Hur man avinstallerar en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick


Hur man avinstallerar en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick

Publicerad: 02 juli 2019


Behöver du hjälp för att avinstallera Kodi på Amazon FireStick? Eller Fire TV? Fortsätt sedan läsa den här guiden. Vi förklarar hur enkelt det är att avinstallera Kodi builds själv. Dessutom kan du använda PureVPN för bara $ 0,99 för att njuta av buffertlös strömning på Kodi och undvika låst stress.

Amazon Fire Stick och Kodi går tillsammans som jordnötssmör & gelé. De är ganska enkla att använda, men saker kan bli svåra och kräva lite benarbeten när du försöker installera eller avinstallera en Kodi-baserad på Amazon Fire Stick manuellt, särskilt om du inte är teknisk kunnig.

Vad är Kodi Builds?

Kodi är mycket lätt att anpassa tack vare sin öppna källkod och Kodi-tilläggssamhället släpper ofta modifierade versioner av appen som kallas Kodi builds.
Oavsett om du behöver ändra användargränssnittet eller snabb åtkomst till ditt favoritinnehåll, kan dessa builds tjäna ditt syfte utan besväret med att installera ett dussin arkiv. Om det är dags att släppa en föråldrad Kodi från din Amazon Fire Stick och installera en ny, har vi skapat en enkel guide som hjälper dig att göra det manuellt

Hur man avinstallerar en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick?

Det finns två vägar att gå. Du kan använda ett tredjeparts tillägg som Indigo eller Ares Wizard för att avinstallera build men om du anser att det är osäkert av någon anledning kan du göra lite extra ansträngning och ta bort det manuellt genom att följa dessa enkla steg.

 • Steg 1: Kontrollera om din filutforskare har kryssrutan “dolda objekt” markerad eller inte.
  För Windows: Klicka på fliken Visa och markera rutan “dolda objekt”.
  För Android: Öppna filhanteraren, klicka på menyknappen, öppna “inställningar” och kryssa för “dolda objekt”.
 • Steg 2: Nu när du kan visa alla dolda mappar och filer kan du söka efter din plattform i listan, navigera till platsen och ta bort alla mappar och filer.
  För Windows 7, 8-8.1: Klistra in “% APPDATA% \ kodi \ userdata” i körrutan på startmenyn.
  För Windows 10: Klistra in “% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” i körrutan.
  För Mac: Klistra in “/ Användare // Bibliotek / Applikationssupport / Kodi / userdata /” i körrutan.
  För Linux: Öppna en terminal och klistra in “~ / .kodi / userdata /”.
  För Android: Ta bort mapparna “userdata” och “addons” från “Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /”.
  För iOS: “/ privat / var / mobil / Bibliotek / Inställningar / Kodi / userdata /”

Obs! Använd alla ovannämnda kommandon utan citattecken.

Kodi är superkul men är det säkert?

Kodi har haft mycket värme nyligen på grund av vissa tredjeparts tillägg som gör det möjligt för användare att få tidigare begränsningar och få tillgång till licensierat innehåll. Medan ett antal Kodi-byggnader har dessa tillägg förinstallerade, rekommenderas det allvarligt att grundligt undersöka lagarna om online-strömning innan du använder sådana tillägg eftersom de kan leda till rättsliga konsekvenser.

En annan nackdel med att strömma med Kodi är din ISP-throttling. Eftersom strömningshastigheten är mycket beroende av vilken internetanslutning som används, kan din lokala internetleverantör hålla koll på dina online-aktiviteter och bromsa din internethastighet nästan förstöra din Kodi-strömningsupplevelse.

Finns det ett säkert sätt att använda Kodi?

Den ständigt växande onlinevärlden är full av både möjligheter och hot. Medan internet har förändrat hur vi arbetar, uppför oss och umgås; det har också öppnat dörrar till ett antal hot om vår integritet online. Cyberbrott som datastöld och skadlig programvara är bara toppen av isberget. Att använda vissa tredjepartstillägg som P2P-torrenter kan utgöra risker för din integritet online, varför det rekommenderas att använda ett VPN för Kodi.

Gör alla VPN: er?

Svaret är nej. Gratis VPN används ofta som en fälla för att lagra och sälja användares data. Det rekommenderas starkt att använda en pålitlig betald Kodi VPN-tjänst som PureVPN.

Varför du ska använda en Kodi VPN

 • En VPN håller dina strömningsaktiviteter online dolda från din ISP: s nyfikna ögon och eliminerar alla risker för ISP-gasregler.
 • Med ett VPN kan du få tidigare geo-restriktioner och få tillgång till betalda strömningstjänster från var som helst i världen.
 • En VPN krypterar anslutningen mellan din dator och internet, vilket minimerar risken för cyberbrott som datastöld.
 • Med ett VPN kan du få större tillgång till dina data genom att komprimera bandbredd.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map