Hur man blir sport i Kodi


Hur man blir sport i Kodi

Publicerad: 21 augusti 2019


Här är ett sätt genom vilket du kan titta på dina favoritsportar live på Kodi. Allt du behöver är PureVPN och beIN Sports, och du är bra att gå.

beIN Sports är en av de bästa platserna för att streama dina favoritsporter online. Detta i kombination med tillgänglighet och frihet som Kodi ger kommer du att ha det perfekta sättet att strömma dina favoritsporter online. Eftersom det officiella förvaret på Kodi är ganska begränsat är beIN Sports inte tillgängligt för Kodi-användare att installera.

Men var inte olycklig som med andra kanaler som ESPN och NBC, det finns inofficiella förvar och tillägg som fungerar lika bra som de officiella. Med det sagt kan du behöva PureVPN för att få dig genom de regionala begränsningarna för sport.

Hoppa till…

Vad är BeIN Sports och hur kan du få det är Kodi-tillägget?

För dem som bor i USA är beIN Sports inget nytt eftersom det är en av de mest populära streamingtjänsterna som är aktiva i landet. Den har direktsändningar för nästan varje enskild sportevenemang som händer i världen. Detta inkluderar Premier League, UEFA Champions League, NBA och många fler.

På grund av regionala begränsningar och begränsningar är deras tjänster emellertid endast tillgängliga i USA. Och om det var tillräckligt dåligt har beIN Sports inte ett officiellt tillägg för Kodi. Men som vi har sagt tidigare finns det inofficiella versioner som, när de kombineras med PureVPN, kan hjälpa dig att se beIN Sports på Kodi var som helst i världen.

Hur man tittar på beIN Sports på Kodi

Nu när du vet att det finns ett sätt genom vilket du kan titta på och strömma iIN Sports på Kodi, låt oss komma igång med hur du kan komma åt den. Men innan vi går vidare med installationsprocessen måste du ladda ner förvaret som har tillägget beIN Sports.

Följ stegen nedan för att ladda ner Matt Huisman Kodi-arkivet:

 1. Öppna Kodi
 2. Navigera till “Inställningar”
 3. Välj Tillägg
 4. Se till att alternativet “Okända källor” är inställt på “aktiverat”
 5. Gå till “File Manager”
 6. Välj “Lägg till källa.”
 7. Välj och skriv in https://k.mjh.nz
 8. Välj “OK”
 9. Ange MJH som källnamn
 10. Välj ”OK” igen
 11. Gå till huvudmenyn och sedan tillägg
 12. Välj “Mina tillägg”
 13. Välj “..” och “Installera från zip-fil.”
 14. Välj “MJH” i listan
 15. Välj "repository.matthuisman.zip" fil.
 16. Förvaret kommer nu att påbörja installationen

Nu när förvaret är installerat är den komplicerade biten ur vägen. Du kan nu enkelt installera beIN Sports-tillägget från förvaret och se dina favoritsporter live. Följ stegen nedan för att installera tillägget:

 1. Öppna Kodi
 2. Gå till huvudmenyn
 3. Navigera till “Tillägg” och sedan till “Mina tillägg.”
 4. Välj “…”
 5. Välj “Installera från arkivet”
 6. Välj "MattHuisman.nz förvar"
 7. I listorna söker du efter “Video Add-ons” och sedan “beIN Sports Connect.”
 8. Klicka på “Installera” och vänta tills processen är klar
 9. Du har nu tillgång till beIN Sports på Kodi.

Varför behöver du en VPN för beIN Sports On Kodi

Det finns ett par skäl till varför man kommer att behöva en VPN om de vill komma åt och se beIN Sports på Kodi. För det första, beIN Sports, finns i några utvalda länder som USA och Kanada. Så för att få tillgång till beIN Sports i andra länder behöver du hjälp av en VPN. Endast genom ett VPN kan du prenumerera på strömningstjänsten.

För det andra är beIN Sports Kodi-tillägget som nämns här tillgängligt i APAC-länder som inkluderar Australien, Nya Zeeland och Indonesien, bland några få andra. Så för att använda tillägget behöver du igen hjälp av en VPN. Så för att se beIN Sports på Kodi, behöver du alltså en VPN. Det finns inget annat sätt.

För att ladda ner och installera PureVPN på Kodi, följ dessa några enkla steg nedan:

 1. Ladda ner och installera PureVPN: s Kodi-arkiv
 2. Öppna Kodi
 3. Ta dig till Add-ons-sidan
 4. Klicka på ikonen öppen ruta överst
 5. Installera den nedladdade zip-filen
 6. Installera förvaret
 7. Gå till Tillägg och sedan Programtillägg
 8. Starta PureVPN
 9. Navigera till inställningarna
 10. Lägg till dina kontouppgifter
 11. Ställ in VPN för att automatiskt ansluta vid varje lansering
 12. Klicka på OK

Sista ord

Så, avslutningsvis, om du vill titta på dina favoritsporter live och online via beIN Sports på Kodi, behöver du PureVPN. Men tänk inte på detta som ett extra hinder utan en välsignelse i förklädnad eftersom det inte bara ger dig tillgång till beIN Sports och dess tillägg på Kodi, det skyddar dig och din identitet från tusentals onlinehot. Så på ett sätt är det en vinn-win, om du använder PureVPN med beIN Sports på Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map