Bästa VPN för LINE: Åtkomst till det säkert och privat 2020


Bästa VPN för LINE: Åtkomst till det på ett säkert sätt & Privat 2020

LINE är en av de mest använda kommunikationsapparna i Asien, men den har blockerats i vissa länder som Kina. För att få tillgång till det är allt du behöver PureVPN. Anslut bara till ett land som Japan eller Singapore så kommer du att kunna använda LINE för att hålla kontakten med dina nära och kära.


. VPN för Line logotyp

LINE är en snabbmeddelanden-app som erbjuder gratis SMS, röstsamtal, filöverföringar och massor av klistermärken och emojis. Den har miljoner användare över hela världen och är ett särskilt populärt val i asiatiska länder som Taiwan, Thailand och Indonesien.

Tyvärr har appen blockerats i vissa regioner, till exempel Kina. Även om du kan komma åt LINE där du befinner dig kanske du stöter på geobegränsat innehåll. Till exempel kan vissa klistermärken finnas tillgängliga i Sydkorea och Japan, men inte någon annanstans.

Fret dock inte! I den här artikeln visar vi dig stegen som krävs för att få tillgång till LINE samt ladda ner gratis klistermärken, oavsett din faktiska plats. Allt du behöver göra är att utrusta din enhet med ett VPN för LINE.

Anledningar till att du behöver ett VPN för LINE

Här är några bra skäl till varför du bör överväga att använda ett VPN med LINE ::

1. Tillgänglighet

Som nämnts ovan är LINE blockerad i Kina och några få andra länder. Trots detta är det fortfarande en mycket populär kommunikationsapp. Om du försöker använda det från ett begränsat område, hälsas du med ett felmeddelande. Därför kommer det inte som en överraskning att många använder VPN för att undvika dessa vägspärrar och återfå åtkomst till LINE.

På liknande sätt kanske du inte kan komma åt vissa innehåll, t.ex. klistermärken från platser där LINE är tillgängligt. Med en VPN för LINE kan du ändra din IP-adress till ett land där appen och dess innehåll inte är blockerad. Som ett resultat kan du komma åt LINE och alla dess funktioner var som helst.

2. Säkerhet

En VPN gör mycket mer än bara slå geo-restriktioner. I själva verket kan det också hjälpa dig att skydda dina personuppgifter. LINE säkrar redan dina chattmeddelanden med Letter Sealing-funktionen, som tillhandahåller en-till-än-kryptering. Det kan dock finnas en bakdörr som gör det möjligt för underrättelsebyråer, och naturligtvis cyberbrottslingar, att läsa dina kommunikationer.

2013 gav Skype NSA bakdörr åtkomst till sina användares krypterade meddelanden. Exempel som detta är varför du inte ska överlåta säkerheten för din information till slumpen. Genom att använda en VPN för LINE kan du lägga till ett obrottsligt lager av militärkryptering till dina konversationer, vilket gör dem nära omöjliga att fånga upp eller dechiffrera.

PureVPN – Den bästa VPN för LINE!

Om du behöver en pålitlig VPN för att använda med LINE, leta inte längre än PureVPN! Vi erbjuder mer än 2 000 ultrasnabba VPN-servrar i över 140 länder, inklusive Indonesien, Japan, Thailand, Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Singapore och Sydkorea.

De allra flesta av LINE: s användarbas finns i dessa regioner, så du kan komma åt appen eller ladda ner de klistermärken du vill genom att byta din virtuella plats till någon av dem. Dessutom garanteras din integritet med en verifierad policy utan loggar – vi lagrar inga anslutnings- eller aktivitetsposter!

Med intuitiva appar tillgängliga för alla stora stationära och mobila plattformar kan du ställa in en VPN och komma åt LINE på nästan vilken enhet som helst. Dessutom skyddas dina samtal och meddelanden med AES 256-bitars kryptering, DNS-läckageskydd och en dödsbrytare.

PureVPN sätter inte begränsningar för bandbredd, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att hålla dina samtal korta. Kundtjänst är också tillgängligt när som helst på dagen eller natten via livechatt för alla slags problem du kan stöta på.

Om du fortfarande inte är säker på om PureVPN är rätt för dig är de goda nyheterna en 31-dagars återbetalningsgaranti som täcker alla våra planer. Registrera dig bara och ta vår tjänst för en testkörning; Du kan begära en full återbetalning om du inte är nöjd!

Hur man använder LINE med ett VPN?

För att komma åt LINE privat och säkert från var som helst i världen, följ bara dessa enkla steg som nämns nedan:

  1. Gå först till vår beställningssida och registrera dig för en PureVPN-plan.
  2. Ladda ner och installera rätt app för din enhet.
  3. När du är klar använder du dina PureVPN-referenser för att logga in.
  4. Anslut till en serverplats i Asien som Singapore, Japan eller Sydkorea.
  5. Vänta några sekunder tills VPN-anslutningen upprättas.
  6. Gå igång och starta LINE-appen. Du kommer nu att kunna använda den för att kommunicera med dina vänner och familj!

Varför ska du inte använda ett gratis VPN för LINE??

Det finns många gratis VPN-tjänster på Internet, och du kan bli frestad att välja dem, särskilt om du är kontant. Vi rekommenderar emellertid att vara försiktiga snarare än att ta en risk eftersom gratis VPN: er är kända för att sätta in spårningskakor och sälja dina data till högstbjudande.

Dessa förment gratis tjänster är också företag i slutet av dagen, trots allt. De måste också betala för sina tillhörande omkostnader. Det sägs att om du inte betalar för produkten är du produkten som säljs, och detta kan inte vara santare.

Du kan helt enkelt inte förvänta dig att gratis VPN: er ska tillhandahålla samma servicenivå som betalade VPN: er. Bandbreddskåp, dåliga krypteringsstandarder och begränsade serverplatser är bara några av de många orsakerna till varför du bör hålla dig till premium VPN, till exempel PureVPN.

Hur köper jag ett klistermärke som inte finns i mitt land?

Det är en enkel process, verkligen. Använd en VPN, anslut till en server i Asien som Japan, Sydkorea eller Singapore. Nästa steg är att starta LINE-appen på din enhet, köpa och ladda ner de regionalt begränsade klistermärkena så är du bra att gå!

Inpackning av saker

Så har du inte tillgång till LINE från din region? Eller har du stött på hinder när det gäller att ladda ner gratis klistermärken? Vad du behöver är en högst rankad VPN för LINE! Med en kommer du att kunna använda appen och allt dess innehåll fritt från hinder av alla slag.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me