Hur du åtgärdar felet “Netflix fungerar inte på Chrome”


Hur du åtgärdar felet “Netflix fungerar inte på Chrome”

Publicerad: 3 mars 2020


Netflix-felet på Chrome har funnits länge. Så här fixar du dem:

 1. Rensa Chrome-cache
 2. Försök inkognitoläge
 3. Inaktivera tillägg
 4. Byt till en annan profil

Netflix fungerar inte på Chrome

Under årens lopp har Netflix blivit det bästa alternativet för att tillgodose användarens online-videoströmningsbehov. Men med över 140 miljoner användare som loggar in är det bara rättvist att tjänsten genomgår ett par problem här och där. Nyligen har ett nytt fel kommit fram, ett som helt begränsar åtkomsten till tjänsten. Vi pratar om felet “Netflix Not Working on Chrome”.

Så om du nyligen har blivit ett offer för detta Netflix-fel och letar efter en väg ut, har du kommit till rätt ställe. Här har vi en lista med korrigeringar och lösningar som hjälper dig att hantera ett sådant problem.

Vad är felet “Netflix fungerar inte på Chrome”?

Ett nytt fel kallat “Netflix Not Working on Chrome” -felet gör sin runda över hela gemenskapen. Som felnamnet antyder påverkar det emellertid endast de som använder Google Chrome-webbläsaren.

Vad det här felet gör är detsamma som alla andra Netflix-fel, det begränsar användaren från att logga in. Så om du använder Google Chrome och du stöter på det här felet kommer du inte att kunna komma åt Netflix eller något annat av dess tjänster tills du fixar det. Men innan vi berättar hur du kan göra det, är det viktigt att du förstår vad som får dig att möta en sådan fråga.

Vad är orsakerna bakom felet “Netflix fungerar inte på Chrome”?

Som anges i namnet påverkar detta fel endast de som använder Googles webbläsare. Men eftersom Google Chrome är en av de mest populära webbläsarna i världen, påverkas en ganska stor del av Netflix-communityn av detta fel som har gjort att de inte kan se sina favoritprogram och filmer.

Eftersom Google Chrome nu erbjuder sina användare flera anpassningar som de kan tillämpa i webbläsaren, konflikter några av dessa med Netflix. Detta orsakar att det här felet dyker upp när du försöker logga in. Detta är dock bara en av orsakerna. För mer information, kolla in hela listan nedan:

 • Dålig cachedata
 • Skadade filer
 • Utvidgningskonflikt
 • Profilproblem

Hur du åtgärdar felet “Netflix Not Working on Chrome”?

Nu när du har en uppfattning om vad detta Netflix-fel på Chrome gör och vad som är orsakerna bakom det är det nu dags för fixingen. Så om du vill lösa Netflix-fel i Chrome, kolla nedan listan nedan:

Lösning 1: Rensa Chrome-cache

Precis som Netflix-felkod UI-113-felet har felet “Netflix Not Working on Chrome” också något med webbläsarens cache att göra. Att rensa eller rengöra dessa cachade filer hjälper dig att bli av med sådana problem. Allt du behöver göra är att gå över till inställningarna och leta efter alternativet som läser “Rensa cache.” Kör rengöringstjänsten, och förhoppningsvis kommer problemet att åtgärdas för dig.

Lösning 2: Försök inkognitoläge

Om alternativet för rensning av cache inte fungerade för dig kan du försöka byta till inkognitoläge. I vissa fall hjälper användarna att lösa Netflix-felet i Chrome. Men om du står inför problem som kör Netflix i inkognitoläge kan du kolla in vår guide här för mer information.

Lösning 3: Inaktivera tillägg

Det finns flera olika Google Chrome-tillägg som kan komma i konflikt med Netflixs tjänster. Så om du fortfarande stöter på samma fel, även efter att ha använt lösningarna som nämns ovan, kan du försöka inaktivera dina tillägg. Det finns en stor chans att denna förändring kan hjälpa dig att bli av med felet en gång för alla.

Lösning 4: Byt profil

Vi har sett så många fall där skadade Google Chrome-profiler har lett till att användare har fått liknande fel på Netflix. Som ett resultat kan du försöka logga in på Netflix via en annan profil. Om den körs utan problem är din profil orsaken. För att fixa det kan du skapa en helt ny profil och starta ny men kom ihåg att inaktivera synkroniseringsalternativet innan du gör det.

Lösning 5: Byt till en annan webbläsare eller Netflix-appen

Om ingen av de ovannämnda korrigeringarna fungerade för dig, tappa inte hjärtat. Kom ihåg att du alltid kan byta till en annan webbläsare, eller ännu bättre, prova den helt nya Netflix-appen i Windows. Även om du inte kan se Netflix på Chrome, men åtminstone kan du fortfarande logga in och titta på dina favoritprogram och filmer. Det är allt som betyder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map