Fortsätt surfa och strömma på nätet med en obegränsad bandbredd VPN


Fortsätt surfa och strömma på nätet med en obegränsad bandbredd VPN

Bliv snabbt obegränsad internetbredd på bandbredd och besegra ISP-throttling med PureVPNs elit VPN-tjänst som erbjuder obegränsad bandbredd VPN-kapacitet.


 • Alla servrar i vårt nätverk stöder 10Gbit-anslutningshastighet för en ultra-snabb anslutning.
 • Varje PureVPN-konto stöder 10 multiloggar för att se till att hela familjen förblir skyddad.

Obegränsad bandbredd VPN-tjänst

Bläddra och strömma allt du vill utan några begränsningar. Obegränsad bandbredd är ett måste för VPN-tjänster och det är därför vår VPN-tjänst som är känd för att vara en av de snabbaste VPN-tjänsterna i branschen som erbjuder obegränsad VPN-bandbreddanslutning vilket innebär att du inte har några bandbreddskåp.

Undvik ISP Throttling

Din internetleverantör stryker din internetanslutning om den märker någon ovanlig internetanvändning. Med AES 256-bitars kryptering som täcker din digitala existens, är din internetanslutning säkrad från en ISP och nyfikna ögon med vår VPN-tjänst.

Om din Internet-leverantör inte kan se dina aktiviteter på nätet kan du gå över till nedladdningstjänster utan att oroa dig för någon som snuffar på din internetanslutning.

Obegränsad bandbredd på flera enheter

Med PureVPN: s tio multi-login-kapacitet kan du maximera obegränsad bandbreddfunktion på alla enheter som är anslutna till VPN-nätverksservern. Från en smartphone till en Android TV, iOS, Android, etc. PureVPN har VPN-klient för alla operativsystem, dina enheter, webbläsarförlängning längs avancerade säkerhetsfunktioner. På vilken du enkelt kan smidigt uppleva medan du strömmande tjänster, sociala nätverk, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, och BBC iPlayer, med enkelt användargränssnitt, konfigurerat och fantastiskt anslutningshastighet utan bandbreddbegränsningar.

För att bekämpa trafik på PureVPN: s obegränsade servrar, ett avancerat system med förstärkta innehållsleveransnätverk och servrar självinitierande AI-algoritmer för att erbjuda användare en internetupplevelse till skillnad från andra.

Ladda ner allt du vill

Med bandbreddens datakap inte ifrågasatt kan du ladda ner allt och allt du vill från webben.

Eftersom en internetleverantör är din gateway till internet, är den helt medveten om dina online-aktiviteter. För att ge dig en tydlig utsträckning kan din Internetleverantör se de webbplatser du besöker, internetsökningar, nedladdningstrafik och mycket mer.

Att lita på en Internetleverantör är riskabelt eftersom du aldrig vet om de delar dina onlineaktiviteter med marknadsföringsbyråer eller, ännu värre, myndigheter.

PureVPN tycker om att vara den ledande premium-VPN-tjänsten med en beprövad track record att tillhandahålla högkvalitativ service och har högoptimerade obegränsade bandbreddsservrar. När du är ansluten till PureVPN obegränsad obegränsad bandbreddsservrar, är din online-anslutning säkrad med avancerad kryptering av militär kvalitet 256-bitars kryptering och robust VPN-protokoll som säkerställer din största integritet och säkerhet på nätet. Du kan praktiskt ansluta till över 2000+ obegränsad nätverksplats för bandbreddsserver, baserad på 180 VPN-platser världen över.

Genom att fysiskt vara närvarande i ett visst land med obegränsad serverväxling kan din virtuella närvaro vara i alla länder runt om i världen. Utnyttja erbjudanden, få åtkomst till deras lokala innehåll, få infödda information och så mycket mer med PureVPNs obegränsade VPN-servrar.

Inom VPN-industrin är PureVPN bland de få VPN-leverantörerna som upprätthåller en strikt policy utan loggning, vilket betyder att internetaktivitet eller surfaktivitet eller aktivitetsloggar och privat information spåras inte av på deras VPN-del, med PureVPN högoptimerade servrar kan du återkräva din internetfrihet med största förtroende utan datagränser. Om företaget till exempel är baserat i USA kommer det att bli föremål för att följa sökningsoptionerna. Men eftersom PureVPN är baserat i Hong Kong är det inte tvingande att följa några sökoptioner som andra VPN-leverantörer måste göra. Integritet är en grundläggande rättighet för varje individ och det bör respekteras. När du är ansluten till PureVPN garanteras din integritet online.

Mer om obegränsad bandbredd

 1. Fördröjningslös streaming
 2. Be farväl för att ladda ner gränser
 3. Ingen ISP (Internet Service Provider) bandbreddstrottling
 4. Ultralätt HD-strömning. Alla servrar i vårt nätverk stöder 10Gbit-anslutningshastighet för en ultra-snabb anslutning.
 5. Split Tunneling
 6. P2P-fildelning utan policy för loggar
 7. IP-läckskydd
 8. Vidarebefordran av hamnar
 9. 24/7 VPN-support via e-post, chatt och via alla vanliga sociala plattformar
 10. VPN Kill-omkopplare för att skydda din IP-adress eller IP-adresser om du använder flera enheter (iOS, Android, Windows, etc.) vid plötsliga avkopplingar på VPN-servern så att din personliga information inte utsätts.
 11. De flesta av VPN-tjänsterna erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, som är den bästa VPN vi går framåt genom att tillhandahålla en 31-dagars återbetalningsgaranti.

Läs mer om PureVPN: s funktioner

 • Split Tunneling
 • AES-kryptering
 • Säker WiFi
 • Säker P2P-fildelning
 • Internet Kill Switch
 • iOS på begäran
 • DNS Leak Protection
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map