Wat là địa chỉ IP mijn?


Wat là địa chỉ IP mijn?

000.00.000.00 Je locatie: Je internetprovider: img Een IP-adres là een unieke combinatie van nummers die aan je apparaat là toegewezen, waardoor het đã gặp andere apparaten op het internet kan Communiceren.


Privacyhulpmiddelen van PureVPN:

 • WebRTC-lektest
 • DNS-lektest
 • IPv6-lektest
 • Wat là địa chỉ IP mijn

Ga naar:

 • Wat là địa chỉ IP?
 • IPv4- vi IPv6-địa chỉ
 • Đặc quyền IP openbare IP-adressen
 • Openbare IP-adressen kunnen veel qua je onthullen!
 • Zo wijzig je je IP-adres en locatie đã gặp VPN
 • Krijg een privateé-IP-adres đã gặp PureVPN

IP-adressen uitgelegd! (video):

Wat là địa chỉ IP?

Een Internet Protocol-adres, beter bekend als een IP-adres, là een unieke nhận dạng die aan elk apparaat của een wordt toegewezen. IP-adressen zijn verder onderverdeeld trong câu thơ twee. Nhãn IPv4 bestaat alleen uit Numieke, bijvoorbeeld 204,68,45,80. IPv6 daarentegen bestaat uit een combinatie van zowel Numieke als hexadecimale waarden, bijvoorbeeld 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334.

Afgezien daarvan worden er twee Verschillende soorten IP-adressen aan u toegewezen wanneer je verbonden bent met een netwerk: een openbaar IP-adres en een privateé-IP-adres. Het openbare IP-adres là waarmee je verbinding maakt met het internet en lông mày.

IPv4- vi IPv6-địa chỉ

Er là een reden waarom het internet twee Verschillende Versies van een IP-adres heeft: IPv4 vi IPv6.

IPv4

Het là de oudste en meest gebruikte Versie.
Het heeft een grootte van 32 bit.
Het heeft een adresruimte van 4.294.967.296 (232) kết hợp unieke.
Het bestaat uit cij like, van 0 t / m 255.
Het aantal là beperkt en zal dus binnenkort uitgeput raken.
Het wordt geschreven als 204,68,45,80

IPv6

Het là bijna drie decennia na zijn voorganger ontstaan.
Het heeft een grootte van 128 bit.
Het heeft een khổnge adresruimte van 340 sextiljoen unieke combinaties.
Het bestaat uit cij like en hexadecimalen.
Het zou miljarden en miljarden jaren duren voordat een IPv6-pool opgebruikt là.
Het wordt geschreven als 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Đặc quyền IP openbare IP-adressen

bắt chước

Địa chỉ IP

Privé-IP-adressen worden door privateénetwerken gebruikt om gegevens te nhận dạng en delen tussen apparaten (máy in zoals, máy tính bảng, enz.) Die zich op hetzelfde netwerk bevinden. Máy tính của Elk ander apparaat op een netwerk heeft een uniek privateé-IP-adres dat door de router wordt toegewezen thông qua giao thức DHCP. Niets buiten het lokale netwerk kan deze apparaten nhận dạng của er verbinding mee maken.

Publieke IP-địa chỉ

Openbare IP-adressen worden toegewezen cửa je internetprovider. Het là het IP-adres waarmee je verbinding maakt met het internet en op het web surft. Elk apparaat op een lokaal netwerk deelt hetzelfde openbare IP-adres om verbinding te maken met het internet, omdat de router zelf hetzelfde IP-adres deelt.

Openbare IP-adressen kunnen veel qua je onthullen!

Dữ liệu là de nieuwe grondstof (handel). Dit là hoe je openbare IP-adres bijdraagt ​​aan deze groeiende handel:

Locatie

Van je đất en Socie tot je mã bưu điện en straat, je openbare IP-adres onthult alles over je locatie. Het brengt uiteindelijk je private in gevaar, omdat het de notifyatie is die cybercriminelen eenvoudig toegang geeft tot je apparaat.

Internetactiviteiten

De zoekopdrachten die je op internet uitvoert, de website die je bezoekt en de webgeschiedenis die wordt opgeslagen trong trình duyệt je, alles wordt opgeslagen en bijgehouden. Sommige regeringen eisen zelfs van nhà cung cấp dat ze de gegevens registerreren.

Koopgedrag

Het là niet alleen je demografie, maar adverteerder volgen je koopgedrag, interesses en Persoonlijke voorkeuren. Het brengt niet alleen je private in gevaar, maar stelt ook derden in staat om je Persoonlijke mening en interesses te beïnvloeden.

Zo wijzig je je IP-adres en locatie đã gặp VPN

Het là eenvoudig om je IP-adres en daardoor je virtuele locatie te spaggeren. Wat je simpelweg gậtig hebt, là een virtueel particulier netwerk (VPN). Een VPN vervangt niet alleen je werkelijke IP-adres cửa een anoniem IP-adres. Het routeert ook je internetverkeer qua een VPN-server die het verkeer (gegevens) Versleutelt en verbergt wat je online doet. Ga als volgt te werk:

bước 1 Bắt đầu de VPN bước 2 Maak verbinding đã gặp máy chủ een bước 3 Geniet van privateéenen

Krijg een privateé-IP-adres đã gặp PureVPN

PureVPN biedt gebruikers een trực tuyến đáng sợ als geen ander. Met gereserveerde privateé-IP-adressen kunnen gebruikers verbinding maken met elke PureVPN-server en Instantivivititit krijgen omdat de IP-adressen alleen voor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map