PureVPNs sekretesspolicy

PureVPN s
Integritetspolicy

Vi har INTE några loggar som kan identifiera eller hjälpa till att övervaka användarens aktivitet.

PureVPNs sekretesspolicy

Du är osynlig – även vi kan inte se vad du gör online

Vi håller INTE register över dina surfaktiviteter, anslutningsloggar, register över VPN-IP: er som tilldelats dig, dina ursprungliga IP-adresser, din anslutningstid, historien för din surfning, webbplatserna du besökte, din utgående trafik, innehåll eller data du öppnade eller de DNS-frågor som genererats av dig.
Vi vill att du ska ha säkerhet att veta att vi samlar in minimala data, vars enda syfte är att driva vår VPN och Proxy-tjänst och hålla den fungerar smidigt. Våra system, processer och servrar är utformade för att inte behålla någon känslig / personligt identifierbar information. Detta görs genom design för att säkerställa att vi inte har några uppgifter att dela, även om det krävs enligt lag.

Vi hävdar inte bara det, men vi har bevisat det genom att våra system och konfigurationer granskas av en ledande USA-baserad oberoende revisor, Altius IT. Revisorn har certifierat att den:
“Hittade inga bevis för systemkonfigurationer och / eller system- / tjänstloggfiler som oberoende eller kollektivt kan leda till att identifiera en specifik person och / eller personens aktivitet när du använder PureVPN-tjänsten.”

Innehållsförteckning

 • Information vi samlar in vid registrering
 • Vad vi inte vet, vad vi vet & Vad vi håller
 • Information ingår i VPN-anslutningsloggar
 • Detaljer ingår inte i VPN-anslutningsloggar
 • Total bandbredd förbrukad
 • Fristående DNS-tjänst – Gravity
 • URL-filter & App Blocker av PureVPN
 • Software Analytics, statistik & Diagnostik
 • Data från e-postmeddelanden, livechatt och feedbackformulär
 • Internationella dataöverföringar
 • Säkerhetsåtgärder för att skydda din information
 • Politik för datalagring & Dina rättigheter för dataskydd
 • Tillämpliga lagar
 • Cookies och PureVPN
 • PureVPN- och tredjepartswebbplatser
 • Samtycke och åldersbegränsningar
 • Rättslig grund
 • Viktig notering
 • KontaktinformationInformation vi samlar in vid registrering

 • Ditt namn
 • E-postadress
 • Betalningsmetod


Hur vi använder denna information

 • Att tillhandahålla, driva och underhålla våra tjänster
 • För att förbättra, anpassa och utöka våra tjänster
 • Att kommunicera med dig, antingen direkt eller genom en av våra partners, inklusive för kundservice, för att ge dig uppdateringar och annan information som rör tjänsten, och för marknadsförings- och marknadsföringsändamål
 • Att bearbeta dina transaktioner
 • Att hitta och förebygga bedrägerier
 • För överensstämmelse, inklusive att upprätthålla våra användarvillkor eller andra juridiska rättigheter


PureVPN och data förknippade med betalningar

I likhet med de flesta e-handel eller online-företag använder PureVPN också tredjepartsbetalningsprocessorer. Förutom några betalningsprocessorer som kräver att vi ska behandla betalningen, ligger alla betalningsuppgifter hos respektive betalningsprocessor. I de fall där vi måste behandla uppgifterna, bearbetar vi dem i realtid och vidarebefordrar det till processor- och återförsäkringssäkerhetstjänsten utan att hålla några register över dem hos oss. Besök sekretesspolicyn för den betalningsprocessor som du valt för att få en bättre förståelse för vilken information den samlar in, lagrar och använder.

Eftersom vi är enorma troende på anonymitet har vi inkluderat myntbetalningar och presentkort – 100% anonyma betalningsmetoder – i listan över betalningsmetoder som accepterats av oss.

PureVPN delar inte, säljer eller hyr ut din personliga information med någon förutom att använda din information för att tillhandahålla produkter eller tjänster du har begärt för.


Vad vi inte vet, vad vi vet & Vad vi håller

Vi har inga loggar eller register över:

 • Din ursprungs-IP-adress
 • Tilldelad VPN-server IP-adress
 • VPN-tidsstämpel
 • Din surfaktiviteter
 • DNS-förfrågningar


I ett nötskal:

 • Vi vet inte vad du kommer åt, bläddrar, laddar upp eller laddar ner med vår tjänst.
 • Vi kan inte identifiera vid vilken tidpunkt du anslöt till VPN, med vilken IP-adress och vilken VPN-IP som tilldelades dig.
 • Även om vi är tvungna att dela användarinformation kan vi helt enkelt inte för att vi inte har något personligt identifierbart att dela.


Information ingår i VPN-anslutningsloggar

Vi vet dagen då du anslöt till en specifik VPN-plats och från vilken Internetleverantör. Den här minsta uppsättning data krävs för att hjälpa dig med teknisk hjälp, lösa anslutningsproblem och övervinna regionspecifika problem.

