Политика приватности компаније ПуреВПН


Contents

ПуреВПН’с
Правила о приватности

НЕ чувамо евиденције које могу идентификовати или помоћи у праћењу корисникових активности.

Политика приватности компаније ПуреВПН

Ви сте невидљиви – чак и не можемо видјети шта радите на мрежи

НЕ водимо евиденцију ваших активности прегледавања, евиденције веза, евиденције ВПН ИП-ова додељених вама, оригиналних ИП-ова, времена ваше везе, историје прегледавања, веб локација које сте посетили, вашег одлазног промета, садржаја или података имате приступ или ДНС упите које сте генерисали.
Желимо да будете сигурни да знате да прикупљамо минималне податке, чија је једина сврха рад на ВПН и Проки услузи и несметано одржавање. Наши системи, процеси и сервери дизајнирани су тако да не чувају никакве осетљиве / личне податке. То се ради дизајном како би се осигурало да немамо податке за размјену, чак и када то закон захтијева.

Ми то не само тврдимо, већ смо то доказали и ревизијом наших система и конфигурација од стране водећег независног ревизора са седиштем у САД, Алтиус ИТ. Ревизор је потврдио да:
„Нисмо пронашли никакве доказе о конфигурацијама система и / или датотекама евиденције система / услуга које би независно или колективно могле довести до идентификације одређене особе и / или активности те особе приликом коришћења ПуреВПН услуге.“

Преглед садржаја

 • Информације које прикупљамо приликом пријаве
 • Шта ми не знамо, шта знамо & Шта задржавамо
 • Информације укључене у евиденцију ВПН веза
 • Детаљи који нису укључени у евиденцију ВПН веза
 • Укупна потрошена ширина појаса
 • Самостална ДНС услуга – Гравитација
 • УРЛ филтер & Апп Блоцкер од ПуреВПН
 • Софтваре Аналитицс, статистика & Дијагностика
 • Подаци из е-маила, цхатова и образаца за повратне информације
 • Међународни преноси података
 • Мере сигурности за заштиту ваших података
 • Политика задржавања података & Ваша права на заштиту података
 • Важећи закони
 • Колачићи и ПуреВПН
 • Веб локације ПуреВПН и треће стране
 • Сагласност и старосна ограничења
 • Правни основ
 • Важна напомена
 • Контакт информације


Информације које прикупљамо приликом пријаве

 • Твоје име
 • Адреса Е-поште
 • Начин плаћања


Како користимо ове информације

 • Да бисмо пружили, радили и одржавали наше услуге
 • Да бисмо побољшали, персонализовали и проширили наше услуге
 • Да бисмо комуницирали с вама, било директно или преко неког од наших партнера, укључујући службу за кориснике, да вам доставимо ажурирања и друге информације које се односе на услугу, као и за маркетиншке и промотивне сврхе
 • За обраду ваших трансакција
 • Да бисте открили и спречили превару
 • У сврху усаглашавања, укључујући примену наших Услова коришћења услуге или других законских права


ПуреВПН и подаци повезани са плаћањима

Слично већини е-трговине или интернетских предузећа, ПуреВПН такође користи процесоре плаћања других произвођача. Осим неколико платних процесора који од нас захтевају да обрадимо уплату, сви подаци о плаћању почивају на одговарајућим процесорима плаћања. У случајевима када од нас треба обрађивати податке, обрађујемо их у реалном времену и просљеђујемо сервису за заштиту процесора и поврата уплата, а да при томе не водимо евиденцију. Посетите политику приватности процесора плаћања који сте одабрали да бисте боље разумели које информације прикупља, чува и користи.

Пошто смо велики верници у анонимност, на списак прихваћених начина плаћања укључили смо Плаћање новчаницама и Поклон картице – 100% анонимни начини плаћања.

ПуреВПН не дели, продаје или изнајмљује ваше личне податке никоме, осим што ваше податке користи за пружање производа или услуга за које сте тражили.


Шта ми не знамо, шта знамо & Шта задржавамо

Немамо евиденције или записе о:

 • ИП адреса порекла
 • Додељена ИП адреса ВПН сервера
 • Временска ознака ВПН сесије
 • Ваше активности прегледавања
 • ДНС захтеви


Укратко:

 • Не знамо чему приступате, прегледавате, отпремате или преузимате помоћу наше услуге.
 • Не можемо да идентификујемо када сте се повезали са ВПН-ом, са којом ИП адресом и који ВПН ИП вам је додељен.
 • Чак и ако смо приморани да делимо корисничке информације, ми једноставно не можемо, јер немамо шта лично да се идентификујемо.


Информације укључене у евиденцију ВПН веза

Знамо дан када сте се повезали с одређеном ВПН локацијом и од којег добављача интернетских услуга. Овај минимални скуп података потребан је да вам помогне у техничкој помоћи, решавању проблема са повезивањем и превазилажењу проблема специфичних за регион.

