Како приступити Реддиту, ИоуТубеу, Вимеу и блокираним веб локацијама у Индонезији


Како приступити Реддиту, ИоуТубеу, Вимеу & Блокирана места у Индонезији

Објављено: 17. децембра 2019


Више веб локација и услуга је ограничено на приступ у Индонезији. Ево како можете да приступите Реддиту, ИоуТубеу, Вимеу и другим блокираним локацијама у Индонезији помоћу ПуреВПН-а.

Многе услуге су блокиране у региону. Ево зашто

Индонезија је једна од оних земаља које имају строге законе и прописе за све облике онлајн садржаја којима њихови људи могу да приступе. Многобројне услуге и веб странице које индонежанска влада сматра непримеренима су у земљи ограничене регионалним даватељима интернетских услуга.

Како приступити ограниченим услугама у Индонезији?

Одговор је, ВПН. То је најсигурнији и најлакши начин да се приступи било којој услузи са ограниченим ограничењима било где у свету без угрожавања ваше приватности. Важно је знати да је на мрежи доступно много бесплатних ВПН услуга за које се тврди да дозвољавају приступ ограниченим локацијама, али нису поуздани. Уместо тога, они могу угрозити вашу безбедност на мрежи и учинити да постанете плен цибер-криминалаца.

Оно што вам треба је врхунски ВПН који је оптимизован за стриминг и приватност. Најбољи ВПН за стриминг, који је исплатив и поуздан, је ПуреВПН. Омогућава вам да одмах промените локацију из Индонезије у било који други регион по вашем избору и приступите садржају који није доступан у тој регији.

Зашто ПуреВПН?

ПуреВПН је најбољи ВПН који је оптимизован за стриминг. Корисници чине потпуно анонимним на мрежи, омогућавајући им приступ садржају без икаквих ограничења или ограничења. Са више од 2000 сервера постављених широм света у 180+ различитих градова, ПуреВПН има најширу мрежу сервера која осигурава 99,9% продуженог времена за све кориснике широм света.

Када се повежете на ПуреВПН, вашу ИП адресу, која прикрива вашу тренутну локацију, замењује нова псеудо ИП адреса коју вам је доделио ПуреВПН. Нова ИП адреса се може заснивати на било којој локацији по вашој жељи. Ако одаберете САД, ваша нова ИП адреса ће се налазити у САД-у, омогућавајући вам приступ свим садржајима који нису доступни у Индонезији, али су доступни из САД-а..

Како приступити Реддиту у Индонезији?

Реддит је веома популаран форум друштвених медија на којем људи могу давати коментаре на теме и „надокнадити“ коментаре других корисних корисника. Међутим, Реддит је био озлоглашен због, ретке, али присутне, голотиње и другог неприкладног садржаја.

Индонезијска влада одлучила је да Реддит учини недоступним локалним нетизанима. Међутим, с премиум стреаминг ВПН-ом, попут ПуреВПН-а, Реддиту можете приступити у само неколико кликова. Ево како то можете учинити.

 • Пријавите се за ПуреВПН
 • Набавите ПуреВПН за свој уређај.
 • Покрените ПуреВПН апликацију и пријавите се са својим корисничким именом и лозинком.
 • Изаберите САД са листе доступних земаља и притисните повезивање.
 • Када се повежете, посетите Реддит.

Како приступити ИоуТубе-у у Индонезији?

Неколико година уназад ИоуТубе је у Индонезији привремено блокиран због контроверзног садржаја који је на њега пренесен. Тада нико није могао да приступи ИоуТубеу. Чак и сада, постоје неке регије у Индонезији у којима ИоуТубе не ради правилно или се често суочава са регионалним прекидима. Међутим, можете избећи сва регионална ограничења и лако приступити ИоуТубеу.

Све што требате је да се повежете на ПуреВПН и промените локацију из Индонезије у Америку. Једном када будете повезани, моћи ћете да приступите ИоуТубе-у, као и његовим многим тајним функцијама, попут ИоуТубе музике.

Ево како то можете учинити са ПуреВПН у само неколико кликова.

 • Пријавите се за ПуреВПН
 • Набавите ПуреВПН за свој стриминг уређај
 • Пријавите се својим ПуреВПН корисничким именом и лозинком
 • Изаберите САД као жељену локацију.
 • Повежите се и приступите ИоуТубе-у на свом стриминг уређају.

Како приступити Вимео-у у Индонезији?

Вимео је у Индонезији блокиран већ неколико месеци. Индонезијска интернетска регулаторна тела изјавила су да садржај на Вимеу садржи голотињу, сексуални материјал и други неприкладни садржај и одлучила су да га блокирају у региону.

Овај потез индонежанске владе људима је створио пуно проблема. Вимео је најбоље оцењена услуга бесплатног стриминга видеа на коју се хиљаде људи ослањају на туторијале, презентације и други информативни садржај.

Ако се суочите са сличним проблемима због преовлађујуће забране видео записа у Индонезији, можете користити ПуреВПН да бисте му одмах приступили. Ево како то можете учинити.

 • Пријавите се за ПуреВПН
 • Набавите ПуреВПН за свој стриминг уређај
 • Пријавите се својим корисничким именом и лозинком
 • Потражите САД на листи доступних земаља и повежите се
 • Када се повежете, приступите Вимеу и започните стриминг.

Како приступити другим блокираним услугама у Индонезији?

Поред услуга које су горе поменуте, у Индонезији постоји безброј других веб локација и услуга које су блокиране. Због различитих разлога који се наводе за сваку блокаду веб странице, постоји велики део интернета који у Индонезији остаје недоступан..

Ако постоји веб локација или услуга којој желите да приступите, али нису у могућности због забрана и ограничења које је поставила влада Индонезије, можете избећи све забране и приступити жељеном садржају и услугама у само неколико кликова.

Ево како то можете учинити у само неколико кликова.

 • Пријавите се за ПуреВПН
 • Преузмите ПуреВПН за свој стреаминг уређај
 • Покрените ПуреВПН апликацију на свом стреаминг уређају
 • Изаберите САД са листе доступних земаља и повежите се
 • Једном када се повежете, посетите ограничену веб локацију којој раније нисте могли да приступите

Финал Ворлд

ПуреВПН није само алат који вам омогућава приступ ограниченим сервисима и веб локацијама, већ је и комплетан комплет за заштиту од кибернетичке сигурности који ће вам увек бити безбедан на мрежи. Даје вам потпуну анонимност на мрежи, омогућавајући вам да будете сигурни од свих цибер-злочина попут хакирања, крађе дигиталног идентитета и рансомвареа.

У данашњим временима, када је кибернетички криминал непрестано на високом нивоу, изузетно је важно да заштитите своју репутацију на мрежи и да своје податке и уређаје сачувате од злонамерних појединаца који желе да вам украду податке и употребе их на лоша начина против ваше воље и интереса.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me