Hur man tittar på filmer utan Wi-Fi gratis


Hur man tittar på filmer utan Wi-Fi gratis

Streamingtjänster som Netflix och Amazon prime video har gjort det möjligt för oss att komma ikapp våra favorit- och hetaste TV-program. Strömning har emellertid fortfarande en stor nackdel som är att de måste ha tillgång till internet hela tiden.


Det betyder att de inte alls är fördelaktiga när de reser utomlands. Men för att inte oroa dig, de bästa streamingtjänsterna gör det nu möjligt för människor att titta på filmer offline. Dessutom är allt gratis som en del av standardkontot. I den här guiden kommer vi dessutom att ge en fullständig beskrivning av hur du kan titta på filmer utan Wi-Fi gratis. Det bästa är att det är gratis och helt lagligt.

Netflix

Du kan ladda ner gratis filmer för att titta offline på Android och andra plattformar som är integrerade i ditt vanliga prenumeration. Nedladdning av innehåll räknar inte antalet skärmar som du får se dem på.

Men inte allt innehåll kan laddas ner, men leta efter en pil nedåt i dina kompatibla enheter som säkerställer innehållet, till exempel att du kan titta på en film utan Wi-Fi. Netflix har bevisat sig världen över som ett av de bästa sätten att ladda ner filmer eller något annat innehåll.

Om du vill veta hur du kan titta på filmer utan Wi-Fi gratis med Netflix är det mycket grundläggande: du måste ladda ner Netflix-applikationen direkt på din PC istället för att använda din webbläsare.

Det finns en Netflix-app tillgänglig i Google Play Store och Microsoft Store som du kan ladda ner för att få tillgång till dessa streamingtjänster. Tyvärr har Linux eller Mac inte en Netflix-app tillgänglig, så den har inte möjlighet att titta på filmer offline.

Netflix gör det ganska enkelt att söka efter nedladdningsbara filmer genom att ange ett genrenamn eller några specifika nyckelord relaterade till ditt val. Dessutom har den fått sitt rykte på grund av dess höga överföringshastigheter, men det kan variera beroende på din anslutningstyp och hastighet. De flesta kan dock se gratis filmer utan att ladda ner eller offline också.

Amazon prime video

Det är enkelt att ladda ner filmer för att titta offline från Amazon prime video. När du bläddrar igenom alla alternativ väljer du alternativet “Gratis till mig” högst upp på skärmen i applikationen. Allt på Amazon Prime kan laddas ner och ses offline utan Wi-Fi.

Hur man laddar ner filmer på en bärbar dator är mycket enkelt. Välj bara nedladdningsknappen nedanför beskrivningen av den valda filmen och sedan direkt till mina saker för att komma åt alla dina offlinefilmer.

En av de konkreta fördelarna med Amazon Prime’s är den omfattande samlingen av filmnedladdningar som den erbjuder, med sortiment i alla slags genrer, inklusive barnvänliga val.

Dessutom erbjuder Amazon Prime mycket mer i sitt paket med tillgång till hörbara serier, musikspår, e-böcker och många andra lovande medlemsförmåner. Amazon prime-video är tillgänglig på flera plattformar som Android eller IOS, och är ett av de bästa sätten att ladda ner filmer eller strömma dem online.

STREMIO

Ser du fram emot att få lite insikt och motivation under din resetid? STREMIO ser till att luckan är fylld. Du kan enkelt ladda ner innehåll för att se det senare offline på din bärbara dator och se till att ta det under din resa.

STREMIO kan visa sig vara en pålitlig resekompanjon under din resa, så se till att du installerar den på din enhet före avresan. STREMIO erbjuder mer än 2000 innehåll att ladda ner och innehåller undertexter för flera språk.

När du har sökt efter STREMIO-samtal som verkar värdefulla klickar du på pilen för att ladda ner filmer för att titta offline. STREMIO erbjuder också en kreativ funktion för att bygga anpassade spellistor för att bestämma ditt val av ämnen du gillar så att du kan titta på dem under din fritid utan att konsumera din dyrbara tid att surfa.

Till skillnad från många andra appar som nämns ovan, ger denna app innehåll gratis, vilket gör det till ett utmärkt val att vara lättare på fickorna.

Google spelar filmer och TV

Du kan ladda ner Google spela filmer offline, så att du kan ladda ner filmer och TV-program på fem enheter. Om du äger en IOS-enhet kan du inte göra inköp inom appen. Det gäller dock inte för Android-användare.

Att hitta innehåll på Google Play är enkelt tack vare dess förenklade layout. Det liknar Amazon Prime, så att du snabbt kan hitta vilka filmer du måste titta på när som helst och när som helst. Att kunna ladda ner dina filmer och TV-program på dina bärbara enheter, speciellt när du reser med barn, ger lugn och sinnesfri resa under din fritidsresa.

YouTube-premium

Du kan ladda ner filmer för att titta offline på en bärbar dator med YouTube om du hittar den. Det finns en nedladdningsknapp länkad till varje videobeskrivning men kräver en premiumabonnemangstjänst för att det ska fungera. YouTube-premiumtjänsten har sina förmåner genom att ge tillgång till miljoner annonsfria videor och inkluderar även YouTube-musik. Dessutom tillåter det föräldrakontroll för att kontrollera visningsaktivitet för barn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me