Hur man installerar Amazon Prime-video på Kodi


Hur man installerar Amazon Prime-video på Kodi

Uppdaterad: 01 nov 2019


Amazon Prime är tillgängligt på Kodi och du kan använda en addon, Amazon Prime Instant Video, för att komma åt den. Men hur kan du låsa upp detta tillägg? Använd PureVPN för att låsa upp och installera Amazon Prime Video på Kodi var som helst. PureVPN erbjuder en 7-dagars rättegång till endast $ 0,99 för att hjälpa Kodi-abonnenter att spara pengar och undvika låst stress.

Vad är Amazon Prime?

Amazon Prime Video

Sedan den trådklippande trenden tog världen med storm har många strömningstjänster dykt upp, bland vilka ett mycket populärt namn är Amazon Prime. Även om det inte är tillgängligt i alla länder, är det en tjänst som är värt att få tag på. Det är ett utmärkt alternativ till Netflix, och om du är bland dem som förblir ointresserad av Netflix förslag och nytt innehåll är Amazon Prime den streamingtjänst som du omedelbart bör registrera dig för.

Varför få Amazon Prime på Kodi?

För sent har Kodi varit den mest populära open source-mediaspelaren bland den strömmande befolkningen. Så mycket att hela webbplatser nu är dedikerade till tillägg för Kodi. Precis som appar är det som gör smarttelefonen till en produktiv enhet, gör tillägg Kodi till en fantastisk streaming-spelare.

Med ett Amazon Prime-tillägg för Kodi har saker och ting blivit väldigt enkelt och bekvämt. Du behöver inte längre registrera dig för Amazon eller gå igenom någon anmälningsprocess för den delen. Installera bara Kodi, få Amazon Prime-tillägget och börja titta på Amazon Prime-innehåll direkt på alla smarta enheter som har en skärm. Det är effektivt, billigt och fungerar bra.

Hur man får Amazon Prime på Kodi?

Så här installerar du Amazon Prime på Kodi.

 • Börja med att öppna Kodi.
 • Välj Tillägg på hemskärmen. Du bör se ikonen för en öppnad ruta med en pil som pekar inuti. Gå vidare och klicka på den. Detta är tilläggsläsaren skärm. Välj Installera från zip-fil.
 • Klicka på filen du just har sparat. Det ska märkas repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Klicka nu på Installera från arkivet.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Välj XLordX Repo.
 • Välj sedan Video-tillägg.Amazon Prime för Kodi 3
 • Välj Amazon Prime Instant Videos och installera sedan.Amazon Prime för Kodi 4
 • Vänta tills tillägget aktiveras avisering.
 • Åtkomst genom att gå till tillägg > videoklipp > Amazon Prime Instant Video.

Hur man tittar på Amazon Prime på Kodi efter installationen?

Att använda Kodi för att titta på Amazon Prime är mycket enkelt. Så här fungerar det:

 1. Starta Kodi
 2. Gå till videotillägg
 3. Leta efter Amazon Prime Instant, den som du installerade i föregående steg.
 4. Bläddra igenom tillgängligt innehåll och strömma vad du vill.

Till skillnad från Amazon Prime-abonnemanget som debiterar sina användare en månadspremie är det helt gratis att se Amazon Prime på Kodi.

Bästa VPN för Kodi

Trots att Kodi är en fantastisk tjänst som har många fördelar, har den några korta tillfällen också. Till att börja med gör det dig benägen att hacks och cyberattacker. Detta beror på att strömmande gemenskapen är den mest angripna gemenskapen online. Eftersom deras enheter mestadels är online och skickar / tar emot data utan mycket granskning, är malware och ransomware ofta riktade mot streamers. De är alltid ett enkelt mål.

Dessutom, med Kodi, är allt innehåll gratis att titta på eftersom det är en mediaspelare med öppen källkod, men det finns några få konsekvenser. Innehållet är trots allt inte gratis; det piratkopieras och sänds via olagliga kanaler, vilket kan göra att Kodi-användare hamnar i heta vatten.

Det bästa sättet att förbli säkert från alla sådana onlinemeningar är att använda PureVPN. Det är en mycket stabil VPN-optimerad för strömning. Det kompromissar inte med dina strömningshastigheter och ger dig åtkomst till tusentals blockerade kanaler och webbplatser. Det bästa är att det anonymiserar din identitet, vilket gör det omöjligt för hackare och polis online att identifiera och åtala dig.

Slutord

PureVPN är den ultimata förespråkaren för din online integritet och digitala rättigheter. Genom att använda PureVPN kan du ta tillbaka alla dina digitala rättigheter som du förtjänar; din rätt till yttrandefrihet, tillgångsfrihet och anonymitet är allt nu inom räckhåll med denna fantastiska VPN.

PureVPN har placerat sina servrar på mer än 750 platser över hela världen. Det ger dig den ultimata säkerheten för dina data genom att erbjuda AES 256-bitars kryptering, vilket är omöjligt att knäcka av någon hacker eller onlineövervakningsmyndighet. Om du bryr dig om dina online-rättigheter och vill skydda dina personuppgifter får du PureVPN nu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me