Hur man tittar på Presidents Cup 2019


Hur man tittar på Presidents Cup 2019

Uppdaterad: 14 november 2019


Följ 3-stegsprocessen som nämns nedan och se den kommande Presidents Cup 2019 live och online var som helst i världen.

 1. Prenumerera på PureVPN
 2. Ladda ner och anslut till en amerikansk serverplats
 3. Gå till NBC, hitta liveströmmen och börja titta

Presidents Cup är en serie golfmatcher som hålls mellan två lag, ett representerar Förenta staterna och det andra representerar resten av världen (minus Europa). Det äger rum vartannat år och följer Match Play-formatet där lag eller spelare får poäng för varje hål där de besegra sin motståndare.

2019 Presidents Cup

I år kommer vi att bevittna 2019 Presidents Cup, den 13: e upplagan av den internationella golftävlingen. Det kommer att hållas på Royal Melbourne Golf Club i Melbourne, Victoria, mellan 12 och 15 december 2019.

Båda lagen hade tidigare totalt 12 spelare. Men efter den 18 augusti 2019 tog de åtta bästa spelarna vägen till den slutliga kvalificeringen. Kolla in de slutliga ställningarna för båda lagen nedan.

International Team United States
Marc LeishmanBrooks Koepka
Hideki MatsuyamaJustin Thomas
Louis OosthuizenDustin Johnson
Adam ScottPatrick Cantlay
Abraham AncerXander Schauffele
Li HaotongWebb Simpson
Pan Cheng-fanMatt Kuchar
Cameron SmithBryson DeChambeau

Var du kan titta på Presidents Cup 2019?

Tidigare ägde CBS de exklusiva rättigheterna för att sända Presidents Cup. År 2000 flyttades de emellertid till NBC, och sedan dess har NBC varit den enda sändaren av Presidents Cup. Så om du är ett golffan som är intresserad av att titta på den kommande Presidents Cup 2019 är NBC det enda alternativet för dig.

Som sagt finns det andra strömningstjänster från tredje part som Sling TV, FuboTV och Hulu med Live TV som erbjuder NBC som en av deras streamingkanaler. Så om inte direkt via NBC-appen kan du kolla in dessa tjänster för Presidents Cup 2019-täckning live.

Hur man tittar på 2019 Presidents Cup?

Med tävlingen som äger rum i Australien, och NBC är den enda sändaren för det, kommer människor som bor i USA och Australien inte att ha något problem som strömmar 2019 Presidents Cup online. Men eftersom det internationella laget också har andra internationella golfare, kommer människor från hela världen att vara intresserade av att se den kommande tävlingen live. Men det är här saker och ting blir lite komplicerade.

NBC har regionala begränsningar som hindrar internationella användare från att logga in på sin mobilapp eller deras webbplats. Och eftersom de är de enda sändarna för den kommande golftävlingen, kanske en massiv del av samhället undrar var de kan se evenemanget live.

Så om du är en internationell som vill se tävlingen live, behöver du en VPN-anslutning. Följ stegen nedan och komma igång:

 • Prenumerera på PureVPN
 • Ladda ner på din önskade streamingenhet
 • Logga in med dina referenser
 • Anslut till en “US” -server >> Gå till NBC
 • Sök efter Livestream och börja titta på

Vanliga frågor

Vem spelar i Presidents Cup 2019?

Den amerikanska lagkaptenen Tiger Woods tillkännagav Fred Couples, Zach Johnson och Steve Stricker som tre av hans kapteins assistenter för Presidents Cup 2019.

När och var är nästa President Cup?

Presidents Cup 2019 kommer att hållas 9-15 december 2019, när den återvänder till den prestigefyllda Royal Melbourne Golf Club

Vad är formatet på Presidents Cup?

Presidents Cup använder ett fyra-dagars, 34-matchande format som innehåller sessioner med fyra bollar, fyrboll och singelmatchspel.

