Hur man tittar på ESPN på Kodi


Hur man tittar på ESPN på Kodi

Publicerad: 02 juli 2019


Behöver du titta på ESPN på Kodi? Använd sedan den här guiden. Men att strömma ESPN eller andra tillägg på Kodi kan vara riskabelt. Använd PureVPN på din enhet för att förhindra ISP-strypning och strömma på ett säkert sätt. PureVPN erbjuder en 7-dagars rättegång för endast $ 0,99 för första gången för att hjälpa Kodi-prenumeranter att gå igenom detta stressande lockdown och njuta av ESPN hemma.

Om du letar efter en streamingtjänst som är helt gratis är Kodi det bästa möjliga alternativet där ute. Det ger dig oändliga alternativ för att få tillgång till det innehåll du älskar. Precis som det finns appar för smartphones så finns det tillägg för Kodi.

Det finns tusentals tillägg att välja mellan, de flesta är gratis. Vissa tillägg är officiella, så de kan laddas ner från det officiella Kodi Repository. De flesta tillägg måste dock laddas ner från deras respektive (inofficiella arkiv).

ESPN Kodi-tillägg?

ESPN är ett sportnätverk som har många olika kanaler. Det finns dussintals olika sporter som du kan titta på på ESPN. Några av de populära sporter som sänds på ESPN-nätverket inkluderar fotboll, fotboll, baseball, basket, cricket, ishockey och tennis.

För att se ESPN-innehåll behöver du rätt tillägg. Det finns många tillägg som erbjuder ESPN-sportinnehåll, men det som sticker ut är tillägget ESPN 3 Player. Intressant nog är detta tillägg ett officiellt Kodi-tillägg, och kan därför installeras direkt från det officiella arkivet som finns i Video-tillägg alternativet på Hemskärm.

Hur man tittar på ESPN på Kodi v.18 eller Higher

Om du har v.18 eller högre, här är hur du kan titta på ESPN på din Kodi genom att installera rätt tillägg.

 1. Starta Kodi-appen, gå till Tillägg och klicka på paketinstallatören uppe till vänster
 2. Välj Installera från arkivet > Kodi Add-on Repository > Video-tillägg > ESPN 3 > ESPN 3 > Installera
 3. Vänta tills du ser ESPN 3 Add-on aktiverad avisering
 4. Välj från hemskärmen Add-ons
 5. Klicka på ESPN 3

Autentisera / installera ESPN på Kodi

När du har installerat tillägget måste du verifiera det. Autentisering för detta tillägg är nödvändigt för att det ska fungera. Följ stegen nedan för att verifiera ditt Kodi-tillägg och titta på ESPN.

 1. Gå till Add-ons och lansera ESPN 3
 2. Välj Autentisera med en leverantör
 3. Notera den medföljande aktiveringskoden och fortsätt att logga in med ditt ESPN-konto
 4. Välj Apple TV länk (även om du har en annan strömningsenhet)
 5. Välj din leverantör och ange aktiveringskoden
 6. Välj Charter Spectrum som din standardleverantör och hit OK
 7. Starta om Kodi

Därmed är ditt ESPN-tillägg för Kodi redo att användas!

ESPN Live Stream på Kodi

När du har installerat rätt tillägg kan du komma åt innehåll från ESPN direkt. ESPN är värd för många olika sportprogram, de flesta är live. Navigera bara till ESPN-videotillägget från din Kodi-hemskärm och få tillgång till ESPN Kodi live-strömmar direkt.

Det är viktigt att förstå att vissa tillägg kanske inte ger dig en bra streamingupplevelse. Du kan möta strömningsproblem och tillgänglighet av live-strömmar i din region. För att lösa alla strömningsrelaterade problem som kan förstöra din upplevelse på Kodi, måste du få en bra streaming-VPN som PureVPN.

PureVPN gör dig helt anonym online, så att du kan undvika alla begränsningar och begränsningar som kan hindra dig från att ha den perfekta streamingupplevelsen som du verkligen förtjänar. Det är ingen hemlighet att fri tillgång till information är en välkänd mänsklig rättighet sedan nästan ett decennium nu, men det är sällan implementering på det.

Varför få VPN för Kodi

Kodi är en mediaspelare med öppen källkod, vilket innebär att vem som helst kan skapa ett tillägg för det och göra det offentligt tillgängligt. Detta gör Kodi till en mycket riskabel plattform och gör Kodi-användare sårbara för online-risker och hot som utgörs av enheter som cyberbrottshandlingar, internetleverantörer och myndigheters övervakningsmyndigheter.

Dessutom är inte allt på Kodi tillgängligt överallt. Det finns hundratals tillägg på Kodi som är geobegränsade. Det betyder att vissa tillägg kanske inte är tillgängliga i din region, oavsett hur illa du vill ha dem.

En Kodi VPN är en streaming-VPN som låter dig förstärka din streamingupplevelse, oavsett vilket verktyg eller tjänst du använder. En bra streaming-VPN är en som gör att du kan bli helt anonym online, få åtkomstbegränsat innehåll och hålla dig säker från all ondskapsfel..

PureVPN är den bästa streaming VPN som du kan få tag på. Det är snabbt, säkert och ger dig direkt tillgång till allt innehåll som är begränsat i din region. PureVPN har mer än 2 000 servrar placerade över 180 olika platser globalt.

Så här kan du få PureVPN för Kodi:

 1. Gå till PureVPNs Kodi-arkivsida och ladda ner zip-filen.
 2. Starta Kodi och gå till Add-ons.
 3. Klicka på ikonen öppen ruta överst.
 4. Installera från zip-fil.
 5. Installera förvaret
 6. Starta PureVPN från Add-ons > Programtillägg
 7. Gå till inställningar och ange ditt användarnamn och lösenord.
 8. Ställ in VPN för att automatiskt ansluta vid varje lansering.
 9. Klick OK.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map