Hur du kommer åt KuGou Music utanför Kina


Hur du kommer åt KuGou Music utanför Kina

Publicerad: 17 februari 2019


KuGou är en populär kinesisk musikströmnings- och nedladdningsapp med det mest omfattande biblioteket med ljudinnehåll. Men för att komma åt det utanför Kina måste du följa dessa fyra enkla steg nedan:

 1. Skaffa ett PureVPN-konto.
 2. Ladda ner och installera PureVPN-appen för din enhet.
 3. Välj Kina som din önskade serverplats.
 4. Gå till KuGou och börja strömma dina favoritlåtar!

Med mer än 450 miljoner aktiva användare varje månad är KuGou en av de största musikströmningstjänsterna i världen. Ägd av Tencent-musik är det också Kinas bästa onlinemusikplattform med en marknadsandel på 28 procent.

KuGou erbjuder ett omfattande musikbibliotek som du kan strömma eller ladda ner GRATIS. Den har en sökmotor för att underlätta upptäckten av musik och gör det möjligt för användare att kommentera, följa artister, tjäna låtmynt och skapa spellistor.

Tyvärr är KuGou endast tillgänglig för dem som bor i Kina. Du kommer inte att kunna använda den någonstans om du inte ansluter från en kinesisk IP-adress – och det är här ett virtuellt privat nätverk kan hjälpa dig!

Men innan vi kommer till det, låt oss diskutera varför KuGou inte är tillgängligt utanför Kina:

Varför fungerar inte KuGou i USA?

Du stöter inte på några problem när du öppnar KuGou-webbplatsen, oavsett var du är. Men i det ögonblick du försöker spela ett spår kommer du att få ett fel med att ange att tjänsten inte finns i ditt land.

Varför händer det dock? På grund av upphovsrättsavtal använder KuGou geo-blockeringsteknik för att begränsa sitt innehåll till lyssnare i Kina. Det betyder att du inte kommer att kunna strömma musik på KuGou om du är från USA eller något annat land.

Hur du kommer åt KuGou utanför Kina?

Så du kanske undrar, “Hur får du KuGou att arbeta utanför Kina?” Det är ingen raketvetenskap.

För att komma åt den var som helst, behöver du en VPN för att få en kinesisk IP-adress och kringgå dessa blockader.

Genom att lura KuGou att tro att du är belägen i Kina blir du berättigad att strömma ljudinnehållet på det.

En VPN är ett utmärkt sätt att skydda dina personuppgifter, men det visar sig också vara användbart för att surfa på Internet utan begränsningar!

Följ bara dessa enkla steg för att avblockera KuGou från utlandet:

 • Prenumerera på PureVPN.
 • Ladda ner och installera PureVPN för din enhet.
 • Öppna appen / klienten och logga in med dina referenser.
 • Välj Kina som önskad serverplats.
 • Strömma KuGou utan några hinder!

Hur du avblockerar KuGou på iPhone?

Om du vill komma åt KuGou på din iPhone måste du installera deras dedikerade app som finns tillgänglig i App Store. Eftersom det inte kommer att finnas tillgängligt i ditt land är det dock viktigt att du ändrar din App Store-region till Kina.

När du är klar, följ dessa enkla steg för att avblockera KuGou på iPhone:

 • Ladda ner KuGou iPhone-appen.
 • Logga in på PureVPN med ditt användarnamn och lösenord.
 • Anslut till en server i Kina.
 • Starta KuGou och lyssna bort!

Hur du avblockerar KuGou på Android?

Om du vill komma åt KuGou på din Android-enhet har musikströmningstjänsten en dedikerad app tillgänglig i Play Store. Men för att installera det från ditt land måste du ändra din Play Store-region till Kina.

När du är klar, följ dessa enkla steg för att avblockera KuGou på Android:

 • Ladda ner KuGou Android-appen.
 • Logga in på PureVPN med ditt användarnamn och lösenord.
 • Anslut till en server i Kina.
 • Starta KuGou och lyssna bort!

Få tillgång till andra apper för streaming av kinesisk musik med PureVPN!

Kan du inte hitta den musik du vill ha på KuGou? Inga problem! Det finns en mängd andra strömningstjänster för kinesisk musik också, såsom QQ Music, Baidu och Xiami Music. Med PureVPN på din enhet kan du ändra din virtuella plats till Kina och få tillgång till dem.

Vi har ett ständigt växande nätverk med mer än 2 000 VPN-servrar och 300 000 IP-adresser i över 140 länder över hela världen, inklusive Kina. Dessutom kommer du alltid att uppleva de snabbaste hastigheterna eftersom vi erbjuder hundratals dedikerade streaming-servrar.

När du ansluter till vår tjänst skyddas all din trafik med hjälp av top-of-the-line krypteringsalgoritmer. Detta gör det nära omöjligt för tredje parter som internetleverantörer, hackare och regeringar att veta vad du har upp till online.

PureVPN erbjuder användarvänliga appar för alla större stationära och mobila plattformar, som packar måste-ha funktioner som Internet kill-switch, spillt tunneling, såväl som IPv6, DNS och WebRTC-läcksskydd.

Dessutom täcks alla våra planer av en generös återbetalningspolicy på 31 dagar. Detta ger dig möjligheten att prova PureVPN för att få åtkomst till KuGou och andra kinesiska musikströmningstjänster, helt riskfria!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map