PureVPN i nyheterna


PureVPN i nyheterna

PureVPN har åtagit sig att bevara och respektera en persons rätt till fullständig internetfrihet, integritet, & säkerhet. Det är på grund av detta hårda åtagande som PureVPN applåderas av media ganska ofta.


För varje pressförfrågan, expertutlåtande eller intervjukontakt

[Email protected]

Ein VPN mit erstaunlichen Datenschutzfunktionen

VPN Tester | 24 oktober 2019

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter aus HongKong bietet einen Guten Schutz vor Abmahnungen und ein Netzwerk mit Standorten i 141 Ländern. PureVPN är besundar att geignet für: Umgehung von geografischen Sperren im Internet mit einer großen Auswahl an Standorten, sicheres Filesharing and Streaming!

Test komplett de PureVPN par Opportunites Digitales

Opportunites Digitales | 24 oktober 2019

"Många fantastiska funktioner, ett brett urval av servrar och totalt sett ett bra valuta för pengarna. PureVPN är ett bra alternativ för alla som ser allvar med sin integritet!"

VPN: er är utformade för att skydda sekretess online genom att dölja din identitet

Mac.Informer | 9 december 2014

PureVPN är en Internet-tjänst som underlättar din anslutning till VPN-servrar. Denna applikation är utformad för att skydda sekretess online genom att dölja din identitet. Verktyget tillhandahåller ett komplext VPN-nätverk som möjliggör enkel åtkomst till hundratals VPN-servrar som finns i olika länder världen över. På detta sätt navigerar du på Internet fritt och anonymt, täckt av säkra IP-adresser.

PureVPN-granskning av VPNRanks.com

VPN-rankningar | 31 juli 2015

En VPN-tjänsteleverantör är ingenting utan en bra serverspridning och PureVPN verkar veta det ganska tydligt. En bra serverspridning distribueras på ett förnuftigt sätt för att ge användare maximal anonymitet, tillgänglighet och säkerhet online. Men PureVPN går ett steg längre och inkluderar även server i dessa länder, där internetfriheten verkligen betraktas som en välsignelse på grund av strikt censurpolicy.

PureVPN granskning av USAVPN.com

USA VPN | 22 januari 2016

PureVPN – namnet har dykt upp som ett ledande VPN-märke i branschen under de senaste åren. PureVPN imponerar från början. Med omfattande och lätt att navigera webbplats, pengar-tillbaka-garanti, cirka en miljon nedladdningar och 24/7/365 vänlig kundsupport, ger det dig en känsla av att du får service av professionella.

PureVPN-granskning av Trust Pilot

Lita på Pilot | 16 augusti 2016

Se till att dina personuppgifter och internetaktivitet aldrig utsätts för den extremt tillförlitliga VPN som är betrodd av över en miljon användare. PureVPN: s självhanterade VPN-nätverk har bredare räckvidd (550+ servernoder i 141 länder) och tillåter fler samtidiga enhetsanslutningar (fem) än ganska mycket annan VPN där ute.

PureVPN granskning av BestVPNProvider.com

Bästa VPN-leverantör | 21 augusti 2015

‘PureVPN är ett bra alternativ för netizens som är bekymrade över sin integritet online och kräver en lösning för att skydda sin identitet i USA, Europa, Australien och Kina. Vår PureVPN-granskning upptäckte att PureVPN är etablerat med ett stort utbud av tunnelprotokoll för att säkerställa att abonnenter kan säkra sig själva beroende på deras användningstyp.

PureVPN-granskning av VPNAnalysis

VPN-analys | 1 april 2016

PureVPN visade sig vara en utmärkt VPN-tjänst med optimal säkerhet, bekvämlighet och mångsidiga funktioner. Med mer än 500 servrar i 101 länder beundras PureVPN för den stora hastigheten och genomförbara priser. Massor av anpassningsalternativ, kompatibilitet med nästan alla enheter och alla populära operativsystem gör PureVPN till en av favorit VPN-tjänsterna.

PureVPN-granskning av BestReviews.com

Bästa recensioner | 13 mars 2015

Vi var mer än nöjda med PureVPN: s prestanda. Det överväldigande antalet platser, brett enhetsstöd och flera protokolltyper har helt enkelt blåst bort oss. PureVPN förtjänar också en medalje för att slutföra sin tjänst med så viktiga funktioner som kill switch, SSL, DNS och IPv6 läcksskydd, split tunneling, NAT-brandvägg och den virtuella routerfunktionen som höjer locket för anslutbara enheter upp till 10.

PureVPN-granskning av VPNFan.com

VPN-fläkt | 15 juni 2016

PureVPN-nätverket innehåller de flesta kontinenter. De har servrar i Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern, Nordamerika, Oceanien och Sydamerika. De har ett snabbt VPN-nätverk som illustreras av vårt hastighetstest.

PureVPN granskning av FIPE.net

FIPE | 15 oktober 2015

PureVpn har fördelar jämfört med andra tjänster. Med över 500 servrar i 141 länder erbjuder PureVPN en mångsidighet som säkert hjälper dem att ersätta Hide-My-Ass. Att använda PureVPN betyder inga bandbreddbegränsningar och en mycket säker anslutning hela tiden.

PureVPN Review av Gizmos Freeware

Gizmos freeware | 24 juni 2016

Hong Kong-baserade PureVPN erbjuder mycket en snabb VPN-tjänst som erbjuder 500+ servrar i 141 länder. Det finns mycket konfigurerbara klienter för både Windows- och Mac-användare som båda erbjuder det mycket attraktiva alternativet att låta användare välja den bästa servern baserat på syfte snarare än helt enkelt geografisk plats.

PureVPN-granskning av MostSecureVPN

MostSecureVPN | 27 oktober 2016

PureVPN en gång en tjänst för företagen har vuxit till ett globalt fenomen för att skydda privatlivet för människor över hela världen. Med den senaste tekniken, kapaciteten och specialfunktionerna har det revolutionerat användningen av VPN från komplexitet till så lätt som möjligt, samtidigt som du tar din säkerhet och integritet som högsta prioritet.

PureVPN-granskning av VPNPick

VPNPick | 11 november 2016

PureVPNs tjänst är en av de bättre och mer kompletta alternativ som finns på marknaden idag. De har stelnat sin position i branschen genom att tillhandahålla säker kryptering matchad med de viktigaste funktionerna. Utöver att ha global täckning, djup paketinspektionsskydd, en kill switch, split-tunneling och funktionsrika appar är bara några av de förmåner som erbjuds.

PureVPN-granskning av Hostingpill

HOSTINGPILL | 22 augusti 2017

Om du verkligen vill ha ett VPN, skulle jag definitivt rekommendera det – såvida du inte är extremt nitpicky, kommer det inte att låta dig.

PureVPN-granskning av BESTVPN-betyg

BESTVPNrating | 12 februari 2018

PureVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna som levereras med de starkaste krypteringsverktygen utformade för att ge dig ultimat online-säkerhet. När du prenumererar på PureVPN kommer du att kunna surfa på Internet fritt och anonymt som aldrig tidigare!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map