Hur kan man se Kentucky Derby Live online?


Hur man kan se Kentucky Derby Live Online?

Publicerad: 16 april 2019

För att se Kentucky Derby online var som helst, följ bara stegen nedan:

1. Skaffa PureVPN.
2. Anslut till den amerikanska servern.
3. Gå till NBC och se Kentucky Derby live online!

titta-Kentucky-nätet

Hur man kan se Kentucky Derby från var som helst?

Kentucky är inte bara känd för sin stekt kyckling. Det finns andra saker som gör regionen också populär. En av anledningarna till att Kentucky är berömd är på grund av den populära hästkapplöpningsturneringen som hålls varje år i staten.

Det stämmer, Kentucky Derby är tillbaka ytterligare ett år! Benämns “De mest spännande två minuterna inom idrott”, derbyet börjar den 3 maj och slutar den 4 maj. Här kan du kolla hela Derby-schemat.

Om du älskar sport, skulle du definitivt älska att streama den online. Kabel-TV-tjänster är oerhört föråldrade, och du får knappast se dina favoritmatcher som spelas på grund av vissa sändningsbegränsningar. Till och med matcherna som visas är fyllda med annonser, vilket gör hela upplevelsen till en hemsk.

För att njuta av ditt favoritportinnehåll är du bättre på att ge upp kabel-TV och byta till streaming online. På det här sättet får du se matcherna du vill utan att behöva tolerera de fruktansvärda reklam. Dessutom är kanalkostnaden också mycket billigare jämfört med vad du vanligtvis betalar för din digitala kabeltjänst.

Men när det gäller tillgängligheten av kanalerna kan du stöta på några problem. Det värsta med streaming online är att vissa kanaler inte är tillgängliga i olika regioner över hela världen. Ta till exempel, NBC är bara tillgängligt från USA och kan inte nås från någon annanstans.

I ett sådant scenario befinner du dig i problem om du vill strömma dina favoritsportevenemang, till exempel Kentucky Derby live online. Lyckligtvis finns det sätt att undvika dessa begränsningar och enkelt få åtkomst till dina favoritkanaler online. Nedan följer en komplett guide för hur du kan se Kentucky Derby live online med en VPN.

Se Kentucky Derby Live Online med en VPN

För att se Kentucky Derby online var som helst, följ bara stegen nedan:

 1. Skaffa PureVPN.
 2. Anslut till den amerikanska servern.
 3. Gå till NBC och se Kentucky Derby live online!

Trots alla begränsningar som finns kan du fortfarande se Kentucky Derby med hjälp av ett VPN som PureVPN. Det låter dig ändra din IP-adress till den i något annat land genom att klicka på en knapp. Eftersom de flesta strömningskanaler tittar på din IP-adress för att avgöra var du är ifrån, kan du använda detta hack för att komma åt dina favoritkanaler online var som helst.

Om du till exempel bor i Australien och vill streama Kentucky Derby på NBC kan du inte göra det eftersom din IP-adress är en australisk adress. Men om du ansluter till PureVPN och ansluter till en VPN-server i USA kommer du att kunna komma åt alla amerikanska kanaler du väljer.

PureVPN ger dig tillgång till över 2 000 servrar och 300 000 anonyma IP: er i 140 länder, vilket innebär att du kan komma åt allt du vill ha på webben. Dessa servrar är mycket optimerade och är byggda för att ge dig maximala hastigheter så att du kan njuta av strömmande liveinnehåll utan några avbrott.

PureVPN är idealisk för dem som lider av ISP-hastighetsregleringsproblem. Internetleverantörer är kända för att bromsa dina internethastigheter när de tror att du konsumerar stora mängder data. Men med PureVPN kan du använda webben anonymt, så att din Internetleverantör inte kan upptäcka vad du gör online och smala din bandbredd.

Var du kan se Kentucky Derby live online?

NBC och NBC Sports har rätt att strömma Kentucky Derby-lopp på sina respektive kanaler. Om du letar efter andra streamingtjänster som ska sända tävlingarna live online, bör du gå igenom listan nedan:

 1. fuboTV
 2. fuboTV är en populär internet-tv-tjänst där du kan strömma Kentucky Derby live online. Det finns flera paket och paket som du kan prenumerera på för att strömma dina favoritkanaler live på fuboTV.

  NBC Sports är också en del av en av buntarna som finns tillgängliga på fuboTV. Genom att betala $ 44,99 per månad får du tillgång till massor av strömmande kanaler.

 3. Sling-TV
 4. Sling TV är ett annat alternativ som du kan använda för att se Kentucky Derby live online. Du hittar NBC och NBC Sports på båda förpackningarna på Sling TV. Kanalen kostar cirka $ 25 per månad..

 5. Hulu
 6. Hulu är en av de mest populära streamingtjänsterna där ute. För 39,99 dollar per månad får du se dussintals live-tv-kanaler, plus några premiumnätverk också. Både NBC och NBC Sports finns på Hulu, och du kan strömma tävlingarna online därifrån med lätthet!

Slutgiltiga tankar

Vem har du roten till i det kommande Kentucky Derby? Vi hoppas att du enkelt kan se dina favoritrace genom att följa guiden som nämns ovan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me