En enkel hack: Hur man ser NBC på Kodi Revilled!


Contents

En enkel hack: Hur man ser NBC på Kodi Revealed!

Publicerad: 02 juli 2019


Vill du streama NBC på Kodi? Då är den här guiden åt dig. Få PureVPN till endast $ 0,99 för att få tillgång till de bästa Kodi-tilläggarna och titta på NBC var som helst under låstdagarna.

Behovet av att konsumera nytt och intressant innehåll har funnits i århundraden. Tidigare var människor nästan beroende av att läsa tidningar på morgonen eller en bok på kvällen. Senare började folk ställa in på sina radioapparater och TV-apparater för sina favoritprogram. Behovet finns fortfarande kvar idag, men hur människor konsumerar innehåll nuförtiden har förnyats i helhet.

Streaming är den nya livskoden för dig som vill titta på sitt favoritvideoinnehåll. Idag finns det obegränsade alternativ när det gäller att bestämma vad man ska strömma och på vilken enhet eller plattform.

Det finns gott om strömningstjänster som Netflix och Hulu, som har användare i miljoner över hela världen. Båda dessa streamingplattformar ger tillgång till några av de största TV-programmen och filmerna, men de är begränsade i omfattning. Om du vill titta på nyheterna, vissa sporter eller någon annan form av videoinnehåll som du inte kan kategorisera som underhållning är det svårt att hitta det på dessa strömningsplattformar.

Vad är Kodi

Ett sådant exempel på en streamingtjänst, som är helt gratis, är Kodi. Det är en mediaspelare med öppen källkod som ger dig tillgång till 0-innehåll från var som helst över hela världen, även om den är blockerad i din region. Det ger allt du älskar, på ett ställe, och erbjuder det i ett snyggt och lättanvända användargränssnitt. Naturligtvis stöds och hanteras det av ett dedikerat team av människor.
Kodi kan installeras på i princip alla enheter som ansluter till internet och har en skärm. Det kan användas på Linux, OSX, Windows, iOS och Android, spelkonsoler, TV-lådor och många andra enheter.

Innehåll på Kodi och dess användarbas

Enligt de trafikresultat som delades av Kodi själv var 12 miljoner användare aktiva på Kodi från och med december 2017. Företaget delade också att 1 av 3 användare regelbundet uppdaterade sina tilläggsförvar för att förbli uppdaterade med det senaste innehållet.
En sådan dedikerad användarbas, trots alla de nedbrytningar som Kodi har mött under senare tid, är bara möjlig eftersom Kodi tillhandahåller en en-fönster lösning för det bästa innehållet i världen. Antalet tillägg och mängden innehåll i varje tillägg är nästan oändligt, vilket förklarar varför Kodi-användare förblir extremt lojala mot tjänsten.
Det finns ingen rätt åtgärd för att kategorisera genren av innehåll som Kodi har. Låt oss bara säga att det har allt och sedan några. Få bara rätt tillägg och börja strömma direkt. Det finns dock vissa kategorier tillgängliga på Kodi som kan ses på hemsidan. Dessa kategorier syftar till att sortera innehåll på hemsidan på detta sätt:

 • musik
 • bio
 • Visar
 • foton
 • PVR

Kodi handlar om tillägg

Precis som appar som gör smartphones till en livskraftig produkt, för Kodi är det tillägg. För allt du vill titta på Kodi, behöver du ett relevant tillägg. När ett tillägg har installerats på din Kodi-mediaspelare visas det som en katalog som du kan välja och utforska för att hitta innehåll som du kan binge-watch.
Om du till exempel vill se de senaste HBO-TV-programmen på Kodi, skulle du behöva ett tillägg för HBO, eller om du vill vara uppdaterad med aktuella frågor och nyheter, kan du få något som ett BBC- eller CNN-tillägg- på. Det finns tusentals tillägg tillgängliga online för gratis nedladdning. Endast några premiumavgifter betalas, men innehållet som de är värd kan också hittas i andra gratis Kodi-tillägg.

