Услови коришћења услуге ПуреВПН

ПуреВПН’с
Услови коришћења

Услови коришћења

Добродошли у ПуреВПН!

Хвала што користите производе и услуге наше веб странице ("Услуге"). Услуге су у власништву и управља ГЗ Системс Лимитед, послујући као ПуреВПН ™, хонгконшка компанија са ограниченом одговорношћу са седиштем у 36 / Ф, Товер Товер, Тимес Скуаре, улица Матхесон 1, Цаусеваи Баи, Хонг Конг. ПуреВПН ™ задржава право да ревидира ове Услове пружања услуге по потреби. Компанија ће се потрудити да упозори своје кориснике о промени ових Услова, кад год се оне догоде, е-поштом или слањем обавештења у клијентској области да би је корисници видели. Међутим, компанија не може бити одговорна за то. Коришћење Услуга након што промене постану на снази значи да се слажете са новим Условима. Ако се не слажете са новим Условима, морате престати да користите Услуге. Ако се не јавимо у року од десет дана, тада ће се ревидирани Услови односити на вас.

Корисне дефиниције

 1. Упућивање на "Услови" и / или "Договор," погледајте Услове пружања услуге као што су овде наведени
 2. Референце на "нас," "ми," "наше," и / или "Компанија," ГЗ Системс Лимитед послује као ПуреВПН ™.
 3. Референце на "ти," и / или "Корисник," погледајте корисника веб странице и / или услуга.
 4. Упућивање на "Услуге" односе се на све услуге које нудимо, укључујући ВПН услуге, сервере, ИП адресе, апликацију, софтвер, мобилне апликације и друге услуге које се нуде под робном марком, али нису ограничене на њих. "ПуреВПН".
 5. Упућивање на "Веб сајт" погледајте веб локације са УРЛ-овима ввв.пуревпн.цом, суппорт.пуревпн.цом, идеа.пуревпн.цом, биллинг.пуревпн.цом, пуревпн.нет, поинттосервер.цом и било које друге УРЛ адресе које се могу додати овим условима у Будућност.
 6. Референце на "Посао" значи предузеће које користи наше услуге. Ви и ваше пословање ће се називати колективно "ти" у овим Условима.
 7. Референце на "Спор" значи било који захтев, сукоб, контроверза, неслагање између страна које произилазе из или су на било који начин повезани са овим Условима (или било којим условима, допунама или допунама предвиђеним овим Условима), укључујући, али не ограничавајући се на, било какву радњу против деликта, уговор или на неки други начин, у капиталу или закону, или било које наводно кршење, укључујући, али не ограничавајући се на било које питање у вези са смислом, дејством, ваљаношћу, извршењем, раскидом, тумачењем или извршењем ових Услова или било којих услова које предвиђа Услови.
 8. Референце на "Материал Бреацх" односе се на кршење ових Услова на било који начин. Ако се такав инцидент догоди, ПуреВПН има право да одмах укине ове Услове због тог кршења.
 9. Референце на "Циклус наплате" значи плаћање рачуна. Циклус укључује вашу уплату до нас путем процесора плаћања, ваљаност вашег рачуна, као и дан када ће ваш рачун истећи.

Слажете се

Коришћењем наших Услуга прихватате ове Услове и одредбе. Молимо прочитајте их пажљиво јер представљају Услове и одредбе правно обавезујућег споразума између вас и компаније.

Када пристанете да користите наше услуге, виртуелна приватна мрежа ("ВПН"), што укључује, али није ограничено на, употребу наших сервера, рутера, ИП адреса, протокола, додатака, софтвера, апликација и друге опреме, овлашћујете нас да преносимо информације путем наше мреже и сагласни сте да прихватате Услове у вези са коришћењем наших ВПН услуга.


Кориштење наших Услуга, чак и након било какве промене Услова, значиће да се слажете са овим Условима. Ако се не осећате угодно у сагласности са овим условима, молим вас престаните са коришћењем наших услуга, мада ће нам бити жао што одлазимо..

Употреба наших веб локација и услуга

Ако наше Услуге користите за пословну употребу, или у име предузећа, или у сарадњи са неким предузећем, онда ће се ваш пристанак на ове услове сматрати споразумом тог предузећа. Имаће нешкодљиву и обештетиће ПуреВПН и његове подружнице, службенике, агенте и запослене у случају било каквих захтева, тужби или радњи проистеклих или повезаних са коришћењем Услуга или кршења ових Услова, укључујући било какву одговорност или трошак проистекао из захтева, губитака , одштете, тужбе, пресуде, трошкови парница и адвокатске накнаде.

Ваш ПуреВПН налог

Корисницима се може пружити прилика да се региструју путем интернетског обрасца за регистрацију како би отворили Кориснички налог, (ваш "Рачун,") који вам могу омогућити да примите информације од нас и / или да учествујете у одређеним функцијама или приступу веб локацији и / или услугама. Користићемо податке које дајете у складу са нашим Правилима о приватности који су доступни на хттп://ввв.пуревпн.цом/приваци-полици.пхп.

Ви сте одговорни за:

 • Пружање тренутних и тачних информација, у тренутку регистрације вашег ПуреВПН рачуна, према вашим сазнањима;
 • Сва употреба вашег налога, без обзира да ли сте одобрили такав приступ или употребу, и за обезбеђивање да је свака употреба вашег налога у потпуности у складу са одредбама ових Услова пружања услуге;
 • Користите овај рачун за тачну употребу како допушта ПуреВПН и у складу са нашим правилима о поштеној употреби. ПуреВПН не поставља никакву горњу границу пропусне ширине или употребе података по кориснику; међутим, коришћење услуге подлеже фер употреби. Стварање аутоматизованих или ручних ВПН сесија на начин који би представљао оличење бот-а или прекомерно оптерећење мреже које може узнемирити друге кориснике на мрежи или коришћење значајно превелике пропусности која прелази просечну употребу пропусне ширине корисника током дужег трајања или лајкови, сви се сматрају непоштеним коришћењем мреже, осим ако компанија изричито не дозволи. ПуреВПН задржава право да привремено обустави или трајно укине кориснике који буду умешани у неправедно коришћење његових услуга;
 • Очување података за пријаву. Корисницима је строго забрањено да дистрибуирају податке за пријаву без нашег претходног пристанка, а такође и да двоје људи дели један рачун;
 • Не делите податке за пријаву са пријатељима;
 • Да не продаје, тргује или преноси тај рачун било ком другом лицу или ентитету без посебног одобрења компаније за то;
 • Чувајте свој ИД за пријаву и лозинку сигурним за све активности које се догађају путем вашег налога, укључујући активности других и без обзира да ли су такве активности овлашћене. Сагласни сте да одмах обавестите ГЗ Системс о било каквом кршењу или неовлашћеном коришћењу вашег налога.

ПуреВПН-ове услуге

Накнаде за услуге

Коришћење веб странице је бесплатно; међутим, неки аспекти Услуга могу бити ограничени на кориснике који плаћају накнадама за услуге, а који су у сваком тренутку доступни на веб локацији као и на продајном месту. Приступ услугама наплаћује се одговарајућа Накнада за услуге, с тим да ће се наведена накнада аутоматски наплаћивати у тренутку креирања рачуна, а затим према "Циклус наплате" са рачуна за плаћање који нам је достављен након отварања рачуна, а који се повремено ажурира.

Промоција / попуст / посебна понуда

ПуреВПН редовно лансира различите промоције / попусте / посебне понуде како би додатно олакшао својим корисницима. Међутим, корисник који тренутно има користи од промоције / попуста / посебне понуде аутоматски се дисквалификује од