Hur man får WiFi utan Internetleverantör (ISP)


Hur man får WiFi utan Internetleverantör (ISP)

Det kan vara dyrt att installera en internetanslutning för ett hemnätverk, och att betala en månatlig hyresavgift på minst $ 60 i USA är rejäl för de flesta genomsnittliga användare där borta. Så många tycker eller tycker om hur som helst hur man får gratis WiFi hemma.


Hur man får gratis WiFi hemma?

Mobila hotspots

Det bästa sättet att undvika ett offentligt nätverk och se till att internetanslutningen är aktiv på alla enheter till lägsta kostnad som möjligt är genom att få en mobil hotspot. Det kommer att finnas en kostnad för enheten, så du måste köpa enheten och välja en internetmobilplan från din Internetleverantör för att du ska få pris.

Många företag erbjuder sina mobila hotspots, men priset kan variera beroende på WiFi-teknik du ska använda. Till exempel skulle enheter som stöder 4G-kostnader vara betydligt låga, medan enheter som erbjuder 5G-teknik skulle vara höga priser. Det finns tre ansedda mobila hotspots som vi rekommenderar att du köper.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  Den här enheten är förmodligen den bästa på marknaden just nu. Enheten har stöd för 4G-anslutningar och är den enda som använder QUALCOMMs X20-modem, vilket innebär att den kan sammanslagas 5 bärare och stöder 11 LTE-band också. Verizon Jetpack-hotspot levererar mycket bättre mottagning till smartphones och surfplattor på grund av dess två TS9-portar. Så om du vill ansluta till ett WiFi-nätverk utan kabelanslutning rekommenderas detta bärbara mobila hotspot-nätverk. Du kan endast köpa enheten för $ 99 och anmäla ett tvåårskontrakt med dem. Enheten kostar 199 $ om du inte vill vara inlåst i ett kontrakt.
 • Nighthawk LTE mobil hotspot-router
  Nighthawk-mobila hotspot-routern ägs av AT&T. om du behöver veta hur du får WiFi någonstans? Detta är det ultimata valet att köpa för alla bärbara enheter. Dess specifikationer anger att du hittar QUALCOMMs X16-modem under det som stöder fyra spektrumskanaler. Enheten kommer också under rampljuset genom att tillåta justeringar av routerinställningar där vissa routrar inte tillåter dig. Enheten stöder port vidarebefordran och kompatibelt 802.11 a.c-stöd. Denna mobila hotspot kanske inte passar dig på grund av dess storlek; det finns några andra betydande alternativ tillgängliga som säkerställer portabilitet. Enheten levereras endast med en prislapp på 89,99 dollar, låst under kontrakt eller om en kontraktfri enhet skulle kosta $ 189,99 framför.
 • Roaming Man U2 global 4G WiFi-hotspot
  Ofta resenärer letar alltid efter en pålitlig hotspot som kan användas var som helst. Så du behöver en mobil hotspot som tjänar dig både lokalt och internationellt. Detta gör den mobila hotspoten från roamingman till det bästa valet, som fungerar under 100 länder och kostar $ 9,99 per dag oavsett var du är. Det är visserligen inte det som ett inhemskt alternativ, men de som reser och vill hålla kontakten med sin familj eller vänner kan välja den här enheten, eftersom det är mycket billigare än att ha en roamingplan för din smartphone.

mobila hotspots

Koppla din smartphone eller internetanslutning

Om du inte behöver mobildata regelbundet och istället bara behöver tillfällig åtkomst till hur du får internet utan kabel, är det snabbaste och enkla sättet att komma online på att koppla din enhet. Men kopplingen av dina smartphones har två huvudsakliga nackdelar; för det första blir du helt beroende av din smartphone, det vill säga att om du någonsin behöver veta hur du ska få internetuppkoppling utan din operatör kan det hända att du strandsatta hela dagen. Det är helt bra om du går igenom din stad, men mindre betydande när du är utomlands från staden. För det andra använder bärbara datorer överdriven bandbredd, så det kan göra det ganska rejält i fickorna.

tjudra

Hitta allmän WiFi

Beroende på var du är och försöker hitta internet utan ISP kan du kanske hitta en offentlig WiFi i närheten av dig, till exempel på kaféer, restauranger, bibliotek, parker och många andra platser. Men offentliga nätverk kan göra dig sårbar för cyberhot. Följ dessa steg för att hålla dig säker när du använder allmän WiFi på hotspots som kaféer.

 • Ange INTE någon känslig information
 • Glöm nätverket när du är klar med att använda internet.
 • Gör det möjligt tvåfaktorautentisering, vilket gör det svårt för hackare av svart hatt att nå ut till dig
 • Använd ett VPN för att markera dig anonym

allmän wifi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me