Få åtkomst till McDonalds gratis WiFi-nätverk


Få åtkomst till McDonalds gratis WiFi-nätverk

McDonald’s har erbjudit gratis wifi till sina kunder sedan 2010. Det finns ingen bandbredd eller tidsbegränsning och användarna kan välja att använda den så länge de vill. Endast i USA kan du njuta av gratis internetåtkomst på över 14 000 landsomfattande platser.


Du kan enkelt arbeta, kolla dina e-postmeddelanden eller kontakta dina vänner på sociala medier.

För att ansluta, allt du behöver göra är att trycka på Waypot_Access i din lista över WiFi-nätverk och acceptera “Avtalsvillkor” .

mcdonalds wifi-inloggning

Hoppa till…

Notera: Du behöver inte ha en speciell inloggning för att logga in på McDonald’s Free WiFi

Få åtkomst till McDonalds Wi-Fi på bärbar dator

Vare sig det är din bärbara dator eller någon annan enhet kan du enkelt ansluta till McDonalds gratis WiFi.

Så här ansluter du till McDonalds gratis Wi-Fi:

 • Börja med att flytta markören till höger om din Windows aktivitetsfält och lokalisera Wi-Fi-ikonen där du ser ‘wayport_accessNätverk.
 • Knacka på Ansluta för att upprätta en internetanslutning.
 • Så snart nätverket upprättar en internetanslutning öppnar webbläsaren automatiskt McDonald’s Villkor & Villkor webbsida. Acceptera villkoren för att fortsätta och välj Ansluta.
 • När det är anslutet visas ett statusmeddelande högst upp på sidan "Du är ansluten till McDonalds Wi-Fi. Njut av!"
 • Nu när du har tillgång till internet kan du öppna en ny flik i din webbläsare och besöka vilken webbplats du gillar. Du kan koppla bort din internetanslutning som du väljer.

Få åtkomst till McDonalds Wi-Fi med Android

På samma sätt som att ansluta till alla enheter kan du också ansluta din Android-telefon till McDonalds gratis Wi-Fi-nätverk. Det spelar ingen roll vilken Android-telefon du använder eftersom stegen är desamma.

 • Gå över till din telefon inställningar och välj Wi-Fi.
 • Du kommer att se en lista över nätverk, välj wayport_access och klicka ansluta.
 • Du kommer att se en ansluten status.
 • Öppna nu din mobil webbläsare och den öppnas automatiskt McDonalds Wi-Fi-anslutningssida.
 • Kran Fri anslutning och godkänner villkoren för att ansluta till Wi-Fi-nätverket och få tillgång till McDonalds gratis internetanslutning.

Få åtkomst till McDonalds Wi-Fi på iPhone

Om din iPhone har "anslut automatiskt" funktionen är påslagen, ser du en McDonalds Wi-Fi-popup. Tryck på Fortsätt för att ansluta när du har läst villkoren för avtalet. Alternativt kan du göra följande:

 • Öppna din iPhone inställningar och tryck på Wi-Fi.
 • Välj Wayport_access. Du kommer att märka att rätt under Wi-Fi-namnet kommer det att finnas ett litet meddelande: Osäkrat nätverk.
 • Nu öppnar du Safari eller någon annan webbläsare så skickas du automatiskt till McDonalds gratis inloggningssida för Wi-Fi. Kran Ansluta för att börja surfa.

Hur man kontrollerar om mitt McDonald’s Outlet har gratis Wi-Fi-åtkomst?

År 2010 AT&T, som tidigare var känt som WayPort, tillhandahöll anslutning till cirka 28 000 platser i USA. Hälften av dem var för McDonald’s Free WiFi. Det är enkelt att hitta och ansluta till en McDonalds Wi-Fi. Allt du behöver göra är att vara inom räckvidden för en McDonald’s-restaurang där gratis Wi-Fi-nätverk finns tillgängligt. McDonald’s erbjuder gratis Wi-Fi-anläggning på över 82% av dess platser i USA, vilket innebär att du har stora chanser att hitta en plats som har gratis Wi-Fi tillgängligt.