Vi vet också anslutningslängden och hur många anslutningar du gör när du använder vår VPN-tjänst, utan anslutningsstämplar, med det enda syftet att kategorisera din profil som Power, Core eller Casual-användare. Denna kategorisering hjälper våra produktteam att förbättra och tillgodose behoven hos olika användargrupper enligt deras preferenser.


Detaljer INTE ingår i VPN-anslutningsloggar:

 • Din ursprungs-IP
 • Din VPN IP
 • Den specifika tiden när du anslöt till vår server
 • Dina aktiviteter efter anslutning till vår server

Obs: Endast om du har köpt vår dedikerade IP-tillägg tilldelas en fast, dedicerad IP (VPN IP) till dig. Under din prenumerationsperiod som förblir din VPN IP i våra poster


Total bandbredd förbrukad

Varje betald PureVPN-användare får tillgång till obegränsad bandbredd, oavsett hur bandbredden används. Vi håller reda på den totala bandbredden som du förbrukar för att se till att alla PureVPN-användare får samma högsta hastighet och erfarenhet med PureVPN. Om vi ​​misstänker missbruk av vår tjänst av någon användare där användaren befinner sig konsumerar en onaturlig mängd bandbredd och stör tjänsten för andra användare, förbehåller vi oss rätten att kontakta den användaren och be dem förklara deras beteende.

Software Analytics, statistik

‘PureVPN samlar minimal anslutningsstatistik och rapporter. Samlingen görs för att säkerställa överlägsen kvalitet på service och kundsupport. Uppgifterna som samlas in som statistik och rapporter inkluderar och kommer aldrig att innehålla unikt identifierbar användardata eller beteende, såsom trafikdetaljer, IP-adresser och DNS-förfrågningar.

Vi utför VPN-diagnostik och övervakar kraschrapporter för att bättre förstå funktionaliteten för vår programvara, hur ofta du använder applikationen, händelserna som inträffar i applikationen, aggregerad användning, prestationsdata, misslyckade anslutningsförsök och tillhandahållande av oavkortad hastighet för att säkerställa smidig hur våra appar, tillägg och annan klientprogramvara fungerar.

Vi använder några verktyg i vår klientprogramvara för detta ändamål, vars detaljer är:

Google Analytics – Besök Googles villkor här.

iTunes – Besök sekretesspolicyn här.

Crashlytics – Besök sekretesspolicyn här.

Behörig – Besök sekretesspolicyn här.

Firebase – Besök sekretesspolicyn här.

Ny relik – Besök sekretesspolicyn här.

MixPanel – Besök sekretesspolicyn här.

Facebook Pixel – Besök Facebooks sekretesspolicy här. Du kan stoppa användningen av dina data i syfte att visa Facebook-annonser genom att klicka här.

För att säkerställa kompatibilitet med våra villkor är det kundernas ansvar att alltid hålla sina appar uppdaterade. För att underlätta det har vi förenklat uppgraderingsprocessen och gör vårt bästa för att meddela användarna om uppgraderingar när det är möjligt.

Data från e-postmeddelanden, livechatt och feedbackformulär

Det är nödvändigt för oss att föra register över din korrespondens med oss ​​för att säkerställa smidig leverans av tjänster och överlägsen kundservice. Så vi registrerar din korrespondens med oss, oavsett om det är frågor, klagomål eller komplimanger som du skickar in via våra appar, webbplats eller tillägg.

Vi använder olika tredjepartsplattformar för support och korrespondens: Zendesk för supportbiljetter, LiveChat inc. att ge support via chat, Mailchimp och SendGrid för e-postmeddelanden och MixPanel för att upprätthålla en relation med våra användare. När du korresponderar med oss ​​genom att använda dessa plattformar, lagras dina korrespondensposter, inklusive ditt namn och e-postadress, i deras system. Alla dessa plattformar använder modern säkerhetspraxis och HTTPS-kryptering.

Besök Zendesks sekretesspolicy här för att veta mer om deras datapraxis.

Besök LiveChats sekretesspolicy här för att veta mer om deras datapraxis.

Besök Mailchimps sekretesspolicy här för att veta mer om deras datapraxis.

Besök SendGrids integritetspolicy här för att veta mer om deras datapraxis.

Besök MixPanels sekretesspolicy här för att veta mer om deras datapraxis.

Internationella dataöverföringar

Vår tjänst sprids över hela världen, och som sådan reser dina data genom våra globala servrar, som kanske inte är eller kanske ligger utanför ditt hemland. Vi förlitar oss på att vissa tredjepartsleverantörer tillhandahåller våra tjänster. När vi överför din information vidtar vi åtgärder för att skydda den. Vi har strikta dataskyddsavtal med tredje parter för att skydda de uppgifter som vi kan dela med dem.

Du erkänner och förstår att din information kommer att överföras, behandlas och lagras enligt förklaringen, eftersom det är nödvändigt att tillhandahålla våra tjänster och följa våra användarvillkor.

Säkerhetsåtgärder för att skydda din information

Alla PII, offentliga och privata nycklar och lösenord säkras säkert med hjälp av starka kryptografiska algoritmer vid behov.

