Hur kan man titta på Live TV på Kodi?


Hur man tittar på Live TV på Kodi?

Uppdaterad: 31 oktober 2019


Vill du titta på Live TV på Kodi? Använd sedan PureVPN på din enhet, IOS, Android, PC eller Amazon Fire TV. PureVPN erbjuder en rabatterad 7-dagars försök till endast $ 0,99 för första gången för att hjälpa dig få tillgång till live-TV på Kodi var som helst. Med detta kan du förhindra låst stress och få tillgång till Live TV på Kodi idag.

Kodi är älskad av miljoner streamers runt om i världen. När allt kommer omkring öppnar det dörrar till obegränsat innehåll, inklusive live-TV-sändningar också.

Det finns flera skäl till varför människor väljer Kodi även om de har kabel-TV-nät tillgängliga. Till att börja med är de uttråkade med det begränsade antalet kanaler som finns tillgängliga i deras nätverk. Bortsett från det förstår de också det faktum att när de kan komma åt 1 000+ lokala och internationella kanaler utan att hosta upp en enorm förmögenhet, varför de borde hålla sig till sina TV-kabelnätverk?

Så om du också är någon som planerar att byta till Internet-TV är den här bloggen åt dig. I den här guiden hittar du hur du tittar på Live TV på Kodi och några av de bästa tillägg som erbjuder sömlös IPTV-upplevelse.

Hur man tittar på Live TV på Kodi med en VPN?

Innan vi går vidare, skulle vi vilja lyfta fram några Kodi-relaterade frågor först och den bästa lösningen för att övervinna dem. Även om Kodi är ett open source-program och erbjuder tillägg gratis, kanske du inte kan komma åt vissa tillägg på grund av regionala begränsningar. Dessutom kanske du vill hålla huvudet nere när du använder Kodi eftersom vissa tillägg är rynkade av ISP: er och officiella programföretag.

Men du kan komma runt dessa problem ganska enkelt när du har PureVPN Kodi-tillägg installerat på din enhet. Till att börja med kan du förfalska din plats med den IP-adress du väljer för att komma åt platslåsta tillägg. För det andra kan du hålla din anslutning såväl som dina aktiviteter anonym på grund av en falsk IP-adress.

Så här kan du komma igång:

 1. Prenumerera på PureVPN
 2. Ladda ner appen för din enhet
 3. Starta appen och välj Stream-läge
 4. Anslut till platsen du väljer
 5. Njut av Live TV på Kodi var som helst

Hur man använder Kodi för att titta på Live TV?

Det finns ett antal tillägg tillgängliga för åtkomst och titta på Live TV på Kodi. Specifikt behöver du tillägg som erbjuder IPTV-tillägg för Kodi för live-TV-sändningar. I den här guiden kommer vi att använda Ultimate IPTV-tillägget för installation. Nu kör vi:

 1. Starta Kodi-appen på din enhet
 2. Bege sig till Systeminställningar och då Add-ons
 3. Växla på Okända källor och klicka på Ja om en popup visas
 4. Gå tillbaka till Hemskärm
 5. Klicka igen för att gå till Systemet inställningar
 6. Klick Filhanterare och då Lägg till källa
 7. Typ http://srp.nu/ i det tomma fältet
 8. Typ Superrepo för att namnge det och klicka sedan på OK
 9. Gå till Add-ons från Hemskärm
 10. Gå nu till Paketinstallatör (ikonen med öppnad låda)
 11. Klick Installera från zip-fil
 12. Hitta och klicka Super Repo, sedan Krypton och Allt
 13. Klicka för att installera kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. När repoen är installerad och aktiverad, gå till Installera från förvaret
 15. Klick Superrepo All [Krypton] [v7] och då Video-tillägg
 16. Klicka för att installera Ultimate IPTV
 17. Gå till Add-ons från Hemskärm
 18. Öppna Ultimate IPTV-tillägg och njut

Bästa Live TV Kodi-tillägg – De mest populära

Som vi nämnt tidigare har Kodi ingen brist på tillägg. Faktum är att det finns tillägg tillgängliga i alla nischspecifika och breda kategorier. På samma sätt har den en enorm inventering av live-tv-tillägg. Naturligtvis kunde hela inventeringen av tillägg inte täckas i bara en guide. Därför har vi bara lagt till pålitliga tillägg som har bredare erbjudanden.

UK Turk-spellistor

Ingen lista är komplett om den inte har allas favorit, Turkiska spellistor. Hur som helst, om den ber om en PIN-kod, oroa dig inte. Bara Google det så hittar du många webbplatser som länkar till PIN-kodgeneratorlistan.

