Gratis WiFi-hotspots i Boston


Gratis WiFi-hotspots i Boston

Boston är huvudstaden Massachusetts och är en av de äldsta städerna i USA. Staden är känd för sin filantropi. Och denna generositet sträcker sig också till andra platser, som att ge mer bekvämlighet för alla personer som bor eller besöker denna fantastiska stad.

Denna bekvämlighet inkluderar att tillhandahålla gratis allmänna Wi-Fi-hotspots i staden. Om du besöker Boston eller bara vandrar runt gatorna i denna vackra stad hittar du hundratals platser där du kan ansluta till internet utan kostnad. Det finns gott om allmänna Wi-Fi-nätverk i restauranger, kaféer och flygplatser för att nämna några.

Följande guide hjälper dig att hitta gratis WiFi i Boston!

img

Hoppa till…

Offentlig Wi-Fi kan vara notoriskt farligt. Du kanske inte vet det, men de kan vara lekplatser för cybergångar och väntar i skuggorna för att locka intetanande användare och stjäla deras privata data. Det är därför inte klokt att ansluta till någon WiFi du stöter på utan att ha verktyg för att skydda dina data.


Farorna med offentligt Wi-Fi-nätverk

Det finns många olika offentliga Wi-Fi-nät över Boston. Dessa nätverk kan vara mycket farliga för alla användare. Det är nödvändigt för dig att förstå det ökända Wi-Fi-nätverket. Även om det ger extra bekvämlighet för den anslutna användaren, kan den privata uppgifterna för den enskilda äventyras allvarligt.

Sårbart nätverk: Wi-Fi-routrar har standarduppsättning krypteringstekniker installerade i dem, till exempel WPA, WPA2 eller WPA3. Men dessa krypteringstekniker är inte så pålitliga som du kan förvänta dig. Det har varit många fall i det förflutna där dessa standardprotokoll överträddes med skadlig attack. KRACK Wi-Fi-sårbarhet är ett exempel på hur skadlig programvara kan störa Wi-Fi-säkerheten.

Hackingsverktyg: Det är bättre att hålla sig till betrodda nätverk som de i Starbucks eller McDonalds, snarare än en slumpmässig hotspot som dyker upp på en dumgy plats. De kan vara legitima, men om någon bara kan ansluta till det gratis, hur gynnar det nätverkets ägare? Att vara extra försiktig och använda lite sunt förnuft skyddar dina data från att komprometteras i offentliga nätverk.

Man-in-the-Middle Threat: Detta är en datasnopaktivitet som används för att övervaka onlinekommunikation som går till och från ett system. MITM är en ökänd attack som gör det möjligt för hackare att övervaka vad du gör utan att du ens vet att du håller på att ses.

Replica Hotspots: Cyberbrottslingar kommer alltid med nya och unika sätt att con-surfare och bryta in sina enheter utan att varna dem. En enkel taktik för att hacka till användarenheter är att skapa replika Wi-Fi-nätverk som har samma namn. När användare ansluter till den här komprometterade Wi-Fi-hotspot kan hackaren omedelbart hacka till den enheten.

Den checklista du bör tänka på när du går med i ett gratis WiFi i Boston

Ovanstående punkter borde ha övertygat dig om att öppna nätverk kan vara oerhört farliga. Se till att följa säkerhetschecklistan som nämns nedan innan du går med i ett gratis WiFi-nätverk.

Gå alltid med i autentisk WiFis

Vi älskar alla att använda gratis Wi-Fi-nätverk. Det finns hackare som älskar att utnyttja denna lust och tvinga dig att göra misstag som leder till kompromiss med dina privata uppgifter. Se till att undvika att gå med i replik Wi-Fi-nätverk. Om du till exempel är på Starbucks och märker att det finns flera gratis Wi-Fi-hotspots tillgängliga, se till att be personalen om rätt nätverk och bara ansluta till det nätverket.

Samma praxis bör också upprepas på kaféer, flygplatser och andra platser där gratis nätverk finns tillgängliga.

Inaktivera alltid automatisk delning

Hackare använder flera taktiker för att hacka i ditt nätverk. Att hitta sårbarheter på din enhet är alltid högst upp i listan. Den största sårbarheten i detta fall är att hackare lätt kan komma åt ditt system. Det är nödvändigt att stänga av eller inaktivera automatisk delningsfunktion när du arbetar på ett offentligt nätverk eller hotspot.

Undvik känsliga aktiviteter på gratis Wi-Fi-hotspots

Offentliga Wi-Fi-nät ger dig maximal bekvämlighet så att du enkelt kan surfa på nätet. Men farorna som lurar i dessa nätverk uppväger bekvämligheterna och fördelarna som erbjuds. Det rekommenderas därför att du undviker att dela privat eller konfidentiellt på dessa nätverk till varje pris.

Skydda din enhet mot eventuella hot på offentlig Wi-Fis med en VPN

Det kan vara oerhört riskabelt att gå med i varje gratis Wi-Fi-hotspot, såvida du inte har ett verktyg som kan ge ökad säkerhet för din onlinekommunikation. PureVPN ger dig den sinnesfrid genom att förbättra din online-säkerhet och se till att du förblir säker när du är ansluten till ett offentligt Wi-Fi-nätverk.

PureVPN erbjuder tillgång till speciella servrar som är fyllda med alla verktyg som krävs för att ta hand om din online-säkerhet. PureVPN erbjuder kryptering av militär kvalitet som säkerställer att även de mest säsongsbetonade hackarna inte kan hacka in din privata data.

Det finns också funktioner som Wi-Fi-säkerhetsfunktion som fördubblar säkerheten för dina data när du är ansluten till ett offentligt Wi-Fi-nätverk.

Förutom att ta hand om dina onlineaktiviteter, gör PureVPN dig också anonym på webben och ger dig åtkomst till alla webbplatser eller innehåll tillgängliga på webben. Du kan göra mycket mer med PureVPN när du är ansluten till ett gratis Wi-Fi-nätverk.

Platser med gratis WiFi i Boston

Nu när du vet om de bästa metoderna som du kan följa när du är ansluten till en offentlig Wi-Fi-hotspot är följande några platser som erbjuder anslutning till gratis internet i Boston.

Gratis WiFi på Cristopher Columbus Park

Bortsett från det här underbara landskapet, kan du också njuta av gratis tillgång till internet via det allmänna Wi-Fi som finns i området.

Gratis WiFi på Coppa

Platsen är en italiensk restaurang känd för sina underbara rätter, och erbjuder dessutom tillgång till ett gratis Wi-Fi-nätverk för sina kunder.

Gratis WiFi på Museum of Fine Arts

Förutom de underbara samlingarna som erbjuds kan du också surfa på webben fritt och bekvämt från museets underbart möblerade hallar.

Bortsett från det uppenbara kan du hitta gratis WiFi i Boston på Lenox Hotel, Copley Square, mjölbageri, hotell, flygplats, gymstudior och till och med offentliga parker.

Här är några fler guider för gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Chicago
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Gratis WiFi i San Diego
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me