Gratis WiFi-hotspots i San Diego


Gratis WiFi-hotspots i San Diego

San Diego, Kalifornien, är inte bara känt för sitt trevliga väder, vackra stränder, gångbar hamnfront, härliga parker eller Comic-con-evenemang. Staden är också ganska populär för sin ständigt anslutna livsstil på internet. Staden rankas som den 15: e mest anslutna regionen i Kalifornien, följt av Santee och Coronado.


Du kan hitta över hundratals offentliga Wi-Fis i San Diego, till exempel på restauranger, kaféer och flygplatser för att nämna några. Om du just har flyttat till denna vackra stad eller åkt dit för semester, skulle du definitivt hitta den här guiden verkligen bra för att hitta ett gratis WiFi i San Diego, Kalifornien.

img

Hoppa till…

Farorna med offentliga WiFi-nätverk

Offentliga eller gratis Wi-Fi-nätverk i San Diego, eller någon annan region för den delen, är farliga och det förnekar inget. Det är viktigt att du som en smart Wi-Fi-användare måste ha åtminstone en grundläggande förståelse för hoten och hur dessa hot kan äventyra dina datas integritet och din integritet.

Hackningsverktyg: Tro det eller inte, det är inte komplicerat att hacka ett Wi-Fi-nätverk. Dessutom blir det lättare att knäcka dessa öppna nätverk med några hackningssatser tillgängliga online. Genom att använda sådana allmänt tillgängliga verktyg experimenterar hackare eller snoopers på de mest sårbara enheterna i nätverket.

Rogue Hotspots: Cyberbrottslingar slutar aldrig komma med unika sätt att hjälpa användare online eller bryta sina enheter utan att varna dem. En sådan metod som hackare använder för att locka användare är genom att skapa en falsk offentlig Wi-Fi-hotspot. Genom att ha fullständig kontroll på nätverket kan hackaren göra nästan vad som helst för att stjäla användarens data.

Man-in-the-Middle Threat: MITM är den typ av attack där någon hacker eller snooper utnyttjar sårbarheten i Wi-Fi eller något annat nätverk och lyssnar hemligt på varje kommunikation som utförs på den. Hackaren kan inte bara använda dessa attacker för spionering utan också gå ett steg framåt och ändra förfrågningarna.

Sårbart nätverk: Wi-Fi-routrar har en standarduppsättning krypteringstekniker som WPA, WPA2 eller WPA3. Tyvärr är dessa Wi-Fi-säkerhetsåtkomstteknologier inte lika pålitliga som du förväntar dig. I själva verket har det förekommit många fall där dessa standardprotokoll överträddes med malware-attacker. Ta till exempel KRACK Wi-Fi-sårbarheten som vände säkerhetsvärlden upp och ned 2017 med dess upptäckt.

Den checklista du bör tänka på när du går med i ett gratis Wi-Fi i San Diego

Är du äntligen övertygad om hur farliga offentliga eller öppna nätverk kan vara? Följ i så fall säkerhetschecklistan innan du går med i en gratis Wi-Fi-hotspot.

Gå alltid med i autentisk Wi-Fis

Låt inte någon utnyttja din lust att gå med och få tillgång till gratis Wi-Fis. Det är viktigt att vara försiktig när du går med i sådana nätverk, särskilt när du använder ett nätverk på en känd plats. Till exempel är Starbucks ett internationellt varumärke och det har en enorm popularitet. Om du är på Starbucks, och du stöter på flera nätverk med liknande namn, fråga deras saker om nätverket är äkta eller inte.

Du kan tillämpa samma praxis när du är på ett kafé, flygplats eller till och med ett hotell. Den viktigaste takeaway här är att du måste vara vaken hela tiden.

Inaktivera alltid automatisk delning

Hackare har alltid olika taktiker uppåt och är att hitta sårbarheter högst upp på sin lista. Att hålla din delning öppen i ett nätverk är inte en sårbarhet i sig, men det är något som kan ge hackare en enkel åtkomst till ditt system. Se därför till att funktionen är avstängd eller inaktiverad när du arbetar på ett offentligt nätverk eller hotspot.

Undvik känsliga aktiviteter på gratis WiFi-hotspots

Även om det är sant att gratis hotspots ger dig det enkelt att ansluta till internet och gå runt med dina online-aktiviteter på språng; farorna som lurar på dessa gratis nätverk överstiger emellertid bekvämligheterna eller fördelarna de erbjuder. Därför rekommenderas det att undvika privata aktiviteter på dessa nätverk.

Skydda din enhet mot eventuella hot på offentlig Wi-Fis med en VPN

Det kan vara riskabelt att gå med i gratis Wi-Fi-hotspots, såvida du inte använder ett säkerhetsverktyg för att skydda dina data, t.ex. ett virtuellt privat nätverk. PureVPN ger dig sinnesfrid när det gäller internet-säkerhet. Våra VPN-servrar är skyddade med militär kryptering. De mycket krypterade servrarna skyddar dina integritets integritet och integritet, oavsett vilken typ av nätverk du är ansluten till, dvs..

Bortsett från den passiva krypteringsfunktionen är applikationen också tillgänglig med en Wi-Fi-säkerhetsfunktion som fördubblar säkerheten för dina data, särskilt i offentliga nätverk.

Med PureVPN som säkerhetskopierar säkerheten för din internettrafik eller känsliga data, kan du äntligen göra online-transaktioner, betala räkningar eller gå med din online shoppingtur utan några bekymmer alls.

Med säkerhet åt sidan har våra VPN-tjänster de mångsidiga förmågorna som hjälper dig att få åtkomst till landsspecifikt innehåll, hitta spel från olika platser, spara pengar medan du bokar flyg och mer.

Platser med gratis WiFis i San Diego

Du känner nu till de bästa metoderna och alternativen för att skydda din integritet och dina uppgifter, det är dags att lära sig att få gratis Wi-Fi när du reser i San Diego.

McDonalds

McDonald’s har tusentals filialer över hela världen och de har kedjor också i San Diego. Så om du planerar en brunch på McDonald’s, förväntar dig också ett helt gratis internet.

Så här ansluter du till McDonalds Free WiFi

Starbucks

Det är den perfekta platsen att vara om du vill efter en kopp kaffe eller lite tid på jobbet. Anslut bara till gratis internet på Starbucks, smutta bort ditt favoritkaffe och bläddra.

Buffalo Wild Wings

Prisvärda och läckra happy-hour måltider är inte det enda du kommer att gilla på Buffalo Wild Wings. Du kan också njuta av helt gratis internet medan du gumlar bort dina favoritmåltider.

Bortsett från det uppenbara kan du hitta gratis Wi-Fis i San Diego i Barnes & Noble, Apple-butiker, mål, hotell, flygplats, gymstudior och till och med offentliga parker.

Här är några fler guide till gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Boston
 • Gratis WiFi i Chicago
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me