Gratis WiFi i Chicago


Gratis WiFi i Chicago

Chicago är huvudstaden Illinois och är den tredje mest folkrika staden i Amerikas förenta stater. Staden är känd för sin lysande infrastruktur och fantastiska platser för turister att besöka och njuta av.


Som väntat från en populär turistdestination är Chicago full av allmänna Wi-Fi-hotspots. Om du besöker Chicago och medan du vandrar runt i de vackra gatorna i denna stad hittar du hundratals platser där du kan ansluta till webben utan kostnad.

Följande guide hjälper dig att hitta gratis WiFi i Chicago och hjälper dig också att förbli säker på alla dessa platser!

img

Hoppa till…

Offentliga Wi-Fi-nätverk är extremt farliga. Utan att du ens vet om farorna med dessa nätverk, används dessa nätverk som lekplatser av cybergångar och väntar i skuggorna för att locka intetanande människor och stjäla deras privata uppgifter. Det vore oklokt att ansluta till någon Wi-Fi-hotspot som du stöter på utan att ha verktyg för att skydda dina data.

Farorna med offentligt Wi-Fi-nätverk

Du hittar många offentliga Wi-Fi-nätverk i Chicago. Dessa nätverk kan bli mycket farliga för alla surfare. Det är viktigt för dig att förstå det ökända Wi-Fi-nätverket. Även om det ger extra bekvämlighet för alla som är anslutna till det, kan det allvarligt äventyra all privat information lagrad i den anslutna enheten.

Replica Hotspots

Cyberbrottslingar har alltid introducerat innovativa sätt att bryta in alla enheter som är anslutna till hotspot utan att ens varna dem. Det enklaste sättet att göra det är att skapa replika Wi-Fi-nätverk som har exakt samma namn. Enheten kommer att ansluta till den hotspot utan att du vet. Och detta skulle allvarligt äventyra din enhet.

Hackningsverktyg

Det är svårt att tro, men verkligheten är att det är ganska enkelt att hacka till ett Wi-Fi-nätverk tack vare en ammunition av verktyg som finns tillgängliga på webben. Det finns gott om hackningssatser gratis som garanterar åtkomst till alla Wi-Fi-nätverk utan användarens tillstånd. Alla blivande hackare kan använda dessa verktyg för att kompromissa med valfritt Wi-Fi-nätverk.

Sårbart nätverk

Wi-Fi-routrar levereras med standarduppsättning krypteringsnycklar installerade, till exempel WPA, WPA2 eller WPA3. Dessa krypteringsnycklar är inte särskilt tillförlitliga och det har tidigare förekommit många fall där dessa protokoll har brutits mot skadlig programvara. KRACK Wi-Fi-sårbarhet är ett exempel på hur farligt en skadlig programvara kan vara för din Wi-Fi-säkerhet.

Människor i mittenhoten

MITM är ett datasnabbhot som används för att övervaka din onlinetrafik. MITM-attacken är beryktad och tillåter hackare att titta över dina data och se vad du gör utan att du ens vet.

Säkerhetschecklista innan du går med i ett gratis WiFi i Chicago

Nu när du vet hur farliga offentliga Wi-Fi-hotspots kan vara är det hög tid att du börjar se till att du följer säkerhetskontrolllistan som nämns nedan:

Gå bara med autentiska Wi-Fis

Att använda gratis Wi-Fi är kul. Men vi har alla gjort misstaget att ansluta till ett okänt Wi-Fi-nätverk när vi sitter i ett kafé eller ett hotell. Som förklarats ovan är hackare kända för att skapa replika-hotspots för dig att ansluta. Dessa hotspots kan störa din enhets säkerhet. Därför bör du se till att kontakta personalen i området och be dem att hjälpa dig hitta rätt Wi-Fi-hotspot.

Samma praxis måste också upprepas på kaféer, flygplatser eller på andra platser där gratis hotspots finns tillgängliga.

Inaktivera alltid automatisk delning

Hackare har flera taktiker som kan användas för att hacka i ditt nätverk. Att hitta sårbarheter är det bästa sättet att hacka till din enhet. Och den största sårbarheten är funktionen för automatisk delning som gör att hackare enkelt kan komma åt ditt system. Det är nödvändigt att inaktivera automatisk delningsfunktion när du är ansluten till en offentlig hotspot.

Undvik känsliga aktiviteter på gratis Wi-Fi-hotspots

Offentliga Wi-Fi-hotspots ger maximal bekvämlighet så att du enkelt kan surfa på nätet. Farorna som lurar i dessa nätverk överväger dock fördelarna som erbjuds. Vi rekommenderar därför att du undviker att dela all privat och konfidentiell information om dessa nätverk till varje pris.

Skydda din enhet mot eventuella hot på offentlig Wi-Fis med en VPN

Att gå med i gratis Wi-Fi-nätverk är oerhört riskabelt, såvida du inte har de verktyg som krävs för att ge extra säkerhet till din online-trafik. PureVPN kan ge dig den sinnesfrid genom att förbättra din webbsäkerhet och skydda dig anonymt när du är ansluten till ett offentligt Wi-Fi-nätverk.

PureVPN har speciella servrar fyllda med alla funktioner som krävs för att ta hand om din online-säkerhet. PureVPN erbjuder säkerhet i militär kvalitet i form av de bästa krypteringsstandarderna som säkerställer att även de mest erfarna hackarna inte kan hacka in din trafik.

Du hittar också funktioner som Wi-Fi-säkerhet som fördubblar säkerheten för din trafik när du ansluter till ett offentligt Wi-Fi-nätverk.

Förutom att säkra dina webbaktiviteter gör PureVPN dig också anonym. Det ger också tillgång till allt innehåll som finns tillgängligt på webben. Du kan göra så mycket mer med PureVPN när du är ansluten till en gratis Wi-Fi-hotspot.

Platser med gratis Wi-Fis i Chicago

Nu när du är medveten om de bästa metoderna du ska följa innan du ansluter till en allmän Wi-Fi-hotspot är följande några platser du kan besöka för att njuta av gratis anslutning till internet.

Gratis Wi-Fi i Millennium Park

Bortsett från den underbara naturen i denna park, kommer du också att kunna njuta av gratis tillgång till internet via de allmänna Wi-Fi-hotspots som finns i området.

Gratis Wi-Fi på Four Seasons Hotel

När du njuter av fantastisk mat i ditt rum kan du också njuta av tillgång till gratis Wi-Fi-nätverk.

Gratis Wi-Fi på The Art Institute of Chicago

Det finns underbara samlingar för dig att se, och du kan också surfa fritt på nätet från de fantastiskt möblerade hallarna i detta fantastiska museum.

Förutom det uppenbara kan du hitta gratis Wi-Fis på hotell, flygplats, gymnastikstudior, restauranger och till och med offentliga parker i Chicago.

Här är några fler guider för gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Boston
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Gratis WiFi i San Diego
 • Gratis WiFi i New York
 • Gratis WiFi i Phoenix
 • Gratis WiFi i Houston
 • Gratis WiFi i Philadelphia
 • Gratis WiFi i Mcdonalds
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me