Шта је АЕС 256 битна енкрипција (АЕС)?


Шта је АЕС 256 битна енкрипција (АЕС)?

256-битна енкрипција је техника заштите шифрирања података / датотека која користи 256-битни кључ за шифровање и дешифровање података или датотека. То је један од најсигурнијих метода алгоритма за шифровање након 128 бита величине кључа и 192 битног шифрирања кључа и користи се у већини модерних стандардних алгоритама за шифровање, протокола и технологија, укључујући АЕС и ССЛ.


Напредни стандард шифрирања, познатији као АЕС енкрипција је шифрирани алгоритам који обезбеђује сигурност ваших мрежних активности.

Најпознатија верзија Напредног стандарда шифрирања је АЕС 256-битна шифрирање кључева за шифровање путем аес-а, што се односи на величину кључа стандардне енкрипције помоћу аес-а. Наравно, што је већа величина кључа, то је сложеније погодити величине кључева.

Колико бита има АЕС енкрипција?

Напредни стандард шифрирања (АЕС) је варијанта Ријндаела која има фиксну величину блока од 128 бита и величину кључа од 128 бита, величину кључа од 192 бита, или 256-битну енкрипцију. Супротно томе, Ријндаел сам по себи је специфициран са величином блока и кључева који може бити више од 32 бита, са најмање 128 и максималним 256-битним стандардом шифрирања.

Колико је сигурна АЕС 256 битна енкрипција и може ли се пробити АЕС 256 битна енкрипција?

Да бисте ово боље разумели у једноставним речима, да бисте испуцали или брутално присилили АЕС Адванцед стандарде шифрирања, симетрични кључни шифрант, јер АЕС користи фиксни блок величине 16-бајта, дужине кључа требало би да прођу милијарде рачунара него старост универзума ( 13,8 милијарди година) да се пробије 256-битни шифрирани стандардни симетрични кључ.

ПуреВПН користи врхунски стандардан 256-битни симетрични кључ за енкрипцију да би заштитио осетљиве податке корисника или њихову главну тајну тако да ниједна влада, агенције и хакери не могу да прелазе у податке. Чак и ако неко жели да изврши силу, тада би било потребно 13,8 милијарди година да се пробије стандардни, симетрични 256-битни шифрирани кључ напредног шифрирања да би се заштитили ваши подаци.

Осигурајте своје мрежне комуникације и активности шифрирањем војног нивоа ПуреВПН.

Зашто бисте шифровали своје податке на мрежи?

Шифровање је неопходно јер вам омогућава да заштитите податке којима не желите да било ко други има приступ. Предузећа га користе да би заштитила корпоративну тајну, а влада их користи да би чувала тајне податке за заштиту тајне, а многи их користе да би заштитили личне податке да би се заштитили од ствари попут крађе идентитета.

Шпијунажа користи енкрипцију за сигурну заштиту садржаја мапе, која може садржавати е-пошту, историју ћаскања, пореске информације, бројеве кредитних картица или било које друге осетљиве информације. На овај начин, чак и ако вам је украден рачунар, ти подаци су сигурни.

Шифровање је неопходно за свакога ко дели приватне податке на мрежи. ПуреВПН покрећу самоинжењерски и само-оптимизовани сервери. Ови сервери су осигурани АЕС-овим 256-битним шифрирајућим симетричним кључем који корисницима омогућава највиши ниво анонимности да избегну грубу силу јер 256-битна енкрипција позната као АЕС користи 14 рунди, тако да ти напади нису ефикасни.

• ПуреВПН маскира вашу ИП адресу – Када сте повезани са ПуреВПН, ваш се прави ИП маскира виртуалним ИП-ом како би вам пружио крајњу сигурност шифрирања како бисте заштитили своје податке с 256 битова аес за шифрирање. Виртуелни ИП осигурава анонимност ваше стварне ИП адресе тако да ваш дигитални идентитет остаје тајна. Након што виртуални ИП преузме, ваше мрежне активности, датотеке које дијелите и још много тога су заштићене од знатижељних очију.

• Као пацијент / љекар – На пример, ако сте пацијент који комуницира са лекаром, желели бисте да користите 256-битну енкрипцију аес тако да нико други не може да користи ваше приватне извештаје / податке у безбедносне сврхе, као пацијент који има та права задржана.

• Онлине куповина – Ако купујете робу на мрежи, проверите да ли сте добили 256-битну интернет везу за шифровање, тако да када вршите уплату, ваша финансијска трансакција / подаци су заштићени од хакера. Као Нетизен имате права резервисана за сопствену сигурност.

• Влада – Држави је потребна 256-битна енкрипција да би се осигурали кључни осетљиви документи / подаци и разговори који се односе на националну безбедност од кључних глобалних цибернапада од стране хакера и држава.

