Hur du installerar Kodi på Android-enhet och smartphone


Hur du installerar Kodi på Android-enhet och smartphone

Publicerad: 02 juli 2019


Lär dig hur du installerar Kodi på Android och använder ett VPN för att få rätt tillägg i den här guiden. Kodi-prenumeranter kan få PureVPN för så låga som $ 0,99 för att få åtkomst till flera tillägg och strömma fler kanaler. Förhindra låst tristess hemma och börja strömma de bästa kanalerna på Kodi.

**Uppdatering: En nyare, bättre version av vår Kodi-app är ute! Vi har fixat några buggar & införde stora prestandaförbättringar. Uppgradera den befintliga appen till version 1.8.0 (om du inte redan har gjort det) från här.**

Kodi behöver ingen introduktion alls. När allt kommer omkring är det en mycket använd mediaapplikation över hela världen.

Installations- eller installationsprocessen för Kodi är dock inte liknande på olika enheter eller operativsystem. Till exempel kan samma process som iOS inte följas när det gäller Android-operativsystem.

Eftersom du är här för att lära dig hur du installerar och använder Kodi för Android har vi skapat den här enkla guiden där du kan lära dig just det.

Men innan du fortsätter med installationsprocessen skulle det inte skada att ta några minuter för att först lära dig varför du behöver Kodi och varför du behöver konfigurera Kodi på din Android med en VPN.

Varför behöver du Kodi för Android?

Eftersom mediasunderhållningslösningar kommer med tiotals dessa dagar kan det göra att du undrar varför du behöver Kodi och inte någon annan tjänst.

Visste du att det finns över 10 miljoner installationer av Kodi i Google Play Store? Statistiken visar tydligt Kodis dominans som den ledande underhållningslösningen. Statistik åt sidan, det finns några mer giltiga skäl som förespråkar behovet av Kodi för Android-enheter.

Kostnadsfri strömningsupplevelse

Bortsett från en handfull premiumkanaler, erbjuder Kodi dig en gratis streaming-lösning som kan tillgodose dina binge-tittande behov perfekt. Spelaren är ganska enkel att navigera och erbjuder strömning av högsta kvalitet. Det finns faktiskt vissa kanaler som tillhandahåller streaming av högupplöst, ultrahög definition och 4K-upplösning.

Obegränsade tillägg

Kodi är ingenting utan dess tillägg. Dessutom är det inte Kodis officiella uppsättning tillägg som gör det fantastiskt utan tillgången till hundratals andra tredjeparts-tillägg. Du kan hitta Netflix-tillägg på Kodi, Hulu-tillägg på Kodi och andra populära tillägg som Exodus och Covenant. Varje tillägg har ett stort galleri med innehåll som innehåller filmer, TV-program, live-sport och mer.

Varför behöver du ett VPN för Kodi??

Som nämnts tidigare är tillägget det som gör Kodi till ett av de mest populära och efterfrågade underhållningsnackena. Men vad händer om du inte har tillgång till vissa tillägg alls? Eller vad händer om vissa tillägg inte är tillgängliga trots att du är en premiumanvändare av den kanalen som Hulu eller Netflix?

I sådana situationer behöver du ett VPN för Kodi. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är den enda sista utväg du kan vända dig till när det gäller att komma åt Kodis begränsade tillägg. Dessa tillägg begränsas inte av Kodi själv utan av kanalleverantörerna.

Det beror på upphovsrättsproblemen att tjänsterna på vissa kanaler som Hulu är begränsade till det land som har licens för att visa specifikt innehåll. Till exempel, även om du har medlemskap i en premiumkanal, kan du inte få åtkomst till det lokala innehållet i den kanalen om du inte är i det landet.

För att komma förbi sådana absurda innehållsbegränsningar behöver du hjälp av ett virtuellt privat nätverk som PureVPN.

Hur man ställer in Kodi på Android med ett VPN?

När du vill använda Kodi för Android-enheter behöver du PureVPN för att få ut det mesta av underhållningsnavet. VPN kommer att utrusta dig med en annan IP, så att du kan kringgå digitala hinder som vissa tillägg eller kanaler har. Att få PureVPN för Kodi är ganska enkelt. Följ bara dessa steg:

 • Registrera dig för PureVPN
 • Ladda ner PureVPN för Android
 • Öppna PureVPN-applikationen, efter att du har installerat Kodi för Android
 • Välj önskad serverplats
 • Njut av fullständig åtkomst till alla Kodi-tillägg
 • Hur man använder Kodi för Android?

  Installera Kodi på Android

  Du behöver inte ha någon stor guide för hur du laddar ner Kodi på Android-enheten eftersom processen är ganska enkel.

  1. Registrera dig för PureVPN
  2. Ladda ner PureVPN för Android
  3. Öppna PureVPN-applikationen, efter att du har installerat Kodi för Android
  4. Välj önskad serverplats
  5. Njut av fullständig åtkomst till alla Kodi-tillägg

  Enkelt, eller hur? Trots att installationsprocessen är enkel, men för att börja titta på dina favoritprogram på Kodi, måste du först göra följande steg:

  Steg # 1 – Hur man aktiverar alternativet okänd källa

  Eftersom de flesta populära tillägg skapas av tredjepartsutvecklare, måste du aktivera det okända källalternativet i Kodi för att få tillägg och förvar att fungera

  1. Gå till inställningar på din Kodi (uppe till vänster)
  2. Tryck nu på Systeminställningar
  3. Navigera och tryck på Expert (nedre vänstra)
  4. Under energibesparing menyn, tryck på Add-ons
  5. Växla på de Okända källor
  6. Om en varningsruta dyker upp trycker du på Ja att bekräfta

  Steg 2 – Hur man installerar Kodi-tillägg på Android-enhet

  Nu när du har aktiverat det okända källalternativet kan du nu ladda ner och installera Kodi-förvar samt tillägg. Följande guide kommer att lära dig hur du installerar Kodi-tillägg på din Android-enhet.

  För att göra saker tydliga kommer vi att använda XvBMC-förvaret och tillägg till Covenant till exempel här.

  1. Öppna din Kodi-applikation och gå till inställningar
  2. Gå nu till Filhanterare att fortsätta
  3. Kran Lägg till källa och en ruta kommer att visas
  4. Kran Ingen och ange http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. I Ange namnet , märk repo med vilket namn du vill, till exempel reporamn, XvBMC
  6. Kran OK att fortsätta
  7. Gå tillbaka till Meny och tryck på Add-ons
  8. Tryck på Paketinstallatör ikon. Du hittar det längst upp till vänster
  9. Kran Installera från zip-fil
  10. När en ny ruta öppnas, navigerar du och knackar på XvBMC
  11. Klicka på .zip-filen och slå OK
  12. När förvaret har installerats trycker du på Installera från arkivet
  13. Tryck på XvBMC repo
  14. Gå nu till Videotillägg
  15. Tryck på Förbund tillägg
  16. Klicka på på nästa skärm Installera
  17. Gå tillbaka till Videotillägg menyn för att komma till Covenant-tillägget och njuta av dina favoritprogram

  Så,

  Du vet nu hur du kan ställa in Kodi på din Android-enhet och använda tillägg. Det är dags att stänga dörrarna, stänga av ljuset och njuta av natten och att titta på alla de program du har missat.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me