Hur man tittar på Dart Live Online


Hur man tittar på Dart Live Online

Uppdaterad: 2 november 2019


Fans från hela världen kan titta på Dart live från var som helst i världen med enkla steg

Dart

Hur man streamer pilar online med VPN?

Med PureVPN och dess 3-stegs installationsprocess kan du njuta av Dart från var som helst i världen.

Bästa VPN för fotbollströmning

Registrering för PureVPN

Det är supersnabbt

Ladda ner VPN för fotbollströmning

Ladda ner appen

Installera appen på din streamingenhet

Se fotboll med PureVPN

Börja strömma

Anslut till en önskad server och gå!

Ladda ner PureVPN

På din favoritapparat!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Varför behöver du VPN för att titta på dart?

Från vad som började som ett traditionellt pubspel spelas nu konkurrenskraftigt över hela världen, med turneringar som äger rum då och då. Men eftersom de flesta av dessa turneringar spelas i Storbritannien, Irland och Tyskland, missar de flesta fans möjligheten att titta på Darts live. Och att lägga till salt till skador, regionala begränsningar på vissa kanaler förhindrar dem från att titta på Dart-turneringarna online.

Så, vad kan du göra för att titta på Darts live och online? Det är ganska enkelt. Allt du behöver är ett VPN genom vilket du enkelt kan ansluta till en server och börja titta. Men med tusentals VPN som plågar internet är inte var och en av dem upp till uppgiften. PureVPN är en premium VPN-tjänst som låter dig strömma och få åtkomst till ett obegränsat antal kanaler online, vilket möjliggörs genom dess 2 000 länspecifika servrar.

Mest tittade Dart-evenemang

PDC World Darts Championships

PDC William Hill World Darts Championship är en av årets största Dart-turneringar, som äger rum i Storbritannien, cirka december till januari. Vinnaren tilldelas totalt 500 000 £, av de totala prispengarna på 2 500 000 £. Resten fördelas mellan de andra spelarna. 2020 PDC World Darts Championship kommer att spelas i Alexandra Palace, London, från 13 december 2019 till 1 januari 2020.

Unibet Premier League Dart

Premier League Darts är en darturnering som har funnits sedan 2005. Den organiseras av Professional Darts Corporation och spelas varje vecka från februari till maj. Ligaen innehöll tidigare totalt 7 år, men sedan det nya formatet har antalet spelare ökat till 10. 2020 Unibet Premier League Dart startar torsdagen den 6 februari på P&J Live i Aberdeen och avslutas torsdag 21 maj på The O2 Arena i London.

Skybet World Matchplay

Skybet World Matchplay är organiserat av Professional Darts Corporation och är en Darts-turnering som äger rum i England varje år. Turneringen följer benformatet och har totalt 32 spelare, varav 16 är kvalificerade från PDC Order of Merit medan resten tar sig från PDC ProTour Qualifiers.

World Grand Prix

World Grand Prix är en PDC-organiserad turnering som hålls i Dublin, Irland, varje år i oktober. Det följer uppsättningarna “double in, double out” -formatet och har en total prisfond på 450 000 £, varav 110 000 £ tilldelas vinnaren.

Major Darts-turneringar

Ladbrokes.com världsmästerskap McCoy’s Premier League Dart
Speedy Hire UK Open Skybet World Matchplay
Partypoker.com World Grand Prix World Grand Prix
Unibet Premier League Dart PDC World Darts Championships



VPN för sportströmning!

