Како добити ВиФи без интернет провајдера (ИСП)


Како добити ВиФи без интернет провајдера (ИСП)

Инсталирање интернетске везе за кућну мрежу може бити скупо, а плаћање мјесечне кирије у износу од најмање 60 долара у Сједињеним Државама је огромно за већину просјечних корисника тамо. Дакле, многи људи размишљају или проналазе било како о томе како добити бесплатни ВиФи код куће.


Како добити бесплатни ВиФи код куће?

Мобилна жаришта

Најбољи начин да избјегнете јавну мрежу и осигурате да је интернетска веза активна на било којем уређају по најнижим могућим трошковима кроз набавку мобилне приступне тачке. За уређај ће бити режијски трошкови, тако да ћете морати да купите уређај и да се одлучите за интернет мобилни план од вашег провајдера Интернет услуга због своје приступачности..

Много фирми нуди своје мобилне приступне тачке, али цена може да варира у складу са ВиФи технологијом коју ћете користити. На примјер, уређаји који подржавају 4Г трошкове били би знатно ниски, док би уређаји који нуде 5Г технологију били скупо плаћени. Постоје 3 угледна мобилна жаришта која бисмо вам препоручили да купите.

 • Веризон Јетпацк МиФи 8800Л
  Овај уређај је вероватно најбољи на тржишту тренутно. Уређај подржава 4Г повезивање и једини је који користи КУАЛЦОММ-ов Кс20 модем, што значи да може објединити 5 носача и подржава 11 ЛТЕ опсега. Хотспот Веризон Јетпацк пружа много бољи пријем на паметним телефонима и таблетима због своја два ТС9 прикључка. Дакле, ако желите да се повежете на ВиФи мрежу без кабловске везе, ова преносна мобилна хотспот мрежа топло се препоручује. Уређај можете купити само за 99 УСД и потписати двогодишњи уговор с њима. Уређај кошта приступачних 199 долара ако не желите да их закључите у уговору.
 • Нигхтхавк ЛТЕ мобилни усмјеривач хотспот-а
  Нигхтхавк мобилни усмјеривач хотспот је у власништву АТ-а&Т. ако треба да знате како да набавите ВиФи било где? Ово је крајњи избор за куповину било којег преносног уређаја. У његовим спецификацијама је наведено да ћете испод њега пронаћи КУАЛЦОММ-ов Кс16 модем који подржава четири канала спектра. Уређај се такође налази под рефлектором тако што омогућава подешавање поставки рутера тамо где вам неки рутери то не дозвољавају. Уређај подржава прослеђивање портова и компатибилну подршку 802.11 а.ц. Овај мобилни хотспот можда није погодан за вас због своје величине; доступне су неке друге значајне опције које осигуравају преносивост. Уређај долази само са ценама од 89,99 УСД, закључан по уговору или ће уређај без уговора коштати 189,99 УСД унапред.
 • Роаминг Ман У2 глобална 4Г ВиФи хотспот
  Чести путници ће увек тражити поуздану жаришну тачку која ће се користити било где. Дакле, потребан вам је мобилни хотспот који вам служи и на локалном и на међународном нивоу. Због тога је мобилни хотспот роаминг ман-а најбољи избор, који ради у 100 земаља и кошта 9,99 долара дневно без обзира где се налазите. Додуше, то не чини као домаћу опцију, али они који путују и желе да остану у контакту са породицом или пријатељима могу се одлучити за овај уређај, јер је то много јефтиније него да имате план за гостовање за свој паметни телефон.

мобилне вруће тачке

Увежите свој паметни телефон или интернетску везу

Ако вам мобилни подаци не требају редовно и умјесто тога вам је потребан само повремени приступ о томе како доћи до интернета без кабла, најбржи и једноставан начин за повезивање на мрежи је везивање уређаја. Међутим, повезивање паметних телефона има два главна недостатка; прво, постанете потпуно зависни од свог паметног телефона, што значи да, ако икада требате знати како да успоставите интернетску везу без вашег мобилног оператера, то ће вас оставити на цедилу током дана. То је потпуно у реду ако ромујете у свом граду, али мање значајно када сте изван града. Друго, лаптопи користе превелику пропусност, па то могу учинити прилично јаким у џеповима.

везивање

Пронађите јавни ВиФи

У зависности од тога где се налазите и покушавате да нађете интернет без ИСП-а, на пример, у кафићима, ресторанима, библиотекама, парковима и многим другим местима можда ћете моћи да пронађете јавни ВиФи у вашој близини. Међутим, јавне мреже могу вас учинити рањивим на сајбер претње. Слиједите ове кораке да бисте били сигурни када користите јавни ВиФи у жаришним точкама попут кафића.

 • НЕ уносите осетљиве податке
 • Заборави на мрежу када завршите са коришћењем интернета.
 • Омогући двофакторска провјера аутентичности отежавајући вам хакере на црне капе
 • Помоћу ВПН-а означите се анонимним

јавни вифи

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map