Такође знамо дужину везе и колико веза успоставите када користите нашу ВПН услугу, без временских ознака везе, са једином сврхом да свој профил категоришете као Повер, Цоре или Цасуал корисник. Ова категоризација помаже нашим тимовима производа да побољшају и развију потребе различитих група корисника у складу са њиховим жељама.


Детаљи који нису укључени у евиденцију ВПН веза:

 • Ваш изворни ИП
 • Ваш ВПН ИП
 • Специфично време када сте се повезали на наш сервер
 • Ваше активности након повезивања на наш сервер

Напомена: Само у случају да купите наш наменски ИП Аддон, додељен вам је фиксни, наменски ИП (ВПН ИП). Током трајања ваше претплате која остаје ваш ВПН ИП у нашој евиденцији


Укупна потрошена ширина појаса

Сваки плаћени ПуреВПН корисник добија приступ неограниченом пропусном опсегу, без обзира на то како се користи тај опсег. Пратимо укупну пропусну ширину коју сте потрошили да бисмо били сигурни да сваки ПуреВПН корисник постиже исти највећи ниво брзине и искуства са ПуреВПН. Ако сумњамо да је злоупотреба наше услуге од стране било ког корисника за кога корисник нађе да троши неприродну ширину опсега и омета услугу за друге кориснике, задржавамо право да се обратимо том кориснику и тражимо од њега да објасни њихово понашање..

Софтваре Аналитицс, статистика

‘ПуреВПН прикупља минималне статистике веза и извештаје. Прикупљање се врши како би се осигурао врхунски квалитет услуге и корисничка подршка. Међутим, подаци прикупљени као статистика и извештаји не садрже и никада неће укључивати јединствене препознатљиве корисничке податке или понашање, као што су детаљи о саобраћају, ИП адресе и ДНС захтеви.

Водимо ВПН дијагностику и надгледамо извештаје о паду да бисмо боље разумели функционалност нашег софтвера, колико често користите апликацију, догађаје који се догађају унутар апликације, збирно коришћење, податке о перформансама, неуспешне покушаје повезивања и пружање неспутане брзине да бисте осигурали несметано функционисање наших апликација, проширења и другог софтвера клијента.

У овај софтвер клијента користимо неколико алата, чији детаљи су:

Гоогле аналитика – Овде посетите Гоогле услове.

иТунес – Овде посетите Политику приватности.

Црасхлитицс – Молимо посетите овде Политику приватности.

Апптентиве – Овде посетите Политику приватности.

Фиребасе – Молимо посетите овде Политику приватности.

Нев Релиц – Молимо посетите овде Политику приватности.

МикПанел – Молимо посетите овде Политику приватности.

Фацебоок Пикел – Молимо посетите Фацебоок политику приватности овде. Можете зауставити употребу својих података у сврху приказивања Фацебоок огласа кликом овде.

Да би се осигурала компатибилност са нашим условима и одредбама, одговорност је купаца да редовно ажурирају своје апликације. Да бисмо то олакшали, поједноставили смо поступак надоградње и трудимо се да обавестимо кориснике о надоградњи кад год је то могуће.

Подаци из е-маила, цхатова и образаца за повратне информације

Неопходно је да водимо евиденцију ваше преписке са нама како бисмо осигурали несметано пружање услуга и врхунску службу за кориснике. Дакле, водимо евиденцију ваше преписке са нама, било да су у питању, притужбе или комплименти које сте нам послали путем наших апликација, веб локација или додатака.

За подршку и дописивање користимо разне платформе трећих страна: Зендеск за улазнице за подршку, ЛивеЦхат инц. да пружимо подршку путем цхат-а, Маилцхимп-а и СендГрид-а за е-пошту и МикПанел за одржавање везе са нашим корисницима. Када се дописујете с нама помоћу ових платформи, ваше евиденције преписке, укључујући ваше име и адресу е-поште, чувају се у њиховим системима. Све ове платформе користе модерне сигурносне праксе и ХТТПС енкрипцију.

Молимо посетите овде Зендескину политику приватности да бисте сазнали више о њиховим поступцима са подацима.

Посетите овде Политику приватности ЛивеЦхат-а да бисте сазнали више о њиховим поступцима са подацима.

Посетите овде Политику приватности Маилцхимпа да бисте сазнали више о њиховим поступцима са подацима.

Посетите овде Политику приватности СендГрид-а да бисте сазнали више о њиховим поступцима са подацима.

Молимо посетите овде Политику приватности МикПанела да бисте сазнали више о њиховим поступцима са подацима.

Међународни преноси података

Наша се услуга шири широм свијета и као такви ваши подаци путују кроз наше глобалне сервере, што можда није или може бити изван ваше земље пребивалишта. Ослањамо се на неке треће добављаче услуга који ће нам омогућити да вам пружимо наше услуге. Кад год преносимо ваше податке, предузимамо кораке да их заштитимо. Имамо строге споразуме о заштити података са трећим странама како бисмо заштитили податке које бисмо могли да делимо са њима.

Признајете и разумете да ће ваше информације бити пренете, обрађене и сачуване као што је објашњено, јер је потребно да пружимо наше услуге и испунимо наше Услове коришћења услуге.

