Hur man lägger till undertexter till Kodi 2020


Hur man lägger till undertexter till Kodi 2020

Publicerad: 3 juli, 2019


I den här guiden kan du lära dig hur du lägger till undertexter på Kodi med OpenSubtitles och Subscene. Dessa Kodi-tillägg är bäst lämpade för dig som gillar att strömma filmer med undertexter och använda kompatibla enheter. Du kan också använda PureVPN för endast $ 0,99 för att njuta av strömmande kanaler på Kodi problemfri.

Vissa videotillägg för Kodi kommer med automatisk hämtning av undertexter, men de fungerar inte med alla videor. Ibland måste du lägga in lite extra benarbete för att få bättre kontroll över ditt val och få rätt undertexter för din video.

Varför behöver du Kodi-undertexter??

Kodi-undertexter blir viktiga, särskilt när du strömmar videoinnehåll på ett främmande språk. Låt oss anta att du inte är engelska som engelska. det kan bli svårt att spontant komma ikapp med dialogerna. Således kan du lägga till undertexter se till att du konsumerar hela innehållet utan att missa en sekund. Undertexter är också praktiska när ljudkvaliteten inte är bra, eller när du behöver stänga av volymen till en knappt hörbar nivå.

Hur man lägger till undertexter i Kodi med OpenSubtitles

Opensubtitles är verkligen den bästa tjänsten för detta syfte. Tjänsten har undertexter tillgängliga för nästan alla filmer och TV-program som släppts till datum på ett brett spektrum av språk. Så här kan du lägga till undertexter till Kodi med OpenSubtitles.

Steg 1: Gå till OpenSubtitiles och registrera dig för ett gratis konto.

Klicka på “registrera” från början av sidan och följ instruktionerna för att skapa ett nytt ID och lösenord. Processen kan ta mer än några få steg, så var tålamod.

Steg 2: Klicka på kugghjulsikonen från skärmens övre vänstra sida och öppna ‘system’.

Steg 3: Välj “Tillägg”

Steg 4; Välj “Installera från förvaret”

Steg 5: Välj “Kodi Add-on repository” från listan.

Detta är den officiella repo som levereras som standard med Kodi.
Obs: Hoppa till steg 6 om du inte har minst ett arkiv installerat annat än Kodis inbyggda repo.

Steg 6: Välj “Undertexter” i listan

Steg 7: Välj nu OpenSubtitles.org.

Steg 8: Klicka på knappen “installera”

Steg 9: ‘OpenSubtitles.org’ visas i skärmens övre högra hörn när installationen är klar

Steg 10: Klicka nu på ‘OpenSubtitles.org’ och klicka sedan på ‘konfigurera’.

Steg 11: Ange användarnamn och lösenord som du skapade i steg 1 i dialogrutan

Steg 12: Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och öppna “inställningar.”

Steg 13: Öppna “Player”

Steg 14: Gå längst ner till vänster på skärmen till kuggeikonen och se till att ‘Standard’ är valt.

Steg 15: Gå till ‘språk’ från vänster sidofält och välj ‘Språk för att ladda ner undertexter för’ i ‘Ladda ned tjänster’ till höger. För de flesta användare är standardspråket inställt på engelska. Du kan välja flera språk från listan.

Steg 16: Klicka på “standard TV-showtjänst” för att ställa in undertexter för TV-program

Steg 16: Välj “OpenSubtitles.org”

Steg 17: Klicka på “standardfilmtjänst” och upprepa sedan steg 16

Så här ser din skärm ut när OpenSubtitles har ställts in på Kodi-enheten. Du kan nu spela din favoritfilm eller TV-program. Klicka bara på undertextsikonen längst ner till höger på skärmen och OpenSubtitles hämtar automatiskt undertexterna för det innehåll som spelas.

Hur man lägger till undertexter i Kodi med hjälp av Subscene

Även om OpenSubtitles är den bästa undertexttjänsten som finns tillgänglig för Kodi just nu, kan den långa installationen bli frustrerande för vissa. För användare som letar efter en snabbkorrigering kan välja Subscene. Det kanske inte erbjuder så många Kodi-undertexter som OpenSubtitles, men det kan tjäna syftet ganska rättvist för det mesta. Det bästa är att det kan konfigureras direkt med Kodi utan att registrera ett konto. Här är ett snabbt och enkelt sätt du kan lägga till undertexter i Kodi med Subscene.

Steg 1: Gå till Kodi-hemskärmen och tryck på ikonen ‘inställningar’

Steg 2: Öppna “Player”

Steg 3: Gå till ‘språk’ från vänster sidofält och välj sedan ‘Språk att ladda ner undertexter för’ i ‘Nedladdningstjänster.’ Standardspråket skulle vara inställt på engelska, och om det är ditt språk som du föredrar, lämna det här alternativet vara.

Steg 4: Välj nu “standard TV-showtjänst.”

Steg 5: Klicka på alternativet “Få mer” och ladda ner subscene.com-undertexten för Kodi (om du inte redan har gjort det).

Steg 6: När du har det klickar du på ‘subscene.com’ för att göra det till standardunderskriftstjänst för Kodi

Steg 7: Välj nu “standardfilmtjänst” och upprepa ovanstående steg # 6.
Nu är du redo, och Subscene börjar leta efter undertexter som standard när en titel har spelats.
Observera att du kan använda Openubtitles också, även om du väljer Subscene som standardundertitelstjänst för din Kodi-enhet. Du kan alltid välja mellan båda eller någon annan undertexttjänst som du kan ha installerat för att hitta undertexter för innehållet som spelas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me