Hur man tittar på tyska Netflix var som helst


Hur man tittar på tyska Netflix från var som helst

För att titta på tyska Netflix i Australien, USA eller Storbritannien, använd en VPN på din strömningsenhet. Eftersom PureVPN ger en 7-dagars rättegång på bara 0,99 för första gången kan du spara pengar och njuta av tyska TV-program som Dogs of Berlin. Titta på tyska Netflix och förhindra tristess hemma.


Få PureVPN 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Hur man tittar på tyska Netflix utomlands?

Följ bara stegen nedan för att titta på tyska Netflix var som helst:

Amerikanska Netflix VPN

Registrera dig för PureVPN.

Det är snabbt och problemfritt.

anslut purevpn netflix-server

Ladda ner och installera PureVPN.

Det stöder hundratals enheter.

Få åtkomst till tyska Netflix med VPN

Strömma tyska Netflix.

Anslut bara och njut!

Ladda ner PureVPN

På din favoritapparat!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Skaffa PureVPN på din enhet och strömma tyska Netflix direkt

Med PureVPN och dess användarvänliga gränssnitt kan du nu komma åt tyska Netflix på alla strömningsenheter, så att du kan strömma innehåll var som helst.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

Och det är bara hälften av det. PureVPN är till och med kompatibel med olika spelkonsoler, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV och många fler.

31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Kan jag titta på tyska Netflix från utlandet?

Tidigare kunde du bara komma åt det tyska Netflix om du för närvarande bodde i eller reser till Tyskland. Det var det enda sättet. Men med PureVPN har saker och ting blivit helt annorlunda. Nu kan du komma åt det tyska Netflix-kontot var som helst i världen. Med andra ord, du behöver inte åka till Tyskland för att få åtkomst till det.

Netflix USA tillgängliga länder

Bästa filmer tillgängliga endast på tyska Netflix

Netflix Tyskland

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was är en tysk komedifilm som släpptes 2013 av regissören Holger Haase 2013 och innehöll Florian David Fitz och Henry Hübchen som huvudspelare. Det är en berättelse om ett trasigt förhållande mellan en far och en son och hur kärleken mellan familjerna aldrig försvinner. Conrad spelade av Florian, nu hade alla vuxna alltid hållit avstånd från sin far efter det sätt han behandlades som när han var barn. Men efter en speciell begäran från sin döende mor, går han tillbaka till sin far och levererar honom ett kuvert. Men när han når, upptäcker han att hans far genomgår en riktigt tuff tid och börjar sin resa för att hantera sin relation med sin far och hjälpa honom att komma på fötterna.

Netflix Tyskland

Green Book (2018)

Baserat på en sann historia är Green Book en biopik med den svarta jazzpianisten Don Shirley, spelad av Mahershala Ali, och hans vita förare Tony Lip, spelad av Viggo Mortensen. Filmen följer dessa två som turnerar i landet, som startade från New York City, ända till södra staterna på 1960-talet. Snart utvecklar de två ett speciellt, oväntat band medan de konfronterar rasism i den eran.

Netflix Tyskland

Hubert und Staller – Unter Wölfen (2016)

Unter Wölfen är en 90-minuters lång tysk spelfilm baserad på TV-serien 2006, Hubert och Staller. Det följer två detektiver, Franz Hubert och Johannes Staller, som befinner sig fast mellan mordet på polischefen Kröpf. Gå med dem när de undersöker och ser ut vem som var ansvarig för detta brott.

Vem använder en VPN för tyska Netflix?

användarprocent som använder netflix med vpn

PureVPN har hjälpt hundratusentals streamers varje månad för att få åtkomst till Netflix-innehåll från olika delar av världen.

Den bästa VPN för tyska Netflix

Världen är fylld med hundratals olika VPN-tjänster. Vissa betalas, andra kommer gratis. Men för dem som är intresserade av att titta på och komma åt tyska Netflix är deras alternativ ganska begränsade eftersom det inte är många VPN där ute som stöder Netflix eller har servrar i Tyskland. Som ett resultat är PureVPN den bästa VPN för jobbet. Det har inte bara servrar i Tyskland, utan har också Netflix-stöd, vilket ger dig obegränsad tillgång till strömningstjänsten och dess innehåll.

  • Resande

  • expat

  • Unikt innehåll

  • Split Tunneling

  • Anonymitet

Att resa till ett annat land är ganska spännande på egen hand. Men medan du gör det kan det vara svårt att hålla reda på dina favorit-TV-program och filmer. Och eftersom du inte vill ha din upplevelse bortskämd, rekommenderas det alltid att du ser dina favoritprogram och filmer så snart som möjligt.

Men hur kan man titta på hans / hennes favoritprogram och filmer när de är på resa? Det är ganska enkelt. Du får händerna på en VPN-anslutning. Genom det kan du enkelt ansluta till tyska Netflix och titta på innehåll innan någon annan förstör det för dig.

Att bo i ett annat land på grund av kraven på ditt jobb eller ditt företag är ganska svårt på egen hand eftersom du inte har företaget med dina vänner eller familj. Om du utesluter möjligheten att titta på dina favoritprogram och filmer kan livet bli tufft.

Så för alla våra tyska expats som är borta har vi ett sätt genom vilket du kan få alla dina favorit-TV-program och filmer tillbaka på Netflix. Allt du behöver är PureVPN. Använd den för att ansluta till Tyskland och få tillgång till tyska Netflix.

Vill du titta på de bästa tyska TV-programmen och filmerna, men hittar du dem inte på Netflix? Det beror på att innehållet bara är tillgängligt på tyska Netflix. Så det enda sättet du kan få tillgång till det är om du flyttar till Tyskland.

Fram till nu, eftersom PureVPN tillåter dig att få tillgång till tyska Netflix och det, var som helst i världen. Allt du behöver göra är att ansluta till en tysk server, och det handlar om det. Gå till Netflix, så kan du se alla dessa fantastiska, exklusiva tyska program och filmer.

Numera tror de flesta användare att när du använder en VPN-anslutning tenderar dina internethastigheter att sakta ner, och det är fallet med de flesta VPN: er. Men med PureVPN och dess banbrytande Split Tunneling-funktion är saker ganska annorlunda.

Funktionen gör det möjligt för användare att förut bestämma vilka webbplatser och tjänster de vill använda med en VPN-anslutning och vilka de vill köra fritt. Därför får du fördelarna med att använda en VPN-anslutning medan du inte behöver kompromissa med hastigheten. Det är en win-win.

Att få tillgång till det tyska internet är en sak, att hålla sig skyddad medan du gör det är en helt annan historia, en som är lika viktig. Om du väljer PureVPN får du det bästa av båda världarna. Det ger dig inte bara tillgång till tyska Netflix, det skyddar också din online integritet.

Hur man tittar på tyska Netflix med VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me