Како поправити Нетфлик грешку УИ-122


Како поправити Нетфлик грешку УИ-122

Ажурирано: 15. септембра 2019


 1. Поправка 1: Проверите интернетску везу
 2. Поправак 2: Поново покрените Ви-Фи рутер
 3. Поправка 3: Измена ДНС поставки

Прочитајте овај чланак даље за детаљне кораке о томе како да решите Нетфлик грешку УИ-122

Нетфликова грешка УИ-122 уобичајена је грешка с којом се свакодневно суочавају хиљаде Нетфлик корисника који струју на играћим конзолама, сет-топ боковима и стриминг штаповима. Изненађујуће, проблем не утиче на кориснике рачунара и паметних телефона.

Скочи на…

Нетфлик грешка УИ-122. Зашто се ово питање појављује?

Познато је више разлога због којих се појављује Нетфлик Еррор УИ-122. На основу дискусија и решења које пружају стручњаци Нетфлика широм света, све се своди на пет разлога који узрокују грешку.

Ограничена Интернет веза

Ако постоји проблем са серверима вашег даватеља интернетских услуга или чак ако постоји проблем са било којим мрежним преклопницима који доводе до интернетске везе на уређај за стриминг, имаћете ограничену интернетску везу. На рачунару је лако приметити ограничену интернетску везу која је обавештена корисницима са жутим ускличником на траци са обавештењима. На конзолама или струјним штаповима; међутим, то можда није тако лако открити.

Недоступан ДНС сервер

Можда постоји проблем са ДНС серверима. ДНС је директориј који садржи све веб локације и сервере. Помаже корисницима у приступу преферираним веб локацијама / садржајима. Ако постоји проблем са ДНС-ом, нећете моћи да приступите Нетфлику или било којој другој веб локацији на вашем стриминг уређају.

Слаби Ви-Фи сигнал

Да ли се ваш Ви-Фи рутер налази предалеко од бежичног уређаја за стриминг? Или ако користите ожичени интернет уређај, је ли жица оштећена или је превише стара? Такви проблеми могу узроковати губитак пакета података на путу до стриминг уређаја, што резултира Нетфлик грешком УИ-122.

Грешка рутера

Баш као што је одлична навика да често поново покрећете свој паметни телефон, исто важи и за Ви-Фи рутер. Ако рутер не рестартујете тако често, то може довести до различитих проблема током времена, као што је замрзнути рутер. У ствари, усмјеривач такође може постати спорији. У коначници имате проблеме попут Нетфликове грешке.

Ажурирајте прегледач и то би требало да реши ваш проблем. Ако не помогне, пређите на следећи исправку.

Корумпирана апликација Нетфлик

Користите ли стару верзију апликације Нетфлик? Можда има неких недостатака и рањивости који су можда исправљени у ажурираној верзији. Веома се препоручује да све своје апликације, укључујући Нетфлик, ажурирате на најновије верзије.

Нетфлик апликација се такође може оштетити ако је користите преко неких хакова на уређајима који Нетфлик директно не подржава. Ако користите Нетфлик на таквом уређају, то може да буде мало изазовно решити проблем, али то дефинитивно није немогуће.

Како поправити Нетфлик грешку УИ-122?

Поправка 1: Проверите интернетску везу

Будите сигурни да ваш интернет добро функционише. Извршите тест брзине на вашем паметном телефону или рачунару само да бисте били сигурни да добијате праву ширину појаса. Уз то, проверите на вашем Ви-Фи рутеру да ли има ЛЕД-а који могу бити црвени и обавестити вас о могућим грешкама. Ако постоји проблем са вашом интернетском везом, замолите свог даватеља интернетских услуга да је реши уместо вас, међутим, ако вам се чини да интернет делује добро свуда другде, али то је само Нетфлик апликација која не ради, пређите на следећи исправку.

Поправак 2: Поново покрените Ви-Фи рутер

Ово решава већину проблема на вашем Ви-Фи рутеру, осим ако је проблем на крају вашег даватеља интернетских услуга. Када поново покренете Ви-Фи рутер, предмеморија се брише, што му омогућава нови старт без грешке. У већини случајева Нетфлик грешка УИ-122 решит ће се када поново покренете Ви-Фи рутер. Ако не, пређите на следећи корак.

Поправка 3: Измена ДНС поставки

За ово ће вам требати рачунар.

 • Идите на контролну таблу > Мрежа и Интернет > Мрежни центар за дељење > Промени подешавање адаптера
 • Одаберите везу, а затим кликните на картицу Умрежавање
 • Кликните на Напредно и отворите картицу ДНС.
 • Унесите следеће вредности и кликните на У реду
 • ** ДНС подешавања: Приручник
 • ** Примарни ДНС-сервер: 8.8.8.8
 • ** Секундарни ДНС-сервер: 8.8.4.4

Ово би требало да реши ваш проблем.

Поправка 4: Деинсталирајте апликацију и поново је инсталирајте

Ово је последње средство. Ако је ваш проблем до сада остао неријешен, велике су шансе да је ваша Нетфлик апликација оштећена или недостаје неке битне датотеке које су кључне за његово функционисање. Деинсталирање и поновна инсталација апликације може решити ваш проблем ако се догоди грешка Нетфлик УИ-122 због неисправне апликације.

Завршна реч

За већину људи један од горе поменутих четири поправка увек је разрадио и решио Нетфлик Еррор УИ-122. Да ли сте превише успели да решите проблем помоћу овог водича за решавање проблема? Јавите нам у коментарима које решење је радило за вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map