Njut av strömning med Disney Plus VPN


Njut av strömning med Disney Plus VPN

Att använda en VPN är det bästa sättet att titta på Disney Plus eftersom det bara finns i USA. Lyckligtvis erbjuder PureVPN en häpnadsväckande 7-dagars rättegång för endast $ 0,99 för första gången för att hjälpa dig att låsa upp Disney Plus var som helst. Access Disney Plus visar enkelt och av stress din hjärna under lockdown.


Skaffa PureVPN

31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Hur man strömmar med Disney Plus VPN

Disney Plus är geobegränsad. Så här får du åtkomst till det med Disney Plus VPN:

anmälan till disney plus vpn

Ladda ner

Installera PureVPN på din enhet

anslut till disney plus med purevpn

Logga in

Och anslut till en amerikansk server

åtkomst till disney plus med vpn

Gjort!

Börja strömma på Disney Plus

Var finns Disney Plus tillgängligt?

USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Nederländerna är de enda lyckliga regionerna där Disney Plus har lanserat sin tjänst. Disney har planer på att gradvis utvidgas till Europa i mars 2020, och till Indien och Mellanöstern någon gång senare, som Disney inte har gjort några åtaganden om.

disney + tillgängliga länder

Hur man registrerar dig för Disney Plus från utlandet

För tillfället stöder Disney Plus endast betalningsalternativ som är infödda i de länder där tjänsten har lanserat. Internationellt betalningsförfarande som PayPal eller kreditkort som inte är registrerade på adresser i dessa länder fungerar inte.

Men det finns en liten hack genom vilken du kan registrera dig för Disney från utlandet. Be dina vänner eller familj i USA, Kanada eller Australien att betala för dig. Skaffa referenser, använd en Disney Plus VPN och anslut till USA, CA eller AU-servern och börja strömma Disney Plus.

Ett annat sätt att prenumerera och titta på Disney Plus är genom att betala via presentkort på iTunes, Google Play Store, PS4 och Amazon. Du behöver bara en VPN för att förfalska din plats, eftersom tjänsten är geobegränsad.

Vad kan jag titta på på Disney Plus?

Disney + tv-program

Disney + TV-program

Hur man älskar inte Disney TV-program? De har varit populära sedan slutet av 90-talet och inkluderar nu några av de mest populära TV-programmen som Big Hero 6 och Star Wars Resistance. Nu när Disney har kommit med sina egna streamingtjänster som är inriktade på binge-watchers, kan mycket bra saker förväntas snart.

Disney + filmer

Disney + filmer

Disneys animerade funktioner har älskats av människor i alla åldrar och bakgrunder. Disney Plus-streamingtjänsten är värd dussintals fantastiska Disney-filmer som du kanske inte har sett. Du hittar också alla filmer som du har sett tidigare och älskade dem alla, till exempel Star Wars och Marvel-filmer.

Disney + klassiker

Disney + klassiker

Vad sägs om klassikerna, såsom Lion King, Aladin, Peter Pan och The Jungle Book? Disney Plus har alla också. Alla de stora sagaklassikerna som Disney har animerat i längd på alla funktioner finns tillgängliga på Disney Plus-streamingtjänsten.

Titta på Hulu och ESPN med Disney Plus Bundle

disneyplusbundle

Du kan få valuta för pengarna genom att prenumerera på Disney + Bundle-paketet som inkluderar Hulu och ESPN + på bara $ 12.99. Om du redan har ett Hulu- eller ESPN + -abonnemang kan du använda samma e-postadress för att prenumerera på Disney Plus och ditt betalningsbelopp kommer att justeras i enlighet därmed.

Med Hulu får du populära amerikanska TV-program såväl som originaler. ESPN + låter dig titta på fotboll, baseball, basket, tennis eller högskolesporter, av vilka många inte sänds på kabelkanalen.

Titta på Disney Plus på olika enheter

purevpndisneyplusdevices

På en PC eller Mac kan Disney Plus nås från dess officiella webbplats. Alternativt kan du ladda ner appen på din iOS- eller Android-smartphone. Disney Plus finns också på vissa smarta TV-apparater, till exempel de som tillverkas av Samsung och LG.

Om du är utanför USA är chansen stor att du inte kommer att komma åt Disney + direkt. Skaffa PureVPN för någon av dina strömningsenheter och anslut den för att komma åt Disney + var som helst. Folk på ScreenBinge testade vår VPN med många enheter och de älskar upplevelsen!

Varför använda en VPN med Disney Plus?

En bra Disney Plus VPN kan hjälpa dig på så många sätt att få ut det mesta av din bingingupplevelse.

 • Resande

 • expat

 • Unikt innehåll

 • Split Tunneling

 • Online-sekretess

Om du bor i USA och redan har förälskats i Disneys nya streamingtjänst måste du få en premium Disney + VPN om du planerar att resa snart. Det är viktigt eftersom när du går utanför ditt land skulle du förlora åtkomsten till alla dina favoritfilmer och TV-program eftersom Disney Plus är geobegränsat.

Med VPN ansluten på din streamingenhet kan du omedelbart ändra din plats genom att maskera din riktiga IP-adress med en pseudo-IP-adress. För att göra det, ändra bara din plats till USA så kan du komma åt Disney Plus direkt.

Om du bor i ett främmande land på grund av ditt jobb eller affärsbehov måste du gå miste om att titta på allt det fantastiska innehållet som du älskade att hålla hemma. Med en Disney Plus VPN kan du komma åt allt på Disney Plus var som helst i världen.

När du ansluter till VPN kan du välja vilken plats som helst baserat på dina önskemål. Välj bara en plats där Disney Plus är tillgängligt, till exempel i USA. När du väl är ansluten kommer det inte längre att vara svårt att titta på Disney plus från andra länder.

För de flesta strömningstjänster, som Netflix eller Amazon Prime, kommer det en tid då strömmarna känner sig som om det inte finns något nytt att se på plattformen. Detta händer vanligtvis under ensamma tider, som du ville använda för att titta på något bra. Men nu är den inte där.

Att titta på Disney + kan krydda saker för dig eftersom det har många nya TV-program och filmer. Det mesta av innehållet som tidigare spriddes över de konkurrerande plattformarna, som Netflix och Amazon Prime, har nu dragits av och gjort tillgängligt på Disneys tjänst. Det finns massor för alla att njuta av!

Till skillnad från andra VPN som kan bromsa dina bufferthastigheter och irritera dig, använder vår VPN delad tunneling, en mycket sofistikerad mekanism som syftar till att optimera dina strömningshastigheter. Med Split tunneling kan du förinställa vilka webbplatser du vill ha åtkomst till med VPN och vilka du vill ha åtkomst utan.

Split tunneling är det som gör VPN till ett fantastiskt strömningsverktyg. Streaming av Disney Plus-innehåll i HD- och 4K-innehåll är möjligt från andra länder, med tanke på att du är ansluten till VPN.

Vår VPN är den bästa streaming VPN som gör dig helt anonym och säker online. Din Internetleverantör och dina regionala övervakningsmyndigheter online blockerar din åtkomst till geobegränsade tjänster, varför du inte kan komma åt Disney Plus från din region.

Dessutom har flera nyhetsställen rapporterat att tusentals DisneyPlus-konton har hackats och nu är till försäljning. Om du är emot sådana överträdelser av personliga konton och står för integritet måste du få VPN. När du ansluter till VPN blir du helt anonym online, vilket skyddar dig mot alla cyberhot.

Vanliga frågor

Här är svar på några av de mest ställda frågorna om att använda ett VPN med Disney Plus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map