Hur man tittar på Hotstar utanför Indien


Hur man tittar på Hotstar utanför Indien

Publicerad: 2 april 2020


Prova PureVPN till bara $ 0,99 och titta på dina favoritsporter och TV-program på innehåll på Hotstar utanför Indien. Hämta bara vår app, anslut till indisk server för Hotstar India eller US-server för Hotstar USA och få åtkomst till den.

Hotstar har ändrat sin strategi efter flera års avslappning. Star India-ägda streamingtjänsten utvidgade nyligen sin prenumerationstjänst till USA och Kanada. På Hotstar-appen kan du titta på sport som IPL, Formel 1, Motorsports, Kabbadi, Cricket, Tennis etc..

Tjänsten har dock försvunnit i resten av världen.

Tidigare kan du komma åt Hotstar var som helst trots att det officiellt endast finns i Indien. Företaget har dock blivit strikt och tjänsten är inte längre tillgänglig utanför Indien, Kanada och USA.

Detta innebär att om du försöker få åtkomst till Hotstar var som helst utanför Indien, Kanada eller USA, är chansen stor att du inte kommer åt det och följande fel kommer att visas på din skärm, “Detta innehåll är inte tillgängligt i din region. ”

Tillträde Hotstar utanför Indien

Att komma åt Hotstar är ganska enkelt om du har rätt verktyg för att lösa begränsningarna. Till skillnad från Netflix håller Hotstar inte noga om du använder en indisk VPN-tjänst för att ändra din IP-adress.

Processen för att komma åt Hotstar utanför Indien är ganska. Du behöver bara ändra din IP-adress med Hotstar VPN-tjänsten. VPN: er låter dig enkelt ändra din IP-adress till vilken plats som helst. Eftersom webbplatser är beroende av din IP-adress för att räkna ut din geo-placering, ändrar din IP-adress narrar webbplatsen till att tro att du bor i ett annat land.

Med ett VPN kan du ändra din IP-adress till vilken plats du vill. Det är därför VPN: er är oerhört populära när det gäller att få total internetfrihet.

Kom tillbaka till ämnet om du vill titta på Hotstar utanför Indien än du kan göra det genom att följa de enkla stegen som nämns nedan:

 • Ladda ner och installera PureVPN
 • Anslut till någon indisk server
 • Få åtkomst till Hotstar India från dess officiella webbplats eller app

Varför finns inte Hotstar utanför Indien?

Även om du bor i USA eller Kanada är det du har tillgång till en tonad version av Hotstar. De flesta strömmar, filmer och TV-program som är tillgängliga för den indiska publiken kommer inte att vara tillgängliga från USA eller Kanada.

Det är precis som att titta på Netflix utanför USA. Du får mycket mindre innehåll än du kan få från USA. Detta beror på geografiska licenser som streamingföretag ofta får på grund av konkurrens eller för att spara kostnader.

Till exempel kan ett visst TV-program redan ha sålt sin amerikanska licens till HBO Now, Amazon Prime eller något annat nätverk. I ett sådant scenario får Hotstar inte strömma TV-showen i USA.

Eller så skulle Hotstar helt enkelt köpa indisk licens för en viss TV-show och inte köpa licensen för andra länder bara för att hålla den billig och spara kostnader. Återigen kommer den TV-serien inte att vara tillgänglig för Hotstar-användare utanför Indien.

I det här scenariet undrar du hur du kan komma åt Hotstar utanför Indien eller någon annan region där det redan finns. Tja, du bör oroa dig inte, eftersom vi har en lösning som kan hjälpa dig att lära dig att titta på Hotstar utanför Indien.

Hotstar är inte tillgängligt i de flesta länder

Hotstar tillgängliga länder

Tjänsten startade 2015 och är relativt ny. Det bygger gradvis upp sin infrastruktur. För tillfället är det bara tillgängligt i Indien, USA, Kanada och Storbritannien.

Hotstar – Indiens bästa val

Hotstar tillgängliga länder

Efter att ha lagt allt lokalt innehåll på ett ställe har Hotstar lyckats se en exponentiell tillväxt i sin användarbas, vilket antyder en lovande framtid.

Vanliga frågor

Följande är några vanliga frågor relaterade till åtkomst till Hotstar.

Hur man laddar ner Hotstar-appen på Android utanför Indien?

För att ladda ner Hotstar-appen på din Android-enhet utanför Indien, följ bara stegen. Skaffa PureVPN, ladda ner appen på din enhet, ändra din plats till Indien, öppna Play Store och ladda ner Hotstar-appen på Android.

Hur man tittar på Hotstar i Storbritannien?

För att titta på Hotstar i Storbritannien måste du bara följa stegen:
1. Skaffa PureVPN
2. Ladda ner appen på vilken enhet som helst
3. Anslut till någon indisk server
4.Access Hotstar eller ladda ner appen
5. Njut av att titta på Hotstar i Storbritannien

Arbetar Hotstar i USA?

Ja, Hotstar lanserade nyligen sin tjänst för den amerikanska publiken. Andra än Indien kan användare i både USA och Kanada titta på Hotstar live i sina respektive länder.

Men vad du ser är en tonad version av Hotstar-streamingtjänsten, som nämnts ovan. I ett sådant scenario föreslår vi att du ansluter PureVPN först för att komma åt den indiska versionen av Hotstar i ditt land.

Vilka länder är Hotstar tillgängligt i?

För närvarande är Hotstar endast tillgängligt i tre länder. Dessa inkluderar Indien, Kanada och USA.

Medan du kan komma åt Hotstar i USA och Kanada, är det du ser en tonad version av tjänsten med mycket mindre innehåll jämfört med dess indiska version. I ett sådant scenario föreslår vi att du följer guiden ovan för att titta på den bästa versionen av Hotstar var som helst.

Vilka strömningsenheter är kompatibla med Hotstar?

Följande enheter är kompatibla med Hotstar. Du kan enkelt strömma Hotstar på någon av dessa enheter: Windows PC
OSX Mac
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map