Hur man tittar på ZDF utanför Tyskland med en VPN


Hur man tittar på ZDF utanför Tyskland med en VPN

Publicerad: 11 oktober 2019


Kan du inte titta på ZDF utanför Tyskland? Använd sedan ett VPN på din enhet. Använd PureVPN till endast $ 0,99 för att låsa upp ZDF och fånga upp den senaste uppdateringen i Tyskland var som helst i världen.

img

En av de mest populära TV-kanalerna som tyskarna älskar att titta på är ZDF. I själva verket är det just den kanal som många tyskar växte upp och tittade på.

ZDF har också massor av massor av innehåll tillgängligt online för dig att titta på. Vad får oss att säga att du kanske undrar?

Till att börja med är det en av de äldsta TV-kanalerna i regionen. För det andra erbjuder det innehåll i flera kategorier som barn, kultur, underhållning, serier och mer.

En aspekt av kanalen som du säkert skulle hata är dock att du inte kan se ZDF utanför Tyskland. Förfärlig. Är det inte?

Tja, oroa dig inte, för vi har goda nyheter för dig.

Det finns ett enkelt och garanterat sätt du kan strömma ZDF från utlandet och utan någon buffring alls. Läs vidare och lära dig hur.

Upptäck massor av tyskt innehåll på ZDF

ZDF står för Zweites Deutsches Fernsehen, vilket betyder andra tyska tv. Den har fungerat som en statlig offentlig TV-kanal i över 50 år.

Att vara på marknaden så länge, kan du hitta en skattkista med innehåll på den. Som nämnts tidigare kan du hitta TV-program, filmer och dokumentärer i många kategorier.

Till exempel inkluderar några av de mest populära filmerna som du för närvarande kan hitta på ZDF Ella Schön: Storm Siblings, Und tot bist Du! (1) – Ein Schwarzwaldkrimi, Polly, Forever Yours, Prognosmord, Deadly Otrohet och under kontroll, för att nämna några.

Om du letar efter serier kan du kolla in Stockholm Requiem, Summiteers, SOKO Stuttgart, The Old Man, SOKO München, SOKO Köln, Åklagaren, Specialisterna och mer.

På liknande sätt finns det annat populärt innehåll som du kan kolla in på ZDF som Terra Xpress, Die Anstalt, Das Blaue Sofa, Heute Xpress, Bares fur Rares, etc..

Om du inte vet var du ska börja klickar du bara på kategorier AZ och väljer den kategori du vill. Du kan också kolla in Mest visat innehåll.

Titta på ZDF på flera enheter

Eftersom ZDF är en offentlig TV-kanal kan du få den med varje kabelabonnemang eller paket i Tyskland. Och om du inte vill hålla fast vid TV: n – sannolikt för att du är en sladdskärare kan du alltid strömma innehållet online på din smarta enhet genom att ladda ner ZDFmediathek-appen.

Den bästa aspekten av streamingtjänsten är att du kan ladda ner appar för inte bara Android- och iOS-enheter utan också Windows-telefoner och till och med Amazon Kindle.

Vad du helt enkelt behöver göra är att besöka www.zdf.de, installera appen för din önskade enhet och titta på ZDF var du än vill.

Vilka enheter är ZDF tillgängligt på?

Med tanke på att du har anslutit till ett VPN kan du strömma ZDF på någon av de populära strömningsenheterna. Dessa inkluderar iPhone, Android-smartphone, Mac, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV och Amazon Kindle.

Förutom ovan nämnda enheter kan du strömma ZDF på många andra enheter och plattformar som Kodi, Raspberry Pi och Roku.

Var finns ZDF tillgängligt?

ZDF är en tysk underhållningskanal med huvudkontor i Tyskland. Ursprungligen var kanalen endast tillgänglig inom Tyskland, men nu har sändningen utvidgats till två andra länder, Nederländerna, Österrike, Danmark och Schweiz.

Om du bor i EU är chansen stor att du kan strömma ZDF direkt från deras webbplats. Om inte, bläddra igenom kanallistan på din kabel-TV så kanske du hittar ZDF där. Om inte, få bara ett VPN och anslut till en server i Tyskland för att få åtkomst till ZDF direkt.

Hur man tittar på ZDF utanför Tyskland med en VPN

Tyvärr, även om du laddar ner ZDF-applikationen på din önskade enhet, kan du inte komma åt ZDF utanför Tyskland på grund av problem med sändningslicenser.

