Кафе продавнице са ВиФи у близини мене


Кафе продавнице са ВиФи у близини мене

Многе угледне кафетерије попут Старбуцкс-а почеле су давати кафић бесплатан ВиФи како би задржао своје купце на дужи период јер је то показало да повећава продају. Излазак у ваш омиљени кафић са ВиФи-ом има предности.


Наш се свакодневни живот врти око кориштења брзе интернетске везе како би се напредовао са нашим свакодневним животима. Да ли је за куповину путем интернета, интеракцију на друштвеним мрежама или одржавање контакта са светским пословима потребно имати 24/7 ВиФи интернет приступ у близини.

Због потребе да у сваком тренутку имате интернетску везу, ресторани, кафићи, оближњи паркови, Ви-Фи жаришне точке су раштркане по читавим градовима.

Слично томе, многе угледне кафетерије попут Старбуцкса почеле су давати кафићу бесплатан ВиФи да би задржао своје купце на дужи период јер је то показало да повећава продају. Излазак у ваш омиљени кафић са ВиФи-ом има предности.

На пример, многи радни кафићи нуде попусте или понекад чак и бесплатну кафу само пријавом у своју мрежу. Дакле, ово пружа неку мотивацију људима који могу да посете радне кафиће да воде своје састанке, па чак и да им за столом чека омиљена топла кафа. Тако студенти који траже кафић у којем се школују или се само упућују у вашу омиљену кафу касне ноћи могу да наставе да читају овај водич, који ће вам дати смернице за она места која нуде ВиФи.

Кафетерије са ВиФи у близини мене

Старбуцкс

Вероватно знате све већу популарност Дункин крафни широм света, посебно у Сједињеним Државама. Али можда немате појма да Дункин крафне нуде бесплатну ВиФи везу за све на својим хиљадама продајних места широм света.

Још увијек један од највећих гиганта за кафу, Старбуцкс се недавно удружио с Гооглеом ради интегрирања свог бесплатног ВиФи-ја с неограниченим приступом својим купцима и изгледима. Кафићи са ВиФи-ом у вашој близини оно је што жели сваки појединац који може само уживати у својој кафи и имати приступ интернету у сваком тренутку.

Старбуцкс продаваонице има широм света, тако да људи који се питају како пронаћи кафиће Старбуцкс са ВиФи-ом у близини мене не би требали да брину због широке доступности. У наставку су наведене неке од популарнијих земаља у којима ћете пронаћи Старбуцкс:

 • Америка
 • Јужна Кореја
 • Мексико
 • Велика Британија

Дункин Донутс

Дункин крофне нису познате само по својој храни и красним уносним крофнама, већ и прехрамбеном ланцу који нуди сјајно окружење за учење и рад. Студенти могу у потпуности искористити ову ситуацију упутивши се у један од Дункин продаваоница крофни и проучити своје испите, те уживати у њиховим укусним јелима. Ове кафетерије отворене су касно у ноћ, тако да не оклевајте да заграбите. Испод се спомињу неки од најпопуларнијих градова у Сједињеним Државама у којима можете пронаћи продавницу Дункин.

 • Њу Јорк
 • Массацхусеттс
 • Флорида
 • Њу Џерзи

Јое и сок

Јое анд тхе Јуице у Великој Британији, Лондон нуди бесплатан ВиФи као и одличну кафу. Дакле, док се шетате Лондоном и свратите у Јое и Јуице уз неколико смоотхиеја и бесплатну ВиФи услугу, комплетан је пакет за већину људи. Основана 2002. године, Јое и компанија за кафу Јуице многи су проглашени фаворитом и спадају на 3. место у категорији за најбржу ВиФи везу према нашим тестовима.

 • Њу Јорк
 • Массацхусеттс
 • Флорида
 • Њу Џерзи

Тим Хортон

Тим Хортон је четврти на реду по питању пружања најбоље ВиФи услуге. Смештен у Канади, можете се у миру повезати са његовим тихим кафићима ВиФи жаришном точком и уживати у свом укусном еспрессу. Помоћу лаптопа или паметног телефона можете бирати између две његове услуге: ВиФи басиц и ВиФи плус. Услуга ВиФи плус нуди везу са уређајем и пружа својим гостима неограничен приступ интернету великом брзином.

Зрно кафе и лист чаја

Ко не би волео да испија гутљај те кремасте кафе „Дулце де лецхе“? Па, не само размислите и укусно почастите неком од продавница кафе и зрна чајева. Оно што више нуди је брза интернет веза са вашим мобилним уређајем, уз велику потражњу за ВиФи приступом у њиховим продавницама. ВиФи услуга је бесплатна и нуди услугу једноставног повезивања како би се пружила најбоља могућа интернетска веза.

Проналажење јавног ВиФи-ја

У зависности од тога где се налазите и покушавате да нађете интернет без ИСП-а, на пример, у кафићима, ресторанима, библиотекама, парковима и многим другим местима можда ћете моћи да пронађете јавни ВиФи у вашој близини. Међутим, јавне мреже могу вас учинити рањивим на сајбер претње. Слиједите ове кораке да бисте били сигурни када користите јавни ВиФи у жаришним точкама попут кафића у близини.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me