1- Välj din plan Ändra valuta: USD

 • USD

1 månadsplan Ingen rabatt Spara 0% $ 10,95 per månad per månad Få en månadsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti Full åtkomst. Inga gränser. Absoluta favorit! 7 dagars rättegång + 47% RABATT efteråt Spara 0% $ 0.99 $ 10,95 / mo 5,82 USD / mån efter rättegången * $ 10,95 / mo 5,82 USD / mån efter rättegången * FÅ 7 DAGERS PRÖVNING 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Efter 7 dagar kommer du att prenumerera automatiskt på vår 1-årsplan kl $ 10,95 / mo $ 5.82 / mo

6 månaders plan 24% RABATT Spara 24% $ 8.33 per månad per månad Få 6 månaders plan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti Uppmärksamhet snälla!Missa inte vår 7-dagars rättegång på $ 0,99. 1 års plan Spara 82% $ 1.99 / mo per månad Få 1-årsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 2- Välj din betalningsmetod Säker och krypterad betalning mcafee-icon Välj betalningsmetod Kreditkort PayPal Klicka här för att se alla betalningsalternativ Din orderöversikt 0,99 USD

Din orderöversikt

PureVPN 7-dagars rättegång + 47% RABATT efteråt 0,99 USD Addons

Totalt USD 0,99 HAR KUPONKOD? Tillämpa x

Ange ett giltigt kortinnehavarnamn.

Ange en giltig e-postadress.

Jag har kreditkort kopplat till mitt PayPal-konto Pay With Kreditkort

31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Säkra och krypterade betalningar

Genom att skicka detta formulär godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Betalning genomförd

Tack för att du provade PVPN-vagnsdemo. (Inga pengar debiterades under processen).

Vill lägga till en Dedikerad IP för 0,99 USD?
Vad är Dedikerad IP? Skaffa sig Dedikerad IP Ta bort tillägg Välj land

 • Storbritannien
 • Förenta staterna
 • Singapore
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Tyskland
 • Australien
 • kanada

Skaffa sig Dedikerad IP Vill lägga till en Vidarebefordran av hamnar för 0,25 USD?
Vad är Vidarebefordran av hamnar? Skaffa sig Vidarebefordran av hamnar Ta bort tillägg Vill lägga till en DDos-skydd för 0,99 USD?
Vad är DDos-skydd? Skaffa sig DDos-skydd Ta bort tillägg Välj land

 • Förenta staterna
 • Storbritannien
 • Nya Zeeland
 • nederländerna
 • Australien
 • kanada
 • Tyskland
 • Frankrike

Skaffa sig DDos-skydd × Dedikerad IP VPN

Med PureVPNs dedikerade IP VPN kan du göra mycket mer än du kan föreställa dig. Detta tillägg fungerar som en bra lösning för de individer och företag som vill begränsa åtkomsten till sina nätverk.

Varför behöver jag dedikerad IP VPN?

Fjärråtkomst till servrar med kryptering

Oavsett vilken fjärråtkomstserver du ansluter till kan du enkelt göra det utan att behöva oroa dig för att komprometteras, särskilt eftersom du stöds av kryptering av militär kvalitet.

Perfekt för företag

Individer och företag kan ansluta till begränsade nätverk och servrar. I stället för nästan någon med en delad IP som får åtkomst till ett nätverk, kan bara de med en specifik IP-adress göra det, och därmed stärka säkerheten med språng och gränser.

Möjligheterna är obegränsade

Oavsett om du vill komma åt CCTV-kameror, bankkonton eller vill se konfidentiell information som finns i ett säkert sjukhusnätverk, är möjligheterna obegränsade.

× DDoS Protected VPN

Med PureVPNs dedikerade IP VPN kan du göra mycket mer än du kan föreställa dig. Detta tillägg fungerar som en bra lösning för de individer och företag som vill begränsa åtkomsten till sina nätverk.

Varför behöver jag DDoS-skyddad VPN??

Blockerar oberättigad trafik

Med oberättigad trafik kan en minskning av internethastigheter och förseningar förväntas. Men det kommer inte längre att vara fallet med vår DDoS-skyddade VPN.

Är alltid vaksam

Istället för att manuellt måste aktivera vårt DDoS-skyddade VPN varje gång, kommer det att vara aktivt hela tiden. Så snart en attack upptäcks kommer vår DDoS-skyddade VPN att neutralisera den omedelbart.