Vad är NBC

NBC är ett amerikanskt kommersiellt sändningsnätverk som har funnits i mer än 40 år. Det fungerar med mer än 200 dotterbolag runt om i USA, av vilka vissa sänds även i vissa delar av Kanada och andra amerikanska territorier..

NBC är blockerat utanför USA – Geo-Restrictions!

NBC är endast tillgängligt i USA och vissa av dess territorier. Utanför USA kan du inte komma åt NBC på grund av geo-restriktioner som har införts av regionala myndigheter, innehållsproducenter och streamingplattformar. Det är viktigt att förstå att det inte finns någon juridisk klausul som gör det möjligt för innehållsproducenter och moderatorer att censurera innehåll baserat på en användares plats. I själva verket är det en kränkning av de mänskliga rättigheterna.
Enligt en rapport som publicerades av FN 2011 förklaras tillgång till internet som en grundläggande mänsklig rättighet i alla utvecklingsländer. Detta inkluderade rätten att få tillgång till innehåll fritt, vilket inte längre är en möjlighet på grund av de oetiska geo-restriktionerna som de regionala myndigheterna har infört.
Du kan strömma NBC på alla enheter, Lär dig se NBC Live.

Innehåll på NBC

NBC handlar om sport och nyheter. Det ger sina tittare en mångfaldig meny med alla live sportevenemang samt analys- och talkshows relaterade till nyheter och aktuella frågor. Det är ett bra ställe att hålla sig uppdaterad med de senaste händelserna runt om i världen inom alla branscher som teknik, finans, sport.

Vad är NBC Gold

NBC Gold är ett speciellt pass för sportfans som ger dem exklusiva pass till speciella liveevenemang som annars är svåra att strömma. Användare som är intresserade av NBC Gold pass kan prenumerera på en månadsavgift på $ 49.99 för den dyraste planen som ger tillgång till varje match som finns att titta på. Om du är intresserad av att bara se några av dina favoriter kan du titta på NBC Gold Pricing-planerna.

Hur du aktiverar NBC Sports Gold på din enhet

Att aktivera NBC Gold på alla enheter är så enkelt som det kan bli. Du behöver bara följa några steg och du är alla beredda att börja strömma. Men installationen ber om några detaljer, till exempel din internetleverantör, som du kan välja om du är utanför USA slumpmässigt.
Installationen kräver också att du anger en 6-siffrig autentiseringskod, som du kan få från din enhet som du vill aktivera. Öppna bara appen och gå till aktiveringsskärmen för att få din aktiveringskod.
Om du är redo att aktivera NBC Gold på din enhet klicka här.

Titta på NBC på Kodi med NBC Add-on

Ja, det finns ett tillägg för NBC som du kan lägga till på din Kodi-mediaspelare. Användare som bor i USA kan bara installera tillägget och börja strömma sina favorit-tv-program direkt. Men eftersom NBC är blockerat för åtkomst utanför USA, kommer människor i andra länder inte att kunna se NBC på Kodi direkt.
Expats, resenärer och användare som bor i andra länder kan använda ett VPN för att ändra sin plats, vilket gör det möjligt att komma åt NBC-tillägget och njuta av dess innehåll från Kodi. Mer om det senare.

Hur man installerar NBC-tillägg och titta på NBC på Kodi

Följ bara stegen nedan för att installera NBC Sports Live Extra-tillägg på Kodi.

 • Starta Kodi och gå till ‘Tillägg’.
 • Klicka på paketinstallationsikonen.
 • Klicka på “Installera från arkivet” > Kodi Add-on Repository.
 • Klicka på NBC Sports Live Extra > Installera.
 • Vänta på meddelandet “Tillägg aktiverat”.
 • Gå tillbaka till startskärmen och gå till tillägg.
 • Välj videotillägg.
 • Alla installerade videotillägg visas här.