Lämpliga säkerhetsåtgärder vidtas för att skydda denna information mot obehörig åtkomst, obehörig förändring, förstörelse eller utlämnande av uppgifter. Tillgång till personlig information från PureVPN-anställda, entreprenörer och agenter är begränsad. Dessa tjänstemän kräver att information för att driva, utveckla eller förbättra våra tjänster men är bunden av sekretessplikt. De kan bli föremål för disciplinära åtgärder, inklusive uppsägning och straffrättsligt åtal, när de inte uppfyller dessa skyldigheter.

Förstå att vi har vidtagit till och med försiktighetsåtgärder för att säkerställa att dina data förblir skyddade, men det finns inget system som kan förklaras 100% idiotsäker, skyddat och säkert.

Politik för datalagring & Dina rättigheter för dataskydd

Om du är bosatt i EES har du följande dataskyddsrättigheter:

 • Du kan alltid komma åt, korrigera och uppdatera den information du gav oss inom din medlemsområdeprofil.
 • Du har rätt att välja bort marknadsföringskommunikation som vi skickar dig när som helst inom din medlemsområdeprofil. Du kan också utöva denna rätt genom att klicka på "säga upp" eller "opt-out" länk till marknadsföringsmeddelanden vi skickar till dig.
 • Du kan också begära radering av din personliga användarprofil om du väljer att lämna våra tjänster helt. Du kan göra det när som helst genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddat]. Om du begär att din profil tas bort kan det ta upp till en månad (30 dagar) att slutföra. Din e-postadress kommer att sparas och användas för att undvika dubblering av konton och skapa falska konton i ditt namn. Din e-postadress kommer att raderas först efter att vi har mottagit en uttrycklig begäran om att göra det.

Tillämpliga lagar

PureVPN valde specifikt Hong Kong (HK) för sitt huvudkontor eftersom det finns det "Inga obligatoriska lagar om datalagring" i Hong Kong. Vi är därför inte lagligt skyldiga att lagra användardata och dela dem med någon. Dessutom har vi, som nämnts ovan, inga värdefulla data att dela med något brottsbekämpande organ från något särskilt land i världen. Även om och när vi får stämningar som lagligen upprätthålls vid domstolen i Hong Kong, kommer vi inte att vara till stor hjälp eftersom vi nästan inte har något värde att dela.

Cookies och PureVPN

PureVPN använder olika typer av cookies – små textfiler – för att lagra information relaterad till ditt besök på vår webbplats, för att ge dig den bästa upplevelsen och för att leverera reklammeddelanden och erbjudanden som är relevanta för dig. Se vår Cookie Policy för att få en bättre uppfattning om cookies vi använder, vilken typ av data som samlas in, hur dessa data används och hur du kan välja bort att acceptera dessa cookies..

PureVPN- och tredjepartswebbplatser

PureVPNs webbplats kan innehålla länkar till andra tredjepartswebbplatser. Vänligen vet och förstå att vi inte kontrollerar hur de använder sina integritetsrutiner och vi tar inget ansvar för dem.

Samtycke och åldersbegränsningar

Om du fortsätter att använda vår webbplats, appar, tillägg eller tjänster kommer vi att ta det som ditt godkännande till vår integritetspolicy och våra användarvillkor.

Tjänsten som tillhandahålls av PureVPN är avsedd för personer 18 år eller äldre. Om du tror att ditt barn har gett information att använda, kontakta oss omedelbart.

Rättslig grund

Vår rättsliga grund för att samla in och använda din personliga information beror på:

 • Berörd personlig information
 • Det specifika sammanhanget där vi samlar in det.

Den enda gången vi samlar in personlig information från dig är (i) när vi behöver den personliga informationen för att ingå ett kontrakt med dig; (ii) där behandlingen är i våra berättigade intressen och inte bryter mot dina rättigheter.

Viktig notering

PureVPN kan ändra och ändra sin integritetspolicy ibland. PureVPN har ensamrätten att ändra och ändra sin integritetspolicy närhelst det anses nödvändigt att göra det. När en revidering görs kommer det uppdaterade revisionsdatumet att visas högst upp på denna sida. Vi uppmuntrar dig att ofta kontrollera denna sida för eventuella ändringar för att hålla dig informerad. Du erkänner och samtycker till att det är ditt ansvar att regelbundet granska denna sekretesspolicy och vara medveten om ändringarna. Eftersom det inte finns något annat sätt för oss att se till om du är medveten om ändringarna i policyn, kommer vi att ta det som ett avtal mellan dig och PureVPN om sekretesspolicyn om du fortsätter att använda PureVPN.

Kontaktinformation

Om något som nämns i vår integritetspolicy är oklart eller om du behöver mer tydlighet om det, skicka in din fråga på följande e-postadress: [e-postskyddad]

* Dessa funktioner erbjuds varken via våra iOS-appar eller samlas inte in denna information via iOS-appar

Senast uppdaterad 31 augusti 2019

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me