Hur man tittar på Disney Plus i Sydafrika


Hur man tittar på Disney Plus i Sydafrika

Publicerad: 10 januari 2020


Oroar du dig för att komma åt Disney Plus i Sydafrika? För att göra detta måste du använda PureVPN för att låsa upp geografiska begränsningar på Disney Plus. PureVPN erbjuder en 7-dagars rättegång för endast $ 0,99 för första gången för att hjälpa sydafrikaner att titta på Disney Plus och undvika tristess hemma.

Titta på Disney + i Sydafrika

Disney vann hjärtat av kunniga streamare när den introducerade den mest lovande strömningstjänsten någonsin, dvs Disney Plus. Trots att tjänsten upplevde en fruktansvärd krasch under den första veckan för lanseringen, hindrade den inte många användare från att prenumerera på tjänsten och senare njuta av den till sitt hjärta. Hur som helst är de flesta streamare fortfarande inte nöjda eftersom tjänsten saknar global täckning.

Finns Disney Plus tillgängligt i Sydafrika?

Disney Plus startade sin tjänst från Nederländerna och flyttade sedan till USA och sedan Kanada. Senare lägger den senaste streamingtjänsten till några länder till sin lista. Tjänsten har faktiskt också lanserat sin globala färdplan som visar användarnas täckningsplaner för de kommande åren. Tyvärr finns det inga tecken på Afrika eller Sydafrika på den medföljande färdplanen. Det betyder att SA-streaming fans inte kommer att ha tjänsten i sitt land när som helst snart. Men bli inte modig eftersom det finns ett sätt att enkelt övervinna detta hinder.

Hur man tittar på Disney Plus i Sydafrika?

Regional innehållsbegränsning är inte något nytt. Faktum är att det praktiseras av många strömningstjänster över internet. Tjänsten använder din IP-adress som en platsspårare för att fastställa din region och därmed hindrar dig från att komma åt innehållet eller tjänsten helt. Men en VPN kan hjälpa dig att komma runt detta hinder genom att förfalska din ursprungliga IP-adress med en anonym IP. Som ett resultat kan du använda US VPN IP-adress och titta på Disney + i Sydafrika med några klick.

 • Prenumerera på din önskan PureVPN-plan
 • Skaffa VPN-klienten för den enhet du väljer
 • Starta VPN och logga in
 • Gå till listan Land och leta efter amerikansk server
 • Tryck på Connect för att gå med i servern
 • När anslutningen har upprättats, gå till Disney + och njut

Kan jag registrera mig för Disney + nu?

Du kanske stöter på några hinder medan du letar efter det bästa sättet att prenumerera på tjänsten. När allt kommer omkring finns det inte många betalningsalternativ tillgängliga av tjänsten. För det andra accepterar tjänsten betalning från endast de konton som är registrerade i de regioner där Disney Plus erbjuder sina tjänster. Hur som helst kan du alltid välja en alternativ betalningsmetod när du befinner dig i liknande situationer. Till exempel kan du gå med iTunes-presentkortet för att gå med i Disney + -gemenskapen. Eller så kan du också välja Google-betalningssättet för presentkort om du använder en Android-enhet.

Förhoppningsvis i en nära framtid kan du förmodligen hitta fler alternativ för att få premiumkonto för streamingtjänsten och prenumerera på det utan problem..

Vilka shower och filmer finns på Disney plus?

Disney Plus kanske den nya tjänsten i stan men den paketerar en av de mest imponerande katalogerna med innehåll. När allt kommer omkring är tjänsten ansluten till toppstudiorna i världen, Disney, som har producerat en mängd innehåll i nästan hundra år. Självfallet har tjänsten under sin hundraåriga tjänstgöring förvärvat många företag och till och med grenat ut fler enheter. Så när du väl är en abonnent på Disney + -tjänsten får du fullständig åtkomst till Marvel-innehållet, Star Wars-innehåll, Hulu i USA-innehåll och mer.

Att prata om de bästa filmerna och programmen som finns tillgängliga på streamingtjänsten, de bästa titlarna som du kan hitta är Star Wars, Avengers och Mandalorian, för att nämna några. Tjänsten kommer att lägga till mer innehåll i sin katalog sporadiskt.

Sista ord

Du vill titta på Disney + i Sydafrika, eller hur? I så fall behöver du PureVPN. Vi erbjuder servrar över hela världen, inklusive hundratals servrar i USA, Kanada och mer. Sammantaget har vi över 2 000 servrar och många av dem är optimerade för strömningsändamål. Så när du går till Disney Plus genom att ansluta till vår amerikanska eller kanadensiska server kommer du till sömlös streaming när som helst på dygnet. Dessutom kommer du att kunna bläddra i onlinevärlden utan att lämna några fotspår. Dessutom, med en VPN vid din sida, det finns många andra fördelar du kan skörda än du någonsin kan föreställa dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map