Како гледати Билибили изван Кине?


Како гледати Билибили изван Кине?

Објављено: 22. јула 2019


Билибили је најпопуларније веб место у Кини. Међутим, за приступ Билибили у иностранству, требаће вам ПуреВПН. Пријавите се за 7-дневно пробно раздобље за само 0,99 УСД

 • Претплатите се на ПуреВПН
 • Инсталирајте ВПН апликацију на свој уређај
 • Отворите апликацију и повежите се на ВПН сервер у Кини
 • Гледајте Билибили из иностранства са лакоћом!

имг

Билибили је један од најпопуларнијих сервиса за дељење видео садржаја у Кини. Ако нисте приметили, Интернет у Кини је мало другачији од оног који видимо у остатку света. Док људи у другим земљама гледају ИоуТубе, Кинези користе Билибили као платформу за стриминг видео записа.

Билибили је најпопуларније веб место у Кини. Међутим, да бисте посматрали Билибили изван Кине, морат ћете слиједити ове једноставне кораке у наставку.

Скочи на…

Како гледати Билибили на мрежи из иностранства?

Интернет свет је препун различитих врста ограничења. Неке рестрикције влада примењује у облику цензуре. Остале странице спроводе сами веб локације.

Ако покушате да приступите Билибилију било где изван Кине, наћи ћете услугу недоступном. Не само да је то непоштено према становницима других земаља, већ је оштро према Кинезима који путују или живе у иностранству.

Срећом, постоји начин да се Билибилију приступи из иностранства са лакоћом. Можете да користите ВПН услугу за приступ било ком каналу, укључујући Билибили с било којег места. ВПН може вам помоћи да промените своју ИП адресу. Будући да веб локације користе вашу ИП адресу за праћење ваше физичке локације, можете преварити веб локацију да мисли да живите негде другде променом ИП адресе са ВПН.

На вебу је доступно на стотине ВПН услуга. Али да бисте уживали у савршеном доживљају стреаминга, требат ће вам ВПН услуга која може обављати све задатке наведене у наставку:

 • Требао би бити у могућности да вам омогући приступ главним стриминг платформама.
 • Требао би да обезбеди велике брзине ВПН и велику мрежу сервера.
 • Требало би да користи јаку енкрипцију, као и напредне безбедносне функције.
 • Требао би чувати нулу евиденције ваших података.

Ако желите да пронађете ВПН услугу која може да обавља све горе наведене задатке, не бисте требали тражити даље од ПуреВПН-а.

Како гледати Билибили изван Кине са ВПН-ом?

Помоћу ПуреВПН-а можете лако откључати и пренијети Билибили с било којег мјеста. Следећи кораци ће поједноставити процес који ће вам помоћи да гледате Билибили из иностранства:

 • Претплатите се на ПуреВПН
 • Инсталирајте ВПН апликацију на свој уређај
 • Отворите апликацију и повежите се на ВПН сервер у Кини
 • Гледајте Билибили из иностранства са лакоћом!

Зашто вам треба Билибили ВПН?

Било је времена када је интернет свет био бесплатан. Није било граница и нема ограничења на интернету. Није вам требао пасош за приступ било којој веб локацији или каналу на мрежи. Можете једноставно посјетити било коју веб страницу по вашем избору и лако приступити било којем садржају с било којег мјеста.

Међутим, и земљописне границе које постоје на нашем глобусу преузеле су интернет. Уместо да Интернет буде потпуно слободна територија, почео је да постаје место пуно граница и ограничења. Наше владе су прво почеле да цртају те границе на Ворлд Виде Вебу у облику цензуре. Могли су блокирати приступ било којој веб страници у својој земљи и нико није могао ништа да учини по том питању. Чин цензурисања садржаја убрзо се почео ширити свуда по свету.

Ако желите да проверите опсег ових ограничења, онда вам препоручујемо да прочитате о великом кинеском ватрозиду. Такође можете прочитати о томе како арапске владе блокирају приступ ВоИП услугама тако да тамошње телекомуникацијске компаније могу наставити са зарађивањем много новца. Такође можете прочитати о томе зашто је Турска забранила Твиттер, или Бразил забранио ВхатсАпп. Ове цензуре и ограничења и даље муче наш свет. Али ако то већ није било довољно, више приватних компанија такође је почело да следи тренд ограничавања приступа садржају. То се у великој мери односи на индустрију струјања, али и на канал Билибили.

На пример, када покушате да приступите Билибили-у изван Кине, тада ћете се изненадити када схватите да не можете да му приступите. Већина канала за стриминг, укључујући Билибили, доступни су само у одређеним земљама. Они такође укључују неке главне веб странице за стриминг, укључујући Нетфлик, ХБО Нов, Амазон Приме и Хулу. Ове веб странице су углавном ограничене због процеса гео-лиценцирања. Када продуцентска компанија објави било који садржај, омогућава одређеним веб локацијама да их стримују на својим локацијама. Ипак, ова лиценца долази по цени. Зато што овим каналима ограничава приступ приступу њиховим садржајима изван њихових земаља.

Да би се придржавали ове лиценце, горе поменутим веб локацијама није дозвољено да приступају изван своје локације. Али можете да избегнете ова ограничења и приступите било којој веб локацији на планети ако имате ПуреВПН.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me