN levereras med allt du vill ha i ett VPN för åtkomst till Viber, som inkluderar:

 • Testat ingen loggpolicy: Din integritet har högsta prioritet för oss, varför vi inte lagrar loggar av något slag. Ta inte vårt ord för det – en ny oberoende revision visar att våra påståenden inte bara är rök och speglar!
 • Integritetsvänlig jurisdiktion: Vi har huvudkontor i Hong Kong, där det inte finns lagar om datalagring av något slag. PureVPN är också långt borta från övervakningen av 5, 9 och 14 ögon, vilket betyder att du inte har något att oroa dig när du använder vår tjänst.
 • Globalt servernätverk: Med ett omfattande nätverk av mer än 2 000 VPN-servrar på över 180 platser har du gott om val när det gäller att välja länder som inte har förbjudit användning av Viber.
 • Snabba hastigheter: Vanligtvis kommer anslutning till ett VPN att bromsa din Internethastighet till en viss grad. Du kommer dock att vara glad att veta att vi kontinuerligt optimerar våra servrar för hastighet så att du har snabba och stabila anslutningar oavsett vilken tid på dagen.
 • Obegränsad bandbredd: PureVPN inser att bandbreddskåp inte bara minskar kvaliteten på din Viber-anslutning utan också hur länge du kan hålla kontakten. Därför lägger vi inga begränsningar för bandbreddanvändningen.
 • Mobil kompatibilitet: Även om Viber fungerar på både stationära och mobila plattformar, används den oftast på den senare. Lyckligtvis erbjuder PureVPN lättanvända och intuitiva appar för både iOS och Android.
 • säkerhet & Sekretessfunktioner: Vi erbjuder AES 256-bitars kryptering, DNS-läcksskydd och en kill switch för att skydda dina Viber-konversationer. Dessutom har du delad tunneling för att säkert komma åt Viber och använda lokala tjänster samtidigt.

Hur man kommer åt Viber med hjälp av en VPN?

Processen är lika enkel som 1, 2 och 3. Följ bara stegen som nämns nedan så kommer du att få tillgång till Viber var som helst på några minuter:

 1. Gå till vår beställningssida och köp ett PureVPN-prenumeration som passar dig.
 2. Ladda ner och installera appen för din enhet.
 3. När du är klar loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Anslut till en serverplats där inga begränsningar införs för användning av Viber, till exempel USA.
 5. Vänta tills VPN-anslutningen upprättas.
 6. Starta nu Viber-appen och chatta bort!

Vanliga frågor

Följande är några av de vanligaste frågorna om Viber och VPN:

Kan jag använda Viber i Dubai?

Inte om du använder Viber VPN eftersom appen är blockerad i Förenade Arabemiraten. Hämta helt enkelt en IP-adress från ett annat land där Viber är tillgängligt, så är du bra att gå!

Kan jag använda Viber i Kina?

Utan VPN för Viber som PureVPN kan du inte! Vi är en av få VPN-leverantörer som fortfarande kan kringgå Great Firewall of China.

Inpackning av saker

Där har du det. Nu vet du hur du kommer åt Viber med ett VPN, du kan komma igång och chatta med dina vänner och familj utan problem. Om du har några frågor eller funderingar, använd gärna kommentarerna nedan, så kommer vi tillbaka till dig så snart vi kan!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me