Hur ser man på Bilibili utanför Kina?


Hur man tittar på Bilibili utanför Kina?

Publicerad: 22 juli 2019


Bilibili är Kinas populäraste webbplats för videodelning. Men för att få tillgång till Bilibili utomlands behöver du PureVPN. Registrera dig för en 7-dagars provperiod till bara $ 0,99

 • Prenumerera på PureVPN
 • Installera VPN-appen på din enhet
 • Öppna appen och anslut till en VPN-server i Kina
 • Titta enkelt på Bilibili från utlandet!

img

Bilibili är en av de mest populära videodelningstjänsterna i Kina. Om du inte har lagt märke till är internet i Kina lite annorlunda än vad vi ser i resten av världen. Medan människor i andra länder tittar på YouTube, använder kineser Bilibili som en video-streaming-plattform.

Bilibili är Kinas populäraste webbplats för videodelning. Men för att titta på Bilibili utanför Kina måste du följa dessa enkla steg nedan.

Hoppa till…

Hur man tittar på Bilibili online från utlandet?

Onlinevärlden är full av olika typer av begränsningar. Vissa begränsningar verkställs av regeringen i form av censur. Andra verkställs av webbplatser själva.

Om du försöker få åtkomst till Bilibili var som helst utanför Kina kommer du att hitta tjänsten otillgänglig. Detta är inte bara orättvist mot invånarna i andra länder, utan det är också hårt för kineser som reser eller bor utomlands.

Lyckligtvis finns det ett sätt att enkelt få tillgång till Bilibili från utlandet. Du kan ta hjälp av VPN-tjänster för att komma åt alla kanaler, inklusive Bilibili var som helst. En VPN kan hjälpa dig att ändra din IP-adress. Eftersom webbplatser använder din IP-adress för att spåra din fysiska plats, kan du lura webbplatsen att tro att du bor någon annanstans genom att ändra din IP-plats med ett VPN.

Det finns hundratals VPN-tjänster tillgängliga på webben. Men för att njuta av den perfekta streamingupplevelsen behöver du en VPN-tjänst som kan utföra alla uppgifter som nämns nedan:

 • Det borde kunna ge dig tillgång till stora strömplattformar.
 • Det bör ge VPN-hastigheter med hög hastighet och ett stort servernätverk.
 • Den bör använda stark kryptering såväl som avancerade säkerhetsfunktioner.
 • Det bör hålla noll loggar för dina data.

Om du vill hitta en VPN-tjänst som kan utföra alla ovanstående uppgifter, bör du inte leta längre än PureVPN.

Hur man tittar på Bilibili utanför Kina med en VPN?

Du kan enkelt låsa upp och strömma Bilibili var som helst med hjälp av PureVPN. Följande steg förenklar processen som hjälper dig att titta på Bilibili från utlandet:

 • Prenumerera på PureVPN
 • Installera VPN-appen på din enhet
 • Öppna appen och anslut till en VPN-server i Kina
 • Titta enkelt på Bilibili från utlandet!

Varför behöver du ett Bilibili VPN?

Det fanns en tid då onlinevärlden var fri. Det fanns inga gränser och inga begränsningar på internet. Du behövde inte ett pass för att komma åt någon webbplats eller kanal online. Du kan bara besöka valfri webbplats och få tillgång till allt innehåll var som helst med lätthet.

Men de geografiska gränserna som finns på vår jordklot tog tag i Internet. I stället för att internet var ett helt fritt territorium, började det bli en plats full av gränser och begränsningar. Våra regeringar började först dra dessa gränser på webben i form av censur. De kunde blockera åtkomst till någon webbplats i deras land och ingen kunde göra något åt ​​det. Handlingen att censurera innehåll började snart spridas över hela världen.

Om du vill kontrollera omfattningen av dessa begränsningar rekommenderar vi att du läser om den stora Firewall of China. Du kan också läsa om hur arabiska regeringar blockerar åtkomst till VoIP-tjänster så att telekommunikationsföretag kan fortsätta tjäna mycket pengar. Du kan också läsa om varför Turkiet förbjöd Twitter eller Brasilien förbjöd WhatsApp. Dessa censurer och begränsningar fortsätter att plåga vår värld. Men om det inte redan räckte började flera privata företag också följa trenden att begränsa tillgången till innehåll. Detta gäller till stor del strömningsindustrin och även på Bilibili-kanalen.

När du till exempel försöker få åtkomst till Bilibili utanför Kina, blir du förvånad när du kommer att inse att du inte har åtkomst till den. De flesta strömningskanaler, inklusive Bilibili, är endast tillgängliga i vissa länder. Dessa inkluderar också några stora streamingwebbplatser inklusive Netflix, HBO Now, Amazon Prime och Hulu. Dessa webbplatser är till stor del begränsade på grund av processen för geo-licensiering. När ett produktionsföretag släpper något innehåll tillåter det vissa webbplatser att strömma det på sina platser. Denna licens kommer dock till ett pris. Eftersom det begränsar dessa kanaler från att ge tillgång till sitt innehåll från länder utanför sina länder.

För att följa dessa licenser är ovannämnda webbplatser begränsade till att vara tillgängliga utanför deras plats. Men du kan undvika dessa begränsningar och komma åt alla webbplatser på planeten om du har PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map