Hur man tittar på Kayo Sports i Nya Zeeland


Hur man tittar på Kayo Sports i Nya Zeeland

Publicerad: FEB 2, 2020


Du kan inte få åtkomst till Kayo Sports i Nya Zeeland även med ett prenumeration. För att fixa detta kan du använda en VPN för att titta på Kayo Sports var som helst i Nya Zeeland. Använd PureVPN för endast $ 0,99 på dina strömningsenheter och se Kayo Sports under lockdown.

Kayo Sports är fullt av fantastiskt innehåll som innehåller några av de mest populära fotbollsligorna i världen! På Kayo Sports kan du liveströmma La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, samt A-League. Alla dessa är fantastiska fotbollsligor som packar några av de bästa fotbollslagen och fantastiska fotbollsspelare.

Kayo Sports är en fantastisk kanal för streaming av sport. Kanalen är dock endast tillgänglig i Australien. Det betyder att om du bor i Nya Zeeland kommer du inte att kunna komma åt kanalen om du inte har PureVPN. Med PureVPN behöver du bara ansluta till en australisk server, så får du direkt tillgång till Kayo Sports.

Du får bara njuta av allt detta och mer för $ 25 per månad. Och efter det får du använda Kayo Sports på tre olika enheter.

Du kan spela Kayo Sports på många olika enheter, inklusive din webbläsare, Apple TV, App Store, Google Play och Chromecast. Det finns också extra stöd för PlayStation 4, Xbox One, Telstra TV och många andra Smart TV-plattformar.

Steg för steg-guide för åtkomst till Kayo Sports i Nya Zeeland

Få tillgång till Kayo Sports i tre steg och njut av den bästa sportströmmen i Nya Zeeland.

 1. Besök PureVPN-webbplatsen och få ett PureVPN-abonnemang som passar dina behov.
 2. Ladda ner och installera PureVPN-app, applet eller webbläsarförlängning, beroende på din streaminginställning.
 3. Starta appen och logga in med ditt användarnamn och lösenord skickat till dig via e-post.
 4. Efter inloggning, klicka på Land och välj Australien som din region.
 5. När du är ansluten kommer din riktiga IP-adress att maskeras av en australisk IP-adress.
 6. Ställ in Kayo Sports på din enhet!
 7. Njut av strömmande!

Hur man får ett australiskt nummer?

Det finns tre alternativ som du kan använda i det här fallet. Kayo Sports kräver uppenbarligen ett faktiskt australiskt nummer för att registreras för tjänsten. Alla nedanstående steg kommer att lösa problemet åt dig.

Det bästa alternativet är att fråga din australiska vän som inte tänker använda Kayo Sports för att ge dig sitt nummer. Det du bara behöver är en engångskod som skickas via SMS. När koden har angetts kan du slutföra din registrering.

Det andra alternativet är att köpa ett australiskt SIM. Detta kan enkelt ordnas om du har pengar att spendera. För $ 60 ($ 30 + $ 30 kredit) kan du få ditt australiska nummer. Leverans till Nya Zeeland kan enkelt ordnas från onlinetjänster och det kan till och med aktiveras utan att besöka Australien.

Det tredje alternativet är att hyra ett virtuellt australiskt nummer. Du kan använda det för att ta emot SMS från Kayo Sports och sedan kan du sluta använda det.

Hur man tittar på Kayo Sports på TV?

Vissa alternativ låter dig streama Kayo Sports på TV. Du kan antingen kasta skärmen från din Android- eller iOS-enhet på din TV-skärm. Du kan också använda Google Chromecast för att strömma Kayo Sports på din TV.

Det finns också ett inofficiellt Kayo Sports Kodi-plugin tillgängligt i Android-lådor. Du kan också ladda ner samma plugin om du har Kodi .

Om du har PureVPN installerat på någon av dessa enheter kan du enkelt komma åt och strömma Kayo Sports på Nya Zeeland.

Vanliga frågor

Här är några av de vanligaste frågorna om Kayo Sports.

Finns Kayo-sport i NZ?

Kayo sport är en fantastisk strömningstjänst men den är begränsad för åtkomst endast inom Australien. Om du är i Nya Zeeland kommer du inte kunna komma åt kayo Sports såvida du inte ändrar din plats med en premiumströmmande VPN som PureVPN.

När du ansluter till PureVPN kan du välja att ändra din plats till Australien eller någon annan region du vill ha. När du lyckas ansluta till en australisk server blir alla tjänster som Kayo Sports, som endast är tillgängliga inom Australien, tillgängliga.

Vilka kanaler finns på Kayo-sporten?

Kanalerna som finns på Kayo Sports inkluderar Fox Sports News, Fox Sports-kanalerna 501 till 507, ESPN 1/2 och BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map