Што је Сплит Туннелинг ВПН?


Што је Сплит Туннелинг ВПН?

Сплит Туннелинг ради управо оно за шта се дели: поделите свој интернет промет. Помоћу сплит Туннелинг ВПН-а, имате могућност усмеравања интернетског саобраћаја преко ВПН мреже или локалне мреже..


ВПН Сплит тунелирање штити саобраћај који пролазите путем ВПН мреже, а истовремено не губите приступ својој локалној мрежи и уређајима повезаним на ту мрежу. Доступно на Виндовс, Андроид, Андроид ТВ.

Подијељени ВПН тунелирање: Пут саобраћајнице грана се у два смјера: један пролази кроз ВПН тунел, а други редовном везом.

Зашто ми треба сплит тунелирање?

Кад се корисник повеже на ВПН сервер, ствара сигуран шифрирани тунел који потом прелази на већи интернет. Подразумевано било који и цео сплит сплит туннелинг саобраћај који се шаље путем ВПН мреже пролази кроз ВПН сервер за подељено тунелирање на шифровани начин.

Међутим, са подељеним тунелирањем имате могућност да изаберете који саобраћај / информације пролазе кроз ВПН мрежу (шифровани тунел), а остатак кроз ваш ИСП (није шифровани тунел). Опција усмјеравања вашег промета путем ВПН везе или вашег даватеља интернетских услуга је благослов поготово када не желите приступити одређеним веб локацијама без икаквог шифрирања.

Предности раздвајања тунела:

 • Када је ова функција омогућена, гледајте стране ТВ емисије / филмове док користите интернет са локалним ИП адресама
 • Дијелите датотеке П2П без угрожавања ваше приватности на мрежи
 • Приступите уређајима на вашој локалној мрежи док користите ВПН

Ако немате омогућен Сплит Туннелинг:

 • Нећете моћи истовремено да приступате иностраном и локалном садржају
 • Пренос свих података путем ИСП-а завршава вашу пропусност
 • Не можете да приступите ЛАН уређајима док сте повезани на ВПН клијент

Права предност употребе ове функције је у томе што она произлази из њене практичности. Ова функција помаже побољшању ваше радне ефикасности. Рецимо да путујете у иностранство ради приступа локалном садржају земље; можете да усмерите саобраћај путем интернета и да бисте приступили садржају своје матичне земље, можете да усмерите саобраћај преко ВПН мреже омогућавањем ове функције.

Постоји ли ризик када се користи Сплит туннелинг?

Сплит тунелирање је робусна функција која пружа погодност вашим интернетским активностима. Постоји толико много ризика повезаних са подељеним тунелирањем. Међутим, када је омогућено раздвајање тунела, корисници заобилазе ПЕСВПН-ову 256-битну енкрипцију војног квалитета која је ту да бисте заштитили ваше мрежне активности од хакера, сајбер криминала и знатижељних очију.

Ако сте подесили ВПН подељено тунелирање да бисте изузели одређени саобраћај из заштите ваше ВПН везе или ВПН тунела, ваш Интернет провајдер или трећа страна могу приступити том саобраћају. Да бисте заштитили своје мрежне активности, користите само ВПН заштићене сплит туннелинг везе да бисте заштитили своју ИП адресу када рукујете осетљивим подацима, приступате веб локацијама ограниченим ограничењима или П2П уз заштиту Килл прекидача. Сада помоћу веб услуга са локалних ИП адреса. Сигурно можете лако преузети без успоравања другог.

Како функционира Сплит Туннелинг с ПуреВПН апликацијама?

Кад је на делу подијељено тунелирање, ваша интернетска веза смањује застој и чува пропусност јер интернетски промет не мора проћи кроз ВПН мрежу подијељеног тунелирања. Али добра ствар за коришћење сплит туннелинг-а са ПуреВПН-ом је та што имате неограничену пропусност да бисте заштитили своју ИП адресу и мрежни саобраћај.

Сигурни сплит тунелирање ВПН-ом

Још једна предност коришћења сплит туннелинга је када корисник током дана ради на различитим веб локацијама са различитим функцијама на обе мреже, сплит туннелинг спречава корисника да се више пута мора повезати и искључити..

ВПН Сплит тунелирање на ПуреВПН-овим апликацијама

• Апликација за Виндовс: ПуреВПН-ова апликација за прозоре испоручује се са функцијом Сплит Туннелинг која вам пружа велике могућности на мрежи.

• Апликација за Андроид: ПуреВПН-ова апликација за Андроид може се похвалити револуционарном Сплит туннелинг функцијом која пружа погодност када желите истовремено гледати ТВ емисије / филмове на Андроид телефону и истовремено приступити радним датотекама.

• Апликација за Андроид ТВ: ПуреВПН-ова апликација за Андроид ТВ унапред је пуњена узбудљивим опцијама и подељени тунелирање је на врху листе. Конфигуришите га на Андроид ТВ и уживајте у мрежном доживљају као никада до сада.

Сазнајте више о функцијама ПуреВПН-а

 • Интернет Килл Свитцх
 • АЕС Енцриптион
 • Безбедан ВиФи
 • Сигурно дељење датотека П2П
 • ИПв6 Заштита од пропуштања
 • иОС на захтев
 • ДНС заштита од цурења
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map