Första gången du lanserar tillägget NBC Sports Live Extra får du en aktiveringskod som du måste ange på https://activate.nbcsports.com/.
Alternativt kan du ladda ner det officiella NBCSN-tillägget härifrån och sedan ställa in det genom att klicka på ‘Installera från zip-fil’ istället för ‘Installera från förvaret’.

Farorna med att strömma vid osäker anslutning

Enligt en forskning som utförs av cybersecurity-analytiker, Zubair Rafique, är användare som använder gratis strömningsplattformar för att titta på innehåll de älskar, som sport och nyheter, den högsta risken att kompromissa med sina enheter och data. Han berättade för BBC i en intervju att gratis streamingplattformar vanligtvis är en oattraktiv satsning för välrenommerade varumärken för att placera sina annonser..
Följaktligen är gratis streamingplattformar rörig med alla typer av annonser, till exempel popup, överlägg, sidobanrar och alla andra möjliga platser. Dessa annonser är utformade på ett sätt som lockar användare att klicka på den. När de klickas på tvingar de användare att installera ytterligare plugins eller programvara för att titta på live-strömmar.
Enligt samma forskning kategoriserades annonserna på webbplatsen i tre kategorier, skadlig programvara, bedrägeri och vuxeninnehåll, baserat på var annonserna leder till när användare klickade på den. Följande är resultaten:
Som framgår av resultaten har användare som använder gratis strömningsplattformar 54% chans att få sina enheter infekterade med skadlig programvara som kan ta fjärrkontroll av sina enheter och data.
När en skadlig cyberbrottsling tar kontroll över din enhet kan de fjärråtkomst få tillgång till dina enhetsmikrofoner, kameror och aktivitetsloggar, som kan transkribera allt du gör online.

Använd alltid ett VPN för strömning

Endast en VPN kan hålla dig säker från alla sådana hot, även om du fortsätter att använda gratis streaming-plattformar för att tillräckligt med dina intrångsbehov. En VPN gör dig helt anonym online och låter dig få åtkomst till innehåll som annars är blockerat i din region.
Det är viktigt att veta att inte alla VPN är lika bra när det gäller att hålla din integritet intakt. Medan de flesta av dem ger dig tillgång till blockerat innehåll, kommer väldigt få av dem faktiskt att skydda dig mot farorna med gratis innehåll som följer med. Vad du behöver är en bra streaming VPN som bryr sig om din integritet och digitala identitet.

PureVPN – Streamers Top Choice

Vår VPN är den bästa VPN som är optimerad för strömning. Det har mer än 2 000 servrar placerade över hela världen i olika länder, vilket gör att användare kan uppleva verklig frihet och anonymitet när de strömmar något online. VPN tillåter en helt problemfri upplevelse.
För streamers är det största hindret långsamma internethastigheter, vilket kan bero på att deras IP-adress blir svartlistad av sin Internet-leverantör. Med VPN blir streamare helt osynliga på nätet, vilket gör att de kan undvika de begränsningar ISP: er har lagt på sin IP, vilket får maximal strömningshastighet i gengäld.

Hur man hämtar VPN på Kodi

Kodi är en mediaspelare med öppen källkod, och därför är det dåligt att använda den utan att vidta tillräckliga säkerhetsåtgärder. Det är enkelt att integrera VPN på Kodi. Det finns inget dedicerat tillägg för Kodi, men du kan korrigera VPN på din Wi-Fi-router, vilket ger standardsäkerhet för alla enheter som är anslutna till din router direkt.
Klicka här för att få en detaljerad installationsguide om hur du hämtar VPN på Kodi.

Hur man hämtar VPN för någon annan enhet

Att få VPN för alla enheter är mycket enkelt. Följ bara stegen nedan för att få VPN och säkra dig online.

 • Registrering för PureVPN
 • Ladda ner VPN för din enhet
 • Logga in med ditt användarnamn och lösenord
 • Hit connect! Börja strömma på ett säkert sätt.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me