Att hitta restaurangen är enkelt, följ stegen:

 • Gå till McDonalds restaurangsida. När du är där måste du bara skriva in namn av din stad i sökfält
 • Rulla ner till resultaten och hitta en plats som innehåller Wi-Fi under tjänster.

När du är nära restaurangen kan du helt enkelt gå över till din enhets Wi-Fi-panel och söka efter nätverket “McDonald’s gratis WiFi

Hur snabb är McDonalds gratis Wi-Fi-nätverk?

Gratis Wi-Fi-nätverk är vanligtvis långsamma och kopplas bort ofta, eller hur? Men användare har bra saker att säga om McDonalds gratis Wi-Fi-nätverk och om du är nyfiken på hur bra en gratis internetanslutning kan vara så är testresultaten:

Lifewire gjorde ett noggrant test och deras resultat visar att McDonalds gratis Wi-Fi: s uppladdnings- och nedladdningsbandbredd är så bra som du kan förvänta dig av ett höghastighets Wi-Fi-nätverk på kontor och ditt hem.

Medan testet gjordes vid ett visst McDonalds Wi-Fi-nätverk, är det säkert att anta att resten av platserna kan skryta med samma resultat:

 • Testet visade nedladdningshastigheter på 58 Mbps.
 • Uppladdningshastigheten var 14 Mbps.
 • Den obelastade latensen registrerad med minimal aktivitet i nätverket var 27 millisekund.
 • Med tung dataanvändning skulle latensen öka till 517 millisekunder.

Medan du har kommit till McDonald’s för en McCafe, en Big Mac eller kycklingklumpar, kan du enkelt strömma dina favorit-TV-program och filmer utan någon fördröjning.

Wi-Fi-nätverksfilter

Som med alla gratis Wi-Fi-nätverk finns det vissa begränsningar för vad du kan bläddra och strömma. Som påminnelse är McDonald’s restauranger familjevänliga, vilket innebär att det kommer att finnas vissa nätverksfilter för olämpligt eller osäkert innehåll.

Om du har kommit till McDonald’s och försökt få åtkomst till någon av följande aktiviteter kommer du att få ett meddelande som säger att webbplatsen antingen är blockerad eller otillgänglig.

 • Vuxenwebbplatser
 • Nedladdning av webbplatser
 • P2P-klienter och andra piratkopieringstjänster
 • Webbplats med skadligt innehåll

Vissa webbplatser är blockerade för att skydda anläggningen från uttrycklig atmosfär.

Skydda dig själv på gratis Wi-Fi-nätverk

Gratis WiFi-hotspots och särskilt offentliga Wi-Fi-nätverk är en grogrund för både hackare och hackare. Eftersom McDonald’s erbjuder ett gratis allmänt Wi-Fi-nätverk, lockar det automatiskt skadliga aktörer att utnyttja deras nätverk.

Vad detta betyder är att alla som ansluter till McDonalds gratis Wi-Fi eller något annat offentligt Wi-Fi-nätverk riskerar att få sin privata internetaktivitet exponerad. Så om du funderar på att njuta av en gratis tjänst vet du att den bara är gratis eftersom du är produkten!

Data gruvföretag och cyberbrottslingar är aktivt inriktade på osäkra Wi-Fi-nätverk (McDonald’s i vårt fall) och skördar data och privata aktiviteter för miljontals användare. För att undvika sådan övervakning måste du skydda dig själv med kryptering.

Anslut till PureVPN och täck din verkliga identitet i kombination med kryptering som kommer att hålla dina internetaktiviteter säkra och sunda. När en virtuell IP blir tilldelad till dig, rutter din internettrafik genom den krypterade VPN-tunneln och håller din privata kommunikation privat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me