Hur man tittar på BBC iPlayer på Kodi


Contents

Hur man tittar på BBC iPlayer på Kodi

I den här guiden kommer du att lära dig att titta på BBC iPlayer på Kodi från var som helst utanför Storbritannien genom att använda addons och en VPN. Skaffa PureVPN för bara $ 0,99 för att strömma BBC iPlayer på Kodi och njuta av fantastiska program under detta tråkiga lockdown.


**Uppdatering: En nyare, bättre version av vår Kodi-app är ute! Vi har fixat några buggar & införde stora prestandaförbättringar. Uppgradera den befintliga appen till version 1.5.0 (om du inte redan har gjort) från här.**

BBC iPlayer är den mest populära on-demand och live streaming-tjänsten i Storbritannien, där du kan titta på live-TV-kanaler, lyssna på inspelade och direkta radiosändningar, fånga upp TV-program och program du har missat, samt se annat exklusivt innehåll.

Eftersom BBC iPlayer bara fungerar i Storbritannien kommer du inte att ha tillgång till och titta på det från utlandet. På samma sätt, när du försöker titta på ett TV-program med iPlayer WWW – BBC iPlayer: s officiella Kodi-tillägg – kommer följande fel att dyka upp.

BCC iPlayer TV Kodi

Fret dock inte! I den här fördjupade guiden visar vi dig exakt hur du kan titta på BBC iPlayer på Kodi var som helst i världen. Men innan vi går vidare till det, låt oss titta närmare på varför det är så viktigt att ha ett VPN för Kodi.

Varför använda ett VPN med Kodi?

Många Kodi-tillägg är geobegränsade, vilket innebär att de bara kan nås från vissa regioner. För att komma runt dessa digitala hinder och titta på innehållet i alla Kodi-tillägg, måste du förfalska din verkliga plats.

Det är här ett virtuellt privat nätverk (VPN) spelar in och låter dig ändra din virtuella plats till den i alla länder i världen så att du kan njuta av oavbruten åtkomst till alla Kodi-tillägg och deras innehåll.

Skaffa BBC iPlayer på Kodi

Kodi trivs med Kodi-tillägg. Dess tillägg är det som håller samhället aktivt engagerade i streamingaktiviteter. Liksom med andra geografiska begränsningar finns Kodi-tillägg alltför föremål för geobegränsningar, vilket innebär att du bara kan komma åt dem från specifika regioner. Lyckligtvis finns det ett genialt sätt att ta sig runt denna regionala begränsning, och den är känd som VPN.

Med ett virtuellt privat nätverk som PureVPN kan du få direkt tillgång till alla Kodi-tillägg och förfalska din verkliga plats till praktiskt taget alla länder i världen. Njut av en sömlös internetuppkoppling och tillgång till alla Kodi-tillägg och deras innehåll med PureVPN.

Se den här videon för att installera och konfigurera Kodi VPN på din enhet:

Hur man installerar BBC iPlayer på Kodi?

BBC iPlayer erbjuder ett brett utbud av TV-program, filmer, dokumentärer, nyheter och sport för ditt strömmande nöje. Innan du kan använda det officiella tillägget för att titta på ditt brittiska favoritinnehåll måste du dock installera det:

1. Öppna Kodi V17 och välj Tillägg från hemmenyn.

BCC iPlayer TV Kodi Steg 1

2. Klicka på paketsymbolen i det övre vänstra hörnet.

BCC iPlayer TV Kodi Steg 2

3. Välj Installera från arkivet.

BCC iPlayer TV Kodi Steg 3

4. Välj Kodi Add-on-lagret i listan.

BCC iPlayer TV Kodi Steg 4

5. Välj nu videotillägg.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. Välj iPlayer WWW från listan.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. Välj Installera längst ner till höger.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Vänta på tillägget installerad avisering.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Du har installerat iPlayer-tillägget på din Kodi-enhet.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Hur man går förbi BBC iPlayer Restriction?

Nu när du vet hur man får BBC iPlayer på Kodi, låt oss diskutera hur man går förbi sina begränsningar med PureVPN. Som nämnts tidigare, om du försöker strömma en film eller TV-program på iPlayer WWW från utlandet, får du ett felmeddelande om att BBC iPlayer bara kan ses i Storbritannien.

Nåväl, här kan du komma runt detta fel en gång för alla:

1. Välj Tillägg på hemskärmenyn.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Bläddra ner och välj Programtillägg.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Navigera till PureVPN-tillägget, håll Enter-knappen intryckt i några sekunder och välj sedan Inställningar.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. När du har angett användarnamnet och lösenordet som tillhandahålls av PureVPN väljer du Ok och startar tillägget.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Välj Ändra eller koppla bort VPN-anslutning.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Bläddra ner och välj Storbritannien (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Vänta några sekunder tills VPN-anslutningen upprättas.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. När anslutningen har upprättats kan du gå vidare och njuta av det innehåll du vill ha på iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Navigera till iPlayer WWW, håll Enter-knappen in några sekunder och välj sedan Inställningar.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Dra knappen Aktivera BBC ID, ange ditt användarnamn och lösenord och välj Ok.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. När du är klar, starta iPlayer WWW-tillägget och njut av att strömma det innehåll du vill utan några hinder!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Strömma BBC iPlayer på Kodi med BBC iPlayer-tillägg (kort recension)

BBC är en globalt känd kanal, och dess BBC iPlayer är inte annorlunda. Streaming-mediaspelaren finns på ett brett utbud av enheter, inklusive mobiltelefoner och surfplattor, persondatorer och smarta TV-apparater.

Med hundratals kanaler producerar BBC iPlayer några av de bästa komedierna, dramorna, dokumentärerna och andra program som älskas av publiken. Det bästa är att det inte finns några reklam däremellan som kan förstöra din streamingupplevelse.

När du är ansluten till PureVPN kan du få åtkomst till BBC iPlayer-tillägg och enkelt strömma allt BBCs direktuppspelade och on-demand-innehåll på Kodi. Tillägget är känt för att fungera bra för det mesta utan att kompromissa med HD-strömning.

Layouten för tillägget är snyggt gjort, där du enkelt kan hitta innehållet du letar efter. Det kan vara en TV-show, film, program eller en dokumentär. BBC iPlayer är värd för mycket innehåll.

Om du är intresserad av att känna till vilka typer av innehåll som erbjuds av BBC iPlayer innan du går över och prenumererar, är här innehållsgenren de erbjuder:

 1. Dokusåpor
 2. Lifestyle
 3. bio
 4. Nyheter och aktuella frågor
 5. Drama
 6. Komedi

För alla IPTV-fans där ute kommer du gärna att veta att BBC: s kanaler kan live streamas gratis med iPlayer WWW-tillägget. Eftersom det är ett officiellt Kodi-tillägg hittar du användarupplevelsen och innehållskvaliteten som utmärkt med strömmar av högsta kvalitet, detaljerade beskrivningar för varje show / avsnitt samt självförklarande menyer.

Slutord

Det är allt som krävs för att konfigurera BBC iPlayer-tillägget på Kodi. Koppla ihop det med PureVPN, du är ute efter en fantastisk streamingupplevelse som aldrig tidigare.

Ta dig runt regionala begränsningar och strömma BBC iPlayer, oavsett om du reser lokalt eller internationellt. Följ bara riktlinjerna som nämns ovan och du är bra att gå.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map