Den goda nyheten är att du kan lösa det här problemet med stor enkelhet genom att ställa in ett VPN på din enhet. Ingen skoj!

Även om VPN är byggda för att ge det bästa online-skyddet mot en mängd cyberhot, kan dessa verktyg också användas för din integritet och internetfrihet. Du kan installera ett VPN på önskad enhet, ändra din virtuella plats till Tyskland och titta på ZDF utanför landet på nolltid!

Allt du behöver göra är att följa dessa steg:

 1. Prenumerera på ett VPN
 2. Ladda ner och installera appen på önskad enhet
 3. Starta VPN och välj Streaming som ditt läge
 4. Ändra serverplats till Tyskland
 5. När du har en tysk IP-adress kommer du att kunna komma åt och titta på ZDF.

Hur man tittar på ZDF i USA?

ZDF är inte tillgängligt för direktuppspelning i USA. För att streama ZDF från USA måste du ansluta ett VPN på din strömningsenhet. Välj Tyskland som din önskade serverregion i listan över tillgängliga länder. När du är ansluten kommer din virtuella plats att ändras från USA till Tyskland. Detta ger dig direkt tillgång till ZDF och alla andra webbplatser och innehåll som endast är tillgängligt i Tyskland.

Följ bara stegen nedan:

 • Registrera dig för ett VPN
 • Logga in med ditt användarnamn och lösenord
 • Anslut till en tysk server
 • Besök ZDFs webbplats och börja strömma

Hur man tittar på ZDF i Storbritannien?

Även om ZDF sänder till många länder i Europa är Storbritannien inte med på listan. Om du bor i Storbritannien och vill streama dina favorit-TV-program på ZDF kan du göra det enkelt genom att ansluta till ett VPN. Följ bara anvisningarna nedan och få åtkomst till ZDF från Storbritannien.

 • Registrera dig för ett VPN
 • Logga in med ditt användarnamn och lösenord
 • Anslut till en tysk server
 • Besök ZDFs webbplats och börja strömma

Se ZDF Live på Kodi

Goda nyheter för Kodi-fans är att de kan titta på deras tyska favoritkanal, ZDF, var som helst på Kodi.

Underhållningsnavet är den första och främsta plattformen som strömmar innehåll på språng. När allt kommer omkring erbjuder Kodi en kompatibel applikation för en mängd olika enheter.

Hur som helst, om du är intresserad av att spela ZDF på Kodi, kan du kolla in installationsguiden för Kodi-tillägget. Det här är vad du behöver göra för att installera ZDF-tillägget på Kodi.

 1. Starta först Kodi-applikationen
 2. Gå nu till tillägg och sedan paketinstallerare
 3. Klicka på Installera från arkivet och gå sedan till Kodi Add-on Repository
 4. Klicka och gå till Video Add-ons
 5. Rulla ner och hitta ZDF Mediathek 2016
 6. Klicka på Installera och vänta tills en meddelande-popup visas
 7. Gå tillbaka till Kodi-skärmen
 8. Välj nu Add-ons och sedan Video Add-ons
 9. Klicka för att öppna ZDF Mediathek 2016

Njut av ZDF live online var som helst på Kodi!

De bästa anledningarna till att du kommer att älska att se ZDF från utlandet med en VPN

En VPN låter dig välja mellan 140 platser, inklusive Tyskland, och få en lokal IP-adress så att du kan få tillgång till innehållet du väljer var som helst.

Dessutom är du säker på topphastigheter hela tiden på grund av de dedikerade streaming-servrarna vi har i vårt ständigt växande nätverk. Och du kan titta på dina favorit titlar till ditt hjärtas innehåll och utan att oroa dig för ISP-trottling alls.

Att övervinna regionala begränsningar och få de snabbaste strömningshastigheterna via Tyskland VPN-servrar är inte de enda fördelarna du får med ett VPN. I själva verket får du hålla din internettrafik dold mot alla nyfikna ögon. Naturligtvis är din nätverkstrafik krypterad vilket säkerställer dig idiotsäker dataintegritet.

Sammantaget erbjuder PureVPN dig den kompletta lösningen när det gäller internetsäkerhet, datasekretess, universell tillgänglighet och mer. Så använd det nu för att strömma ditt favoritinnehåll på ZDF såväl som andra streamingkanaler!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map