Se iQiyi utanför Kina och Taiwan med en VPN


Se iQiyi utanför Kina och Taiwan med en VPN

Prova PureVPN på bara 0,99 och njut av alla västra och östra TV-program och filmer på iQiyi utanför Kina samt Taiwan.


Få PureVPN 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Strömma allt lokalt och globalt innehåll på iQiyi utanför Kina och Taiwan

Strömma allt lokalt och globalt innehåll på iQiyi utanför Kina och Taiwan i några enkla steg:

iQiyi med purevpn

Ladda ner

Och installera PureVPN

iQiyi vpn-server

Ansluta

Till vår kinesiska VPN-server

få iQiyi

Redo

Få åtkomst till iQiyi var som helst

Behöver du en VPN för att streama iQiyi?

IQiyi är också känt som “Netflix of China” och erbjuder ett av de mest innehållsrika biblioteken på Internet. Det är emellertid endast tillgängligt i Kina och Taiwan, vilket innebär att när du väl lämnar de kinesiska gränserna kan du inte komma åt iQiyi-innehåll från någon annanstans.

HBO VPN

Varför ska du titta på iQiyi utanför Kina och Taiwan med PureVPN?

Förmånerna att använda PureVPN för iQiyi är många. Här är följande toppfördelar du kan njuta av med vår VPN:

 • Reser

 • Tillgänglighet

 • Fart

 • enheter

 • Multi-Inloggningar

Kina har en av de största befolkningarna i världen. Likaså är dess expater spridda över hela kontinenterna, inklusive Europa, Amerika, Afrika, Asien, Australien och mer.

Vad beträffar levande, kineser njuta av sin tid utomlands. Men när det gäller att få tillgång till onlineinnehållet från deras land blir det lite oönskat. Precis som om du inte har tillgång till någon del av internet när du är i Kina på grund av den stora brandväggen, så kan du inte heller få åtkomst till kinesiskt innehåll när du är utanför regionen. Inte ens ett premiumabonnemang på iQiyi kommer att göra något för dig om du bor utomlands.

PureVPN har servrar i olika regioner, inklusive Kina. Dessutom har vi hundratals IP-adresser på varje server, vilket innebär att du kan få en kinesisk IP-adress med bara några klick. När du är ansluten till en kinesisk VPN-server kan du komma åt iQiyi utanför Kina och Taiwan från vilken kontinent som helst.

iQiyi är inte den enda kinesiska strömningstjänsten som har styrt hjärtan för många netizens över hela landet och utanför. Det finns faktiskt många andra kända namn som åtnjuter miljontals månatliga användare som Baidu Video, Youku, QQVideo och PPTV, för att nämna några.

I likhet med iQiyi är alla dessa tjänster begränsade till personer som bara bor i Kina. Det betyder att du kommer att förlora privilegiet att få tillgång till dessa tjänster så snart du kommer in i en främmande jord.

PureVPN är din riddare i lysande rustning eftersom det kan hjälpa dig att få tillgång till alla sådana kanaler med några klick. Genom att ansluta till den servern som du väljer och få önskad IP kan du inte bara komma åt kinesiska strömningskanaler och tjänster från utlandet utan också vice versa.

Bandbredd kan ofta vara frågan bakom långsam eller buffertplagad streamingupplevelse. I själva verket kommer du inte kunna få bra nedladdningshastigheter om du har problem med bandbredd.

Ibland är långsam hastighet orsaken till den begränsade bandbredden som din internetleverantör öppnar. För det måste du be din Internetleverantör om bättre hastigheter vilket är möjligt med en uppgraderad prenumeration. Om det inte är den begränsade bandbredden, kanske du stöter på ISP-gasspjällsproblem.

Snabbtrottling är en ganska gammal praxis bland Internetleverantörer, och de gör det för att begränsa vissa användare som är kunniga streamare. PureVPN kan hjälpa dig att lösa problemet snabbt.

Du behöver inte aktivera någon funktion eller göra några extra tweaks för att övervinna spjäll. Starta helt enkelt PureVPN och få tillgång till din favorittjänst för att strömma utan buffring.

Strömning åtnjuts bäst på mobila enheter. När allt kommer omkring, hur skulle du uppmana att strömma innehåll på iQiyi medan du pendlar i en tunnelbana? Naturligtvis skulle du öppna din smartphone eller surfplatta och börja strömma kinesiskt innehåll när du är på språng.

För att komma åt iQiyi på din enhet utanför Kina måste du ha en VPN installerad på din enhet. Men inte alla VPN stöder alla Windows-, iOS-, Mac- eller Android-enheter.

En av de bästa aspekterna av PureVPN är att VPN kan installeras på många enheter. Du kan köra PureVPN på din Android TV, Linux, iOS, Windows, konsoler och till och med router. Dessutom har vi enkla att följa guider som kan hjälpa dig att ställa in VPN på några minuter.

Förutom att använda PureVPN på din önskade enhet för att titta på iQiyi utanför Kina, kanske du också vill använda VPN på andra anslutna enheter. Skälen kan vara många. Till exempel vill du säkra alla enheter i ditt hem. Du kanske vill lägga till bekvämlighet i ditt liv genom att hålla PureVPN på alla enheter du använder regelbundet.

Eller så kanske du vill säkra din syskons eller förälders enhet så att de också kan njuta av säker surfing eller enkel innehållstillgänglighet var som helst.

När du har PureVPN behöver du inte köpa flera konton för att använda VPN samtidigt på olika enheter. Du kan använda samma referenser på upp till 5 enheter och använda VPN på alla enheter samtidigt.

Varför betald VPN är bättre än en proxyservice och gratis VPN-tjänster?

Känner till skillnaden betald VPN Proxy Free VPN
DatakrypteringJaNejJa
Kompatibilitet med flera enheterJaNejNej
HD & 4K Streaming tillgänglighetJaNejNej
ISP Throttling PreventionJaNejNej
DNS & IPv6 LäckskyddJaNejNej
Dedikerade servrarJaNejNej

PureVPN Kundrecensioner

Pilot

Vanliga frågor

Du kan ha några frågor som besvärar dig när det gäller tillgänglighet iQiyi, etc. Läs vidare och få svar på alla dina frågor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map