Var kan jag hitta gratis Wi-Fi i Los Angeles?


Var hittar jag gratis Wi-Fi i Los Angeles?

Los Angeles, Kalifornien, är en vacker stad med många fascinerande och fridfulla platser. Staden är också rik på tekniska och gratis Wi-Fi-hotspots. Men om du tänker att varje hörn är värd för en gratis Wi-Fi-hotspot, skulle du ha fel i ditt antagande. Genom att ta på oss att underlätta för dig har vi skapat den här guiden om hur och var du kan hitta gratis Wi-Fi i Los Angeles. Dessutom får du också lära dig hur du på ett säkert sätt kan utföra ditt arbete i dessa öppna nätverk utan att uppmärksamma cybergångar.


img

Hoppa till…

Offentliga Wi-Fi-hotspots är inte alls att lita på. Dessa är öppna nätverk där vem som helst kan gå med, inklusive hackare och snoopers. Som ett resultat är det inte bara dina sociala medieprofiler eller e-postadresser som riskerar, utan också dina bankkontodetaljer och annan känslig information.

De ständigt växande riskerna med offentligt Wi-Fi-nätverk

För att bekämpa en fiende måste du först lära dig mer om fienden och dess taktik. Genom att förstå mer om fienden kommer du att kunna skydda dig själv och vidta effektiva motåtgärder. I vårt fall är fienden osynlig och kan vara närvarande på varje offentlig Wi-Fi. Låt oss kolla in några vanliga hot associerade med allmän Wi-Fis.

Känsliga för attacker:

Om du tror att Wi-Fi-säkerhetsprotokollen som WPA, WPA 2 och WPA 3 räcker för att säkra dina aktiviteter i nätverket, kan du inte ha mer fel. Tidigare incidenter har visat att dessa säkerhetsprotokoll inte är så lika solida som de en gång ansågs. Fortfarande om du har några tvivel om det, läs mer om KRACK Wi-Fi-sårbarheten.

Tillgängliga för hackningssatser:

Att knäcka den svaga säkerheten i ett Wi-Fi-nätverk är inte raketvetenskap. När allt kommer omkring har vi gratis och betalda verktyg tillgängliga på det digitala utrymmet som kan tillåta även en icke-teknisk Wi-Fi-användare att kompromissa med nätverket och få fullständig åtkomst till det.

Män-i-mitten-attacker är smyga:

Om du är en icke-teknisk person skulle du aldrig kunna upptäcka något hackförsök, än mindre ett säkerhetsbrott. Till och med tekniskt kunniga användare har det faktiskt svårt att identifiera en smygig attack som MITM, alias Men-in-the-Middle-attack. I den här typen av attack får angriparen åtkomst till nätverket och sitter mellan två kommunikatörer, dvs du och Wi-Fi, för att övervaka din internettrafik och i vissa fall ändra den.

Inte alla hotspots är riktiga:

Hackare och snoopers vet hur de är sårbara och utnyttjar nätverk. Det är inte svårt för dem att hitta sätt att bryta mot något nätverk. En av de vanligaste men ändå effektiva metoderna de använder är att skapa falska hotspots. Hackare kan skapa skadliga hotspots som kan övervaka och spela in användares data.

Fortsätt använda en gratis Wi-Fi i Las Angeles med denna säkerhetslista

Nu när du förstår farorna för allmänheten eller gratis hotspots på internet är det viktigt att du vidtar strikta åtgärder för att undvika dem:

Anslut alltid till äkta Wi-Fis

Wi-Fi-nätverk kommer från dussinet när du träffar en matgata, park och fritidsaktiviteter eller någon annan offentlig plats. Och eftersom hackare vet hur desperata användare är för gratis internetuppkoppling, tycker de att det är en stor möjlighet att locka till sådana användare genom att skapa en falsk eller skadlig hotspot. I sådana skadliga nätverk kan hackaren inte bara spionera på de privata aktiviteterna för alla användare som är anslutna till nätverket utan också ändra förfrågningar och skador på många andra sätt.

Därför rekommenderas det alltid att bara ansluta till autentiska nätverk. Det finns många ledtrådar bakom ett skadligt eller falskt nätverk, till exempel ett lika lika nätverksnamn men med en skrivfel eller något annat brev som saknas eller läggs till. Dessutom bör du alltid be personalen om äktheten i Wi-Fi-hotspot.

Dubbelkontrollera alltid nätverksdelning

Tänk på att om du ger hackare till och med en minsta möjlighet att bryta sig in på din enhet kommer de att göra det. Automatisk nätverksdelning är en sådan möjlighet som kan resultera i ett intrång i din integritet. Det kan orsaka ännu större skador om du inte är medveten om delningen som kan ha ställts in att öppnas automatiskt när du är ansluten till ett nytt nätverk. Därför är det ett måste att kontrollera om nätverksdelningsfunktionen är inaktiverad eller inte.

Utför aldrig konfidentiella aktiviteter på en offentlig Wi-Fi

Offentliga hotspots för internet är de minst idealiska nätverken för fakturobetalningar, banktransaktioner eller online-shopping. Vi har ju diskuterat ovanför de många faror som följer med sådana nätverk. Så håll dig alltid borta från att göra något privatkänsligt arbete på en offentlig hotspot.

Förstärk din Internet-säkerhet på en gratis Wi-Fi i Los Angeles med en VPN

Eftersom du inte kan hindra dig från att gå med i ett gratis Wi-Fi och naturligtvis vem som kan, kan du åtminstone minska risken till noll genom att ställa in ett virtuellt privat nätverk, alias VPN på din enhet.

PureVPN erbjuder dig både integritet och säkerhetscentrerad lösning på alla dina problem, vare sig det är osäkert Wi-Fi eller andra onlinehot. Vi förstärker skyddet och anonymiteten för dina uppgifter med vår militärkryptering, dvs 256-bitars AES-krypteringsalgoritm. Oavsett om du går med på Internet från ett hemnätverk, kontorsnätverk eller en offentlig hotspot, vi försäkrar dig integriteten för dina data och integriteten för dina internetaktiviteter.

För att fördubbla vår försäkring om högsta nivå säkerhet, erbjuder vi till och med en Wi-Fi dedikerad funktion, Secure Wi-Fi. Du behöver bara slå på funktionen och gå till din online-aktivitet i alla nätverk med full sinnesfrid.

Förutom dataskydd och konfidentialitet kan du också använda vår VPN-tjänst för flera andra ändamål. Till exempel kan du förfalska din plats för att få åtkomst till landsspecifikt innehåll eller tjänst. Du kan få tillgång till tidiga fåglar till dina favoritspel online. Dessutom kan du till och med boka flyg till ett relativt billigare pris.

Hitta gratis WiFi i

  • Förenta staterna
  • New York
  • Fågel Fenix
  • San Diego
  • Philadelphia
  • chicago
  • Houston
  • florida
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me