Hur man tittar på Amazon Prime på Nya Zeeland


Hur man tittar på Amazon Prime på Nya Zeeland

Publicerad: 26 oktober 2019

Kan du inte titta på Amazon Prime på Nya Zeeland? Prova PureVPN idag till bara $ 0,99 och börja binging dina favoritprogram på Amazon Prime.

Se Amazon Prime i Nya Zeeland

Med täckningsrättigheter för Premier League, Tour De France, Tennis Grand Slams och några få stora basketevenemang är Eurosport ett av de största namnen inom strömningskanaler för sport. Det är en av många gillade men är endast tillgänglig för människor i Europa, vilket är ganska nedslående för en fan som bor någon annanstans.

Nya Zeeland, ett land som är känt för sin massiva idrottsföljande, är alltid på jakt efter strömmande kanaler som tillgodoser sportens fans. Och eftersom de bara ger några få utvalda kanaler, tillhandahålls inte alla fans och sporter. Till exempel är Eurosport en ganska populär kanal, men på grund av dess regionala politik är den inte tillgänglig för invånare som bor i Nya Zeeland.


Men Amazon Prime är fylld med fantastiskt innehåll. Kanalen ligger bara på andra sidan Netflix när det gäller den kvalitet den erbjuder till sina användare. Kanalen erbjuder inte bara fantastiskt innehåll från tredje part, utan ger också några fantastiska original som du inte hittar någon annanstans.

Några av Amazon Prime’s mest populära original inkluderar The Boys, The Romanoff’s och Tom Clancy’s Jack Ryan. De som älskade Top Gear skulle gärna veta att de ursprungliga värdarna för showen nu visas tillsammans i Amazon Prime’s The Grand Tour.

Det här är inte allt. Det finns mer fantastiska shower som kommer att läggas till Amazon Prime, inklusive den nya Jack Reacher-serien. Allt som allt kan du titta på massor av innehåll när som helst du vill ha live på Amazon Prime.

Kan jag titta på Amazon Prime-video på Nya Zeeland?

Nej, du kan inte se Amazon Prime på Nya Zeeland. Trots att de är en av de mest populära kanalerna i världen och har ett så fantastiskt innehållsbibliotek, håller Amazon Prime sina tjänster endast begränsade till vissa länder.

Just nu är Amazon Prime endast tillgängligt i USA, Australien och Storbritannien. Detta innebär att alla som bor i Nya Zeeland inte kommer att kunna komma åt kanalen i sitt land.

Men lyckligtvis finns det ett sätt som kan hjälpa dig att strömma Amazon Prime på Nya Zeeland. Om du använder PureVPN och ändrar din IP-plats till något av de länder som nämns ovan, kommer du att kunna komma åt och njuta av Amazon Prime i Nya Zeeland.

Hur man tittar på Amazon Prime på Nya Zeeland

De flesta kanaler runt om i världen har lokala begränsningar på sina kanaler som tillåter människor från andra länder att komma åt kanalen. Amazon Prime följer samma strategi för att hålla sin kanal endast begränsad till vissa länder.

Även om begränsningar som dessa är irriterande, kan du fortfarande komma förbi dem om du har rätt verktyg till ditt förfogande. Det bästa verktyget är i detta fall PureVPN.

PureVPN ger dig tillgång till alla kanaler runt om i världen, inklusive Amazon Prime. Med PureVPN kan du enkelt ändra din IP-plats till var du än vill. Genom att ansluta till en server i antingen USA, Australien eller Storbritannien kommer du att kunna njuta av allt innehåll som finns tillgängligt på Amazon Prime med lätthet!

Här är vad du behöver göra för att titta på Amazon Prime på Nya Zeeland:

 1. Prenumerera på PureVPN genom att välja din favoritplan från PureVPN-webbplatsen
 2. Ladda ner PureVPN-appen eller webbläsartillägget på din streamingenhet
 3. Logga in på PureVPN-appen med ditt användarnamn och lösenord skickat till dig via e-post
 4. Gå till listan med länder och välj USA som din önskade plats
 5. Vänta tills PureVPN lyckas ansluta till den bästa amerikanska servern för Amazon Prime
 6. När du är ansluten besöker du streaming-plattformen och börjar strömma Amazon Prime på Nya Zeeland

Varför använda PureVPN?

PureVPN är en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna som du kan få tag på. Vi har varit i branschen i över 10 år. Vi är en av få VPN-tjänster som är certifierade utan logg, dvs vi har inga loggar.

PureVPN erbjuder flera säkerhets- och anonymitetsfunktioner. Dess 256-bitars kryptering av militär kvalitet är en av de bästa funktionerna som garanterar full säkerhet på internet.

Medan dessa funktioner tillför mycket värde för konsumenten, är funktionerna du skulle vara mer intresserade av strömmande. I det här scenariot hittar du PureVPN att vara ännu mer användbar.

PureVPN erbjuder 2 000+ servrar i 140 länder. Detta enorma nätavtryck garanterar full frihet på internet. Du kan ansluta till vilket land du vill och få åtkomst till webbplatser som annars är begränsade på din plats.

Dessa 2000+ servrar hålls optimerade hela tiden så att du kan njuta av de snabbaste VPN-hastigheterna. När du strömmar får du inte ens en minut av buffring och kan njuta av den bästa upplevelsen.

Så vad väntar du på? Skaffa PureVPN nu och få tillgång till Amazon Prime på Nya Zeeland.

Vanliga frågor

Kan jag komma åt Amazon Prime på Nya Zeeland?

Jo det kan du. Och du skulle inte behöva någon VPN om du vill få tillgång till regionalt Nya Zeelands innehåll på Amazon Prime. Du kan dock behöva ett virtuellt privat nätverk om du vill komma åt det internationella innehållet som inte är tillgängligt i det regionala biblioteket.

Finns det något sätt att komma åt prime på krom?

Naturligtvis kan du komma åt Amazon Prime i din Chrome-webbläsare. För att göra saker bekvämt erbjuder PureVPN en Chrome VPN-proxyförlängning. Du kan ladda ner och installera tillägget för att komma åt tjänsten i NZ utanför NZ med ett klick.

Finns det några bra titlar på Amazon Prime?

Det finns inte några, men många titlar som är värda att titta på. Här är de bästa valen:

 • Grand Tour
 • Den fantastiska fru Maisel
 • Bra omens
 • Guava Island
 • Och mer.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me