• Хуман Ацтивист – Ако се залажете за разлог, привлачите нежељену пажњу група које желе да наштете вашој личној агенди. Кориштење аес-ове 256-битне енкрипције као енкрипције аес може осигурати ваш кључни напредак и комуникацију с појединцима и групама на мрежи јер ова права су задржана.

• Новинар – Као новинар, из безбедносних разлога, ваша главна брига је да обезбедите своје изворе. 256-битна енкрипција као шифрирање аес 256-битни кључ показало се корисним у заштити ваших истраживања, открића и извора од нежељене пажње..

• Путници Путовање је забавно док не будете закључани са својих друштвених налога или постали жртва хаке. Ваша основна безбедносна права задржана, Када путујете у иностранство, 256-битна енкрипција као шифрирање од 256 бита осигурава ваше мрежне активности на јавним Ви-Фи мрежама. Све што би било потребно за повезивање ПуреВПН-а и уживање у прегледавању и стримингу.

Како се ваши подаци могу изложити?

Подаци су крхки и веома вредни у погледу ваше кључне сигурности. Подаци доносе профит многима, због чега га увек траже кључне компаније за вађење података. Како кључни подаци привлаче бројне странке, често се циљано излажу на широком вебу ради популарности или се продају највишем кључном понуђачу за финансијску добит.

Када комуницирате на интернету, уљез који је потребан ономе ко вам је провалио у мрежу може лако да приступи вашим кључним мрежним активностима, чита ваше разговоре и види које веб локације посећујете и што је још горе, знате о вашем кључу финансијски детаљи.

256-битна енкрипција у комбинацији са ВПН-ом

ВПН користи основну технологију АЕС 256 шифрирања кључа Аес која користи вашу интернетску везу од цибераттацкс-а која садржи вашу сигурност. У исто време, ВПН нуди робусне протоколе у ​​комбинацији са 256 асеа за шифрирање за вашу безбедност који се боре против злонамјерних напада и појачавају ваш мрежни идентитет.

ВПН је попут оклопног возила које возача у сваком тренутку чува за сигурност путника. То функционише тако што маскира ваш стварни ИП и додељује вам виртуелни ИП другачије локације. Замисао да ваш стварни идентитет крије виртуални идентитет доказује да ваша физичка локација и активности буду сигурне на вебу путем аес 256 сигурности.

Како функционира АЕС енкрипција са ПуреВПН?

Шифрирање је покретачка снага анонимности на мрежи, а без поступка кодирања поруке, концепт приватности и сигурности на мрежи биће угрожен. Да бисте остали сигурни, све што би било потребно да се повежете на интернет преко ПуреВПН-ових асе 256 шифрираних сервера, сва ваша комуникација, осетљиве активности или подаци остају сигурни.

У ствари, чак и ако постоји неовлашћени приступ, уљез неће моћи да отвори шифроване податке аес 256, да би остао сигуран све што је потребно за повезивање ПуреВПН-а. На крају дана, интегритет ваших података и приватност остају нетакнути. АЕС 256 Шифрирање широко користи компаније и појединци широм света.

имг

ПуреВПН бира најбоље шифрирање које вам одговара

ПуреВПН ће аутоматски одабрати најбољу енкрипцију користећи аес стандард за вас тако да не морате бринути о томе. Штавише, ПуреВПН нуди више протокола за тунелирање и користи аес 256-битну енкрипцију на ОпенВПН (УДП / ТЦП), ИКЕв2, ССТП и Л2ТП / ИПСец. ПуреВПН омогућава шифровање користећи аес на свим својим ВПН серверима.

Једном када се повежете на ВПН, добијате шифровање аес-а према заданим поставкама. Било да је то на радној површини, паметном телефону или таблету, врхунска 256-битна енкрипција ПуреВПН-а путем аес покреће сигурну везу са ВПН сервером и осигурава сигуран пренос података. Све што би било потребно за повезивање нашег ВПН-а.

Иако апсолутно нема начина да се упадне, али ако хакер успе да додирне вашу аес везу, видеће се само брбљање информација које пролазе кроз мрежу. Дакле, ваше шифриране комуникације путем Интернета и друге активности у потпуности су осигуране.

Шифровање је неопходност

У данашњем савременом времену сајбер напади и кршења података постали су уобичајена. Са огромним хаковањима података и приватним детаљима на отвореном, шифровање Аес-а је ваш најбољи пријатељ. Шифрирање помоћу аес-а чуваће вашу е-пошту приватном, медицинска документација заштићена, банкарске трансакције заштићене, број социјалног осигурања маскиран далеко од лопова идентитета и још много тога.

Водеће публикације као што су ПЦМаг и друге препознале су ПуреВПН по својој посвећености и изузетним мерама безбедности. Једном када су повезани са ПуреВПН-ом, ваши подаци се обезбеђују путем аес-а од стране свих трећих страна и надзорних група.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map