Perfekt för spelare också

Vår DDoS-skyddade VPN fungerar som ett extra lager av skydd för spelare, som regelbundet riktas av cyberbrottslingar och konkurrerande spelare. Var så säker; du kommer att ha en konkurrenskraftig och säker spelupplevelse.

× Vidarebefordran av hamn

Port Forwarding-funktionen är praktisk när du behöver åtkomst till en internet-ansluten enhet / tjänst var som helst i världen.

Hur gynnar Port Forwarding mig?

Låt oss säga att du vill komma åt din dator, bärbar dator eller server var som helst i världen. Vårt tillägg för port vidarebefordran gör att du kan göra just det.

Om du vill dela åtkomst till din webbplats / FTP eller någon annan tjänst behöver du vårt tillägg för port vidarebefordran.

Om du vill spela ett onlinespel med dina vänner behöver du vårt tillägg för Port Forwarding för att låta dina vänner gå med på din spelserver.

Om du använder PureVPN på din router behöver du tillägget Port Forwarding för att tillåta någon specifik port på PureVPN IP.

× Enterprise Grade Security & Integritet

Next Generation Advanced-funktioner ger bunnsäkerhet & Integritet. Tidigare var tekniken bara tillgänglig för företag & Företag. Det ger dig Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blockerare, Filtrering av applikationer, mekanism för förebyggande av intrång och filtrering av URL / kategori. Tänk på det som "Superpowers" för din vanliga VPN.

Anteckning 1:

Från och med nu Enterprise-Grade Security & Integritet för integritet fungerar inte samtidigt med vårt dedikerade IP-tillägg. Du kan dock använda valfritt annat läge i våra VPN-appar för att aktivera Enterprise-Grade Security & Integritet för integritet.

Anteckning 2:

Observera att för närvarande stöder den manuella inställningen av PureVPN inte konfigurationen av vår Enterprise Grade Security & Integritet för integritet. Använd våra VPN-appar för att aktivera det.

× P2P-skydd

P2P-tillägget säkerställer att till och med den smartaste decoys-inställningen av hackare eller myndigheter inte kommer till din enhet eller dator. Vårt proaktiva skydd blockerar automatiskt förstörande filer som virus, skadlig programvara, ransomware, trojaner, etc., maskerade som torrenter från att ladda ner och hålla din enhet säker och säker.

PureVPN-planen inkluderar:

 • Appar för
 • Enterprise-säkerhet
 • 10-multi inloggningar så att du kan använda ett konto på 10 enheter samtidigt.
 • 2000+ säkra servrar i 140+ länder
 • 24/7 kundsupport

nologer och kundsupport Pilot

Betala med ditt kreditkort och få en extra 10% rabatt!

Jag betalar med kreditkort Fortsätt med Alipay ×

Ett fel upptäcktes

Ja Nej

Behövs hjälp? Prata med vårt live-support 24/7

Din betalning avvisas

Försök att betala via Bluesnap.

Välj betalsätt

Få detta erbjudande nu Fortsätt med

Vanliga frågor

Fråga om dart

SEPA:

Shopper-länder som stöds: Österrike, Belgien, Cypern, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco,, eterland, Portugal, San Marino, Slovakien, Slovenien, Spanien
Valutor som stöds: Euro

Boleto Bancário:

Stödde shoppländer: Brasilien
Valutor som stöds: BRL

idealisk:

Stödde shoppländer: Nederländerna
Valutor som stöds: EUR

paysafecard:

Stödde shoppländer: Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Förenta staterna
Valutor som stöds: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Stödde shoppländer: Österrike, Belgien, Tyskland, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Schweiz, Storbritannien
Valutor som stöds: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Stödde shoppländer: Singapore
Valutor som stöds: SGD

WebMoney:

Stödde shoppländer: Armenien, Vitryssland, Kirgizistan (Kirgizistan), Kazakstan, Ryssland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Ukraina, Uzbekistan
Valutor som stöds: USD

Skrill:

Stödde shoppländer: Alla länder som stöds av BlueSnap
Valutor som stöds: Alla valutor som stöds av BlueSnap

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me