Bästa VPN för Messenger: lätt åtkomst till det var som helst under 2020


Bästa VPN för Messenger: lätt åtkomst till det var som helst under 2020

Facebook Messenger är blockerad i vissa länder som Kina, Turkiet och Ryssland. Byt din IP-adress och plats till alla länder där Messenger är tillgängliga och få åtkomst till den inom några sekunder med PureVPN.


. VPN för Messenger

Facebook Messenger är en av de mest populära meddelandeapparna över hela världen, med mer än en miljard aktiva användare varje månad. Det gör kommunikationen med dina vänner och familj till en lek genom fri textning samt röst- och videosamtal. Inte bara detta utan du kan också enkelt dela foton, videor, klistermärken och GIF-filer.

Men Messenger kan inte nås överallt. Vissa auktoritära länder har förbjudit det helt. Många arbetsgivare och utbildningsinstitutioner begränsar också åtkomsten till meddelanden-appen i deras Wi-Fi-nätverk. Om du vill låsa upp det måste du använda ett VPN för Messenger. Läs vidare för att lära dig mer:

Hur låser en VPN upp Messenger?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett verktyg som gör två huvudsakliga saker. För det första gör det att du låtsas vara i ett annat land så att du kan komma runt kvarter. För det andra lägger det till ett lager skydd för all din trafik, vilket hindrar någon att veta vad du gör online. Som sådan har du tillgång till Messenger var som helst utan att lyfta röda flaggor!

Anledningar till att du behöver ett VPN för Messenger

Låt oss ta en titt på varför du bör överväga att använda en Messenger VPN:

1. För att kringgå onlinecensur

Om du reser till eller bor i länder som Iran, Turkiet, Saudiarabien, Ryssland, Förenade Arabemiraten och Kina kommer du inte att kunna chatta på Messenger. När allt kommer omkring har de några av de striktaste lagen om censur på nätet.

Det betyder dock inte att du måste nöja dig med Messenger. Med hjälp av en VPN kan du direkt få en IP-adress till en annan region utan censur och få tillgång till den, oavsett din verkliga plats.

2. Att undvika nätbegränsningar

Chansen är stor att Messenger inte är tillgänglig på din skola eller ditt arbetsnätverk. De flesta utbildningsinstitutioner och arbetsgivare tror att det kan distrahera elever och anställda från att göra arbete, vilket innebär att de blockerar Messenger och andra sådana meddelandeappar.

Lyckligtvis ger en VPN dig möjligheten att komma åt Messenger även om din lokala nätverksadministratör begränsar den. Det förfalskar din plats så att du inte längre verkar vara på din skola eller arbetsplats. Resultatet? Wi-Fi-begränsningarna gäller inte längre för dig!

PureVPN – Den bästa VPN för Messenger

Om du letar efter en betrodd VPN att använda med Messenger, har PureVPN din rygg. Här är några faktorer som gör oss till det bästa VPN-alternativet för detta ändamål:

 1. Globalt servernätverk: Med ett massivt nätverk med mer än 2 000 VPN-servrar och 300 000 IP-adresser på 180+ platser till ditt förfogande, kan du vara säker på att du inte kommer att möta några problem när du hittar en för att låsa upp Messenger.
 2. Inga anslutnings- eller aktivitetsloggar: Att använda ett VPN innebär att du litar på leverantören med dina data. Våra anspråk på ingen loggning verifieras av en oberoende revisor – vi kan inte dela någon information helt enkelt för att vi inte har några.
 3. Cross-Platform Compatibility: Eftersom du kommer att använda Messenger på din mobiltelefon är det viktigt att välja en VPN-leverantör med appar för både iOS och Android, som din verkligen, PureVPN!
 4. säkerhet & Sekretessfunktioner: Du vill inte att någon ska ta reda på att du kommer åt Messenger. PureVPN använder Internet kill switch, DNS-läcksskydd och AES 256-bitars kryptering för att skydda dina data och identitet.
 5. Snabba hastigheter: När du ansluter till ett VPN påverkar det din internethastighet till viss grad. För att bekämpa detta och ge dig snabba hastigheter är våra servrar kontinuerligt optimerade av interna proffs.

Är du fortfarande osäker på om PureVPN är för dig? Fret inte! Alla våra planer stöds av en 31-dagars återbetalningsgaranti så att du kan prova vår service riskfri.

Hur man kommer åt Messenger med hjälp av ett VPN?

För att komma åt Messenger säkert och privat var som helst på några sekunder, följ bara dessa enkla steg som nämns nedan:

 1. Prenumerera på en PureVPN-plan som fungerar för dig.
 2. ladda ner och installera rätt app för din enhet.
 3. Välj OpenVPN som ditt VPN-protokoll
 4. Aktivera Internet Kill Switch och DNS Leak Protection.
 5. Välj en VPN-server i alla länder där Messenger är tillgängligt.
 6. Öppna Facebook Messenger och anslut till dina nära och kära!

Vanliga frågor

Följande är några vanliga frågor om Messenger och VPN:

Hur använder jag VPN på Messenger?

Det är lika enkelt som 1, 2 och 3, verkligen. Allt du behöver göra är att ladda ner en pålitlig VPN-tjänst som PureVPN på din föredragna enhet, ansluta till vilken serverplats där Messenger finns och du är bra att gå!

Kan du använda ett VPN på Facebook?

Absolut kan du använda en VPN för att komma åt Facebook var som helst i världen. Om du reser till ett land där den sociala medieplattformen är blockerad, rekommenderar vi att du registrerar dig till PureVPN innan du går ut.

Är FB Messenger blockerad i Förenade Arabemiraten?

Delvis! Även om du kommer att kunna använda Messenger för att skicka SMS, är det samtalsfunktionerna som du inte kommer att kunna dra nytta av. Men du kan komma runt dessa begränsningar och ringa röst- / videosamtal med ett VPN.

Ska jag använda ett gratis VPN för Messenger?

Du kanske frestas att använda ett gratis VPN för att komma åt Messenger, men det är långt ifrån en bra idé. Dessa “gratis” tjänster är ökända för att samla in och sälja dina uppgifter till tredje parter för en vinst. Dessutom erbjuder de flesta av dem dålig kryptering och en handfull serverplatser. Om du vill skörda alla fördelar med ett VPN är du bättre på att använda betalda alternativ.

Inpackning av saker

Och det handlar om det! En VPN är allt du behöver för att njuta av obegränsad tillgång till Messenger från var som helst i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me