Мере сигурности за заштиту ваших података

Сви ПИИ, јавни и приватни кључеви и лозинке сигурно су заштићени коришћењем јаких криптографских алгоритама, где је то потребно.

Предузимају се одговарајуће мере безбедности за заштиту тих података од неовлашћеног приступа, неовлаштене измене, уништавања или откривања података. Приступ личним подацима запослених, извођача и агената ПуреВПН-а је ограничен. Ови званичници захтевају те информације да би радили, развијали или побољшали наше услуге, али су везане обавезама о поверљивости. Они могу бити изложени дисциплинским мерама, што укључује отказ и кривично гоњење, ако не испуне ове обавезе.

Молимо вас да схватите да смо предузели чак и мере предострожности како бисмо осигурали да ваши подаци остану заштићени, али не постоји систем који би се могао прогласити 100% поузданим, заштићеним и безбедним.

Политика задржавања података & Ваша права на заштиту података

Ако сте резидент ЕЕА, имате следећа права на заштиту података:

 • Увек можете приступити, исправити и ажурирати информације које сте нам пружили, у оквиру профила вашег члана.
 • Имате право да се одвојите од маркетиншких комуникација које вам шаљемо у било које време из профила вашег члана. Ово право такође можете да извршите кликом на "одјавите претплату" или "одустати" линк у маркетиншким порукама које вам шаљемо.
 • Можете и затражити брисање вашег личног корисничког профила ако одлучите да у потпуности напустите наше услуге. То можете учинити у било којем тренутку слањем е-поште на [емаил протецтед]. Ако тражите брисање свог профила, потребно је можда до месец дана (30 дана). Ваша адреса е-поште чуваће се и користиће се да избјегнете дуплицирање рачуна и стварање лажних рачуна на ваше име. Ваша адреса е-поште ће бити обрисана тек након што од вас добијемо изричит захтев.

Важећи закони

ПуреВПН је посебно изабрао Хонг Конг (ХК) за своје седиште, јер их има "Нема закона о обавезном задржавању података" у Хонг Конгу. Према томе, нисмо законски дужни да чувамо корисничке податке и делимо их са било киме. Штавише, као што је горе наведено, немамо вредне податке да делимо са било којом агенцијом за спровођење закона из било које земље у свету. Чак и ако добијемо судски позив који се законски подржава на суду у Хонг Конгу, нећемо нам бити од велике помоћи јер немамо скоро ништа вредно да делимо.

Колачићи и ПуреВПН

ПуреВПН користи разне врсте колачића – мале текстуалне датотеке – за смештање информација везаних за вашу посету на нашој веб локацији, да вам пружи најбоље искуство и испоручи рекламне поруке и понуде које су релевантне за вас. Молимо погледајте нашу Политику колачића да бисте добили бољу представу о колачићима које користимо, која врста података се прикупља, како се ти подаци користе и како можете одустати од прихватања ових колачића.

Веб локације ПуреВПН и треће стране

Веб локација ПуреВПН може да садржи везе до веб локација треће стране. Молимо вас да знате и схватите да ми не контролишемо како они раде своје праксе приватности и не преузимамо одговорност за њих.

Сагласност и старосна ограничења

Ако наставите да користите нашу веб локацију, апликације, проширења или услуге, узећемо то као ваш договор са нашом Политиком приватности и нашим Условима коришћења.

Услуга коју пружа ПуреВПН намењена је особама од 18 година или старијим. Ако мислите да је ваше дете пружило било какве информације које треба користити, одмах нас контактирајте.

Правни основ

Наш правни основ за прикупљање и коришћење ваших личних података зависи од:

 • Дотичне личне информације
 • Специфични контекст у којем га сакупљамо.

Једини пут када прикупимо личне податке од вас је (и) када су нам лични подаци потребни да бисмо закључили уговор с вама; (ии) ако је обрада у нашем легитимном интересу и не крши ваша права.

Важна напомена

ПуреВПН може повремено да мења и допуњава своју Политику приватности. ПуреВПН има једино право да измени и измијени своју Политику приватности кад год се покаже да је то потребно. Кад год се изврши ревизија, ажурирани датум ревизије биће приказан при врху ове странице. Препоручујемо вам да често провјеравате ову страницу да бисте провјерили било какве промјене да бисте остали информирани. Признајете и слажете се да је ваша одговорност да периодично прегледавате ову политику приватности и будете свесни измена. Будући да не постоји други начин да будемо сигурни да ли сте свесни промена у политици, схватићемо то као уговор између вас и ПуреВПН-а о политици приватности ако наставите да користите ПуреВПН.

Контакт информације

Ако је ишта споменуто у нашој политици приватности нејасно или вам је потребна већа јасноћа, пошаљите упит на следећу адресу е-поште: [заштићена адреса е-поште]

* Ове функције се не нуде путем наших иОС апликација нити се ове информације прикупљају путем иОС апликација

Последњи пут ажурирано 31. августа 2019

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me