Hur kan man titta på Syfy utanför USA med ett VPN?


Hur man tittar på Syfy utanför USA med en VPN?

Publicerad: 28 juli 2019


I den här guiden kan du lära dig att titta på Syfy utanför USA med hjälp av ett VPN. Få PureVPN för endast $ 0,99 för att få åtkomst till Syfy var som helst och njuta av Sci-Fi-show under lockdown.

img

Hoppa till…

Fördelarna med att strömma Syfy

Syfy är en streamingtjänst som ägs och drivs av NBC Universal. Det är känt för att tillhandahålla innehåll relaterat till flera genrer som inkluderar science fiction, fantasy, skräck, paranormal, drama och reality-programmering.

Den fantastiska inventeringen av program som finns tillgängliga på Syfy inkluderar sådana som Battlestar Galactica, Being Human, Continuum, Joe Rogan Questions Everything, Face Off, Scare Tactics, Stranded, Sinbad, The Twilight Zone och mycket mer.

Kan du titta på Syfy utanför USA?

Tyvärr inte. Även om kanalen inte är begränsad i andra länder kräver den fortfarande att du är i USA för att få åtkomst. Det beror på att du måste komma åt kanalen genom att använda ett kabel-TV-abonnemang.

För att få en kabel-TV-prenumeration måste du vara belägen i USA. Det är därför du inte kommer att kunna komma åt SYFY utanför USA trots att denna tjänst är tillgänglig i andra länder.

Detta är inte bara lite orättvist mot människorna som bor i andra länder, utan det är också mycket hårt för amerikaner som reser utanför landet även under en kort tidsperiod.

Lyckligtvis finns det ett enkelt men ändå effektivt sätt att titta på Syfy från utanför USA – allt du behöver är en premium VPN-tjänst.

Med en kan du ändra din IP-adress från din egen plats till vilken annan du vill. För Syfy kommer det att visas om du surfar från en valbar region (USA), så att du kan få tillgång till det innehåll som finns tillgängligt på det. Du kan enkelt lära dig att streama Syfy utanför USA genom att följa dessa steg:

  • Prenumerera på PureVPN
  • Installera VPN-appen på din enhet
  • Anslut till en amerikansk server
  • Gå till PBS och njut!

Varför behöver du ett VPN för Syfy?

Det fanns en tid då onlinevärlden var riktigt gratis. På internet fanns inga slags världsliga gränser. Det fanns nollbegränsningar, och du kunde enkelt komma åt allt och allt.

Denna frihet på internet varade dock inte så länge. Snart drogs geografiska gränser över hela webben. Regeringar störde vår online-frihet och började censurera flera webbplatser på internet.

För att förstå hur värre situationen är på internet rekommenderar vi att du läser om Kinas stora brandvägg. Tusentals webbplatser, inklusive några av de mest populära sociala medienätverken, är förbjudna i Kina att följa regeringens politik att tillåta begränsad frihet för folket.

På samma sätt är flera nätverk och tjänster förbjudna i många olika länder. UAE blockerar till exempel VoIP-tjänster så att dess lokala telekommunikationsföretag kan fortsätta att göra vinst på bekostnad av människor.

WhatsApp förbjöds i Brasilien eftersom företaget vägrade att dela privata konversationer av en person. På samma sätt blev Twitter förbjudna i Turkiet eftersom regeringen skyllde det för att ha delar anti-nationell propaganda.

Som om dessa blockader inte räckte, kom strömningstjänster också med geo-lås. För att följa sina innehållslicensavtal begränsar de det tillgängliga innehållet baserat på det land som tjänsten nås från. Detsamma gäller för SYFY-kanal.

Men det är inte den enda kanalen som har begränsat tillgången till dess innehåll utanför sitt hemland. Många andra strömningskanaler följer samma process, inklusive HBO Now, Hulu, Amazon Prime och mer. Till och med Netflix, som finns i nästan alla andra länder, har olika bibliotek för människor i olika länder.

I ett sådant scenario kan en VPN vara extremt användbar. Eftersom webbplatser och tjänster använder din IP-adress för att bestämma din verkliga plats, kan du använda en VPN för att byta din IP till ett annat land och njuta av den online-frihet du verkligen önskar.

Beroende på vilken VPN-tjänst du använder kan du enkelt komma åt Syfy, Netflix, Amazon Prime, Hulu eller någon annan strömningskanal var som helst. Läs nedan för att ta reda på vilken PureVPN som är den bästa VPN för Syfy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me