Hur som helst, Storbritannien Turk Playlists är ett av de mest mångsidiga Kodi-tilläggen med innehållserbjudanden i flera kategorier som konserter, filmer, radio, dokumentärer, tecknat, TV-program och live-tv.

Så om du vill ha obegränsad underhållning är detta tillägget du bör kolla in.

Mobdro

Mobdro kanske är ett mindre känt namn i Kodi-gemenskapen, men det är en ganska populär live-TV-app i Android-användarnas community. Faktum är att över 70% av Android-fansen använder Mobdro som sitt primära val för att titta på live-tv på sina enheter.

Tillägget har inte bara en enorm inventering av 1 300 TV-kanaler, utan har också tillgång till regionspecifikt innehåll. Så kolla tillägget och se om det passar dina behov eller inte.

cCloud TV

Om du är en fan av den engelska Premier League (EPL), skulle du förmodligen gärna använda cCloud TV-tillägget. Med EPL-evenemang åt sidan kan du också komma åt ett stort antal andra TV-kanaler och annat innehåll via tillägget.

Chronos

Chronos är en av de äldsta men ändå en av de bästa tilläggarna i Kodi-gemenskapen. Det erbjuder en kraftfull kombination av olika populära TV-tjänster under ett tak. Som ett resultat kanske du inte behöver installera olika tillägg eftersom du kan hitta dem alla här.

USTVnow Plus

Det är inte bara ett tillägg, det är faktiskt en prenumerationsbaserad IPTV-tjänst som verkar i USA. Dessutom används det av över 90% av Kodi-användare för att titta på TV-kanaler online på sina Kodi-aktiverade enheter. Du kan titta på live-sport och andra shower via detta tillägg.

SportsDevil

Om du är en dödhård sportsfan, är det viktigaste tillägget du bör ha på din enhet SportsDevil. Tillägget rankas högst när det gäller sporttillägg på Kodi. I själva verket är det den heliga gralen för sportfans eftersom den erbjuder levande sporter och höjdpunkter bland andra livekanaler. Så om sport är det enda skälet till att du vill ha ett live-tv-tillägg, ladda ner och installera SportsDevil på Kodi.

Rasande strömmar

Om du är en Kodi-användare i USA eller Storbritannien och letar efter ett live-tv-tillägg, kolla till Furious Streams tillägg. Den har ett stort antal populära TV-kanaler inklusive kanaler för sport och annat underhållningsinnehåll.

Bästa Live IPTV-tillägg för Kodi – De mindre kända

Ultimate IPTV

Ultimate IPTV är en av de bästa aggregatorerna av IPTV-kanaler på Internet, särskilt Kodi. Det samlar innehåll från ett brett utbud av IPTV-tjänster, vilket gör det möjligt för användare att strömma kanalerna live online. Tillägget är dessutom tillgängligt på många olika språk, vilket erbjuder ett extra lager av bekvämlighet för Kodi-användare.

IPTV Bonanza

Ytterligare ett IPTV-tillägg som är hem för hundratals satellitkanaler mestadels från USA och Storbritannien. Tillägget kan installeras från Maniac-arkivet. Naturligtvis hittar du inte alla länkar som fungerar korrekt. Men ett stort antal länkar erbjuder direktuppspelning.

Ultra IPTV

Ultra IPTV-tillägget skapades av Cazlo och det kan således hittas i förvaret med samma namn. Tillägget använder skript för att skrapa innehåll eller kanaler från olika IPTV-källor. Som ett resultat kan du ta hand om live sport, nyhetskanaler och till och med PPV-evenemang.

SGTV

Om du letar efter ett tillägg som erbjuder samma innehåll och upplevelse som USTV nu bör du kolla in SGTV Kodi-tillägget. Du kan få tillgång till en stor bredd av kanaler från USA och Storbritannien.

Phoenix Reborn IPTV

Förväxla inte tillägget med det populära tillägget med samma namn. Phoenix Reborn IPTV, som namnet antyder, ägnas åt att strömma endast IPTV-innehåll, dvs live-TV-kanaler. Det enda problemet med detta tillägg är att det är tillgängligt på ett icke-engelskspråk. Ändå kan du enkelt navigera till de kanaler du väljer utan några bekymmer. Du hittar detta tillägg i Tojelko-förvaret.

Njut av dina favoritkanaler med de bästa Live TV / IPTV Kodi-tillägg

Kodi levererar en felfri streamingplattform som kan hjälpa dig att klippa sladdar, spara kostnader och få tillgång till obegränsade live-TV-kanaler. Så välj rätt Live TV / IPTV Kodi-tillägg och strömma dina favoritkanaler online med PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map