Како исправити грешку „Нетфлик не ради на Цхромеу“


Како исправити грешку „Нетфлик не ради на Цхромеу“

Објављено: 03. марта 2020

Нетфлик грешка на Цхроме-у постоји већ неко време. Ево како их поправите:

  1. Очистите предмеморију Цхроме
  2. Испробајте анонимни режим
  3. Онемогући проширења
  4. Пребаците се на други профил

Нетфлик не ради на Цхроме-у

Током година, Нетфлик је постао опција за задовољење потреба корисника на мрежи за стримингом видео записа. Међутим, с више од 140 милиона корисника који су се пријавили, једино је фер да се сервис подвргне пар проблема ту и тамо. Недавно је наишла нова грешка, која у потпуности ограничава приступ услузи. Говоримо о грешци „Нетфлик не ради на Цхромеу“.

Дакле, ако сте недавно постали жртва ове Нетфликове грешке и тражите излаз, онда сте дошли на право место. Овде имамо за вас списак исправка и решења која ће вам помоћи у решавању таквих проблема.

Шта је грешка „Нетфлик не ради на Цхромеу“?

Нова грешка названа „Нетфлик не ради на Цхромеу“ Грешка се креће кроз заједницу. Међутим, како и име грешке сугерира, оно утиче само на оне који користе Интернет претраживач Гоогле Цхроме.

Сада, оно што чини ова грешка иста је као и свака друга Нетфликова грешка, она ограничава корисника да користи пријаву. Дакле, ако користите Гоогле Цхроме и наиђете на ову грешку, нећете моћи да приступите Нетфлику или било којој другој његових услуга док га не поправите. Међутим, пре него што вам кажемо како то можете, важно је да разумете шта вас сналази да се суочите са таквим проблемом.

Који су узроци грешке „Нетфлик не ради на Цхромеу“?

Као што је наведено у називу, ова грешка утиче само на оне који користе Гоогле-ов Интернет претраживач. Међутим, с обзиром да је Гоогле Цхроме један од најпопуларнијих прегледача на свету, на ову велику грешку Нетфлик заједнице утиче ова грешка која им не може гледати омиљене емисије и филмове.

Будући да Гоогле Цхроме нуди својим корисницима неколико прилагођавања која могу применити на његов прегледач, нека од њих су у сукобу са Нетфликом. Због тога се ова грешка појављује приликом покушаја пријаве. Међутим, ово је само један од узрока, а за додатне информације погледајте комплетну листу доле:

  • Лоши подаци о кеширању
  • Оштећене датотеке
  • Проширења су у сукобу
  • Проблеми са профилом

Како исправити грешку „Нетфлик не ради на Цхромеу“?

Сада када имате идеју о томе шта ради ова Нетфлик грешка на Цхромеу и који су узроци иза ње, сада је време за исправку. Дакле, ако желите да решите Нетфлик Еррор на Цхроме-у, погледајте списак који је поменут у наставку:

Решење 1: Очистите предмеморију Цхроме

Као и грешка Нетфлик код грешке УИ-113, и грешка „Нетфлик не ради на Цхромеу“ такође има неке везе са кешом претраживача. Чишћење или чишћење ових предмеморираних датотека помаже вам да се ослободите таквих проблема. Све што морате учинити је да се вратите на поставке и пазите на опцију која гласи „Цлеар цацхе“. Покрените услугу чишћења и надамо се да ће овај проблем бити ријешен за вас.

2. решење: Испробајте анонимни режим

Ако опција предмеморије брисања није успела за вас, покушајте да се пребаците на режим без архивирања. У неким случајевима се овим корисницима помаже да реше Нетфлик грешку на Цхроме-у. Међутим, ако имате проблема са покретањем Нетфлик-а док је у режиму анонимности, овде можете потражити наш водич за више информација.

3. решење: Онемогући проширења

Постоји неколико различитих Гоогле Цхроме проширења која могу бити у сукобу са Нетфликовим услугама. Дакле, ако и даље наилазите на исту грешку, чак и након примене горе поменутих решења, онда можете покушати да онемогућите проширења. Постоји велика шанса да ова промена може вам помоћи да се једном и заувек решите грешке.

Решење 4: Пребаците профиле

Видјели смо толико случајева да су оштећени профили Гоогле Цхроме-а резултирали да се корисници суочавају са сличним грешкама на Нетфлику. Као резултат, можете покушати да се пријавите на Нетфлик преко другог профила. Ако ради без икаквих проблема, узрок је ваш профил. Да бисте га исправили, можете да креирате потпуно нови профил и започнете свеж, али не заборавите да искључите опцију Синц пре него што то учините.

Решење 5: Пребаците се на други прегледач или апликацију Нетфлик

Ако ниједан од горе наведених исправки није успео за вас, онда немојте губити срце. Запамтите да увек можете прећи на други прегледач или још боље, испробајте потпуно нову Нетфлик апликацију на Виндовсима. Иако нећете моћи да гледате Нетфлик на Цхромеу, али барем се још увек можете пријавити и гледати своје омиљене емисије и филмове. То је једино битно.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me