Läs mer Varför du behöver VPN för att titta på Golf!

Guider för sportströmning

Klicka på en ikon för kompletta strömningsguider för pågående och kommande sportevenemang!

 • Moto GP
 • elitserien
 • LA LIGA
 • Formel 1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Champions League
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL



Stream Presidents Cup Golf Tournament Live

Se alla golfevenemang live online med PureVPNs optimerade strömningsservrar.

1- Välj din plan Ändra valuta: USD

 • USD

1 månads plan Spara 0% $ 10,95 / mo per månad 10,95 $ faktureras varje månad Få en månadsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 88% RABATT – för begränsad tid! Massiva besparingar! 5 års plan Spara 88% 10,95 $ $ 1.32 / mo per månad $ 79 Faktureras för 5 år Få femårsplanen 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 47% RABATT 1-årsplan Spara 47% $ 10,95 $ 5.83 / mo per månad Få 1-årsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 1-års-plan Spara 82% $ 1.99 / mo per månad 10,95 $ faktureras varje månad Få 1-årsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 2-årsplan Spara 82% $ 1.99 / mo per månad Få tvåårsplan 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti 2- Välj din betalningsmetod Säker och krypterad betalning mcafee-icon Välj betalningsmetod Kreditkort PayPal PaymentWall Crypto Valutor (ej återbetalningsbar) Alipay BlueSnap presentkort (ej återbetalningsbar) Klicka här för att se alla betalningsalternativ Din orderöversikt 79,00 USD

Din orderöversikt

PureVPN 5 års plan 657 USD Addons

Totalt 79,00 USD HAR KUPONKOD? Tillämpa x

Ange ett giltigt kortinnehavarnamn.

Ange en giltig e-postadress.

Jag har kreditkort kopplat till mitt PayPal-konto Pay With Kreditkort

31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Säkra och krypterade betalningar

Genom att skicka detta formulär godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Betalning genomförd

Tack för att du provade PVPN-vagnsdemo. (Inga pengar debiterades under processen).

Vill lägga till en Dedikerad IP för 0,99 USD/ mo?
Vad är Dedikerad IP? Skaffa sig Dedikerad IP Ta bort tillägg Välj land

 • Australien
 • kanada
 • Tyskland
 • Hong Kong (SAR)
 • Malta
 • Storbritannien
 • Singapore
 • Förenta staterna

Skaffa sig Dedikerad IP Vill lägga till en DDos-skydd för 0,99 USD/ mo?
Vad är DDos-skydd? Skaffa sig DDos-skydd Ta bort tillägg Välj land

 • Australien
 • kanada
 • Frankrike
 • nederländerna
 • Nya Zeeland
 • Storbritannien
 • Förenta staterna
 • Tyskland

Skaffa sig DDos-skydd Vill lägga till en Vidarebefordran av hamnar för 0,99 USD/ mo?
Vad är Vidarebefordran av hamnar? Skaffa sig Vidarebefordran av hamnar Ta bort tillägg × Dedikerad IP VPN

Med PureVPNs dedikerade IP VPN kan du göra mycket mer än du kan föreställa dig. Detta tillägg fungerar som en bra lösning för de individer och företag som vill begränsa åtkomsten till sina nätverk.

Varför behöver jag dedikerad IP VPN?

Fjärråtkomst till servrar med kryptering

Oavsett vilken fjärråtkomstserver du ansluter till kan du enkelt göra det utan att behöva oroa dig för att komprometteras, särskilt eftersom du stöds av kryptering av militär kvalitet.

Perfekt för företag

Individer och företag kan ansluta till begränsade nätverk och servrar. I stället för nästan någon med en delad IP som får åtkomst till ett nätverk, kan bara de med en specifik IP-adress göra det, och därmed stärka säkerheten med språng och gränser.

Möjligheterna är obegränsade

Oavsett om du vill komma åt CCTV-kameror, bankkonton eller vill se konfidentiell information som finns i ett säkert sjukhusnätverk, är möjligheterna obegränsade.

× DDoS Protected VPN

Med PureVPNs dedikerade IP VPN kan du göra mycket mer än du kan föreställa dig. Detta tillägg fungerar som en bra lösning för de individer och företag som vill begränsa åtkomsten till sina nätverk.

Varför behöver jag DDoS-skyddad VPN??

Blockerar oberättigad trafik

Med oberättigad trafik kan en minskning av internethastigheter och förseningar förväntas. Men det kommer inte längre att vara fallet med vår DDoS-skyddade VPN.

Är alltid vaksam

Istället för att manuellt måste aktivera vårt DDoS-skyddade VPN varje gång, kommer det att vara aktivt hela tiden. Så snart en attack upptäcks kommer vår DDoS-skyddade VPN att neutralisera den omedelbart.

Perfekt för spelare också

Vår DDoS-skyddade VPN fungerar som ett extra lager av skydd för spelare, som regelbundet riktas av cyberbrottslingar och konkurrerande spelare. Var så säker; du kommer att ha en konkurrenskraftig och säker spelupplevelse.

× Vidarebefordran av hamn

Port Forwarding-funktionen är praktisk när du behöver åtkomst till en internet-ansluten enhet / tjänst var som helst i världen.

Hur gynnar Port Forwarding mig?

Låt oss säga att du vill komma åt din dator, bärbar dator eller server var som helst i världen. Vårt tillägg för port vidarebefordran gör att du kan göra just det.

Om du vill dela åtkomst till din webbplats / FTP eller någon annan tjänst behöver du vårt tillägg för port vidarebefordran.

Om du vill spela ett onlinespel med dina vänner behöver du vårt tillägg för Port Forwarding för att låta dina vänner gå med på din spelserver.

Om du använder PureVPN på din router behöver du tillägget Port Forwarding för att tillåta någon specifik port på PureVPN IP.

× Enterprise Grade Security & Integritet

Next Generation Advanced-funktioner ger bunnsäkerhet & Integritet. Tidigare var tekniken bara tillgänglig för företag & Företag. Det ger dig Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blockerare, Filtrering av applikationer, mekanism för förebyggande av intrång och filtrering av URL / kategori. Tänk på det som "Superpowers" för din vanliga VPN.

Anteckning 1:

Från och med nu Enterprise-Grade Security & Sekretesstillägg fungerar inte samtidigt med vårt dedikerade IP-tillägg. Du kan dock använda valfritt annat läge i våra VPN-appar för att aktivera Enterprise-Grade Security & Integritet för integritet.

Anteckning 2:

Observera att för närvarande stöder den manuella inställningen av PureVPN inte konfigurationen av vår Enterprise Grade Security & Integritet för integritet. Använd våra VPN-appar för att aktivera det.

× P2P-skydd

P2P-tillägget säkerställer att till och med den smartaste decoys-inställningen av hackare eller myndigheter inte kommer till din enhet eller dator. Vårt proaktiva skydd blockerar automatiskt förstörande filer som virus, skadlig programvara, ransomware, trojaner, etc., maskerade som torrenter från att ladda ner och hålla din enhet säker och säker.

PureVPN-planen inkluderar:

 • Appar för
 • Enterprise-säkerhet
 • 10-multi inloggningar så att du kan använda ett konto på 10 enheter samtidigt.
 • 2000+ säkra servrar i 140+ länder
 • 24/7 kundsupport

nologer och kundsupport Pilot

Betala med ditt kreditkort och få en extra 10% rabatt!

Jag betalar med kreditkort Fortsätt med Alipay ×

Ett fel upptäcktes

Ja Nej

Behövs hjälp? Prata med vårt live-support 24/7

Din betalning avvisas

Försök att betala via Bluesnap.

Välj betalsätt

Få detta erbjudande nu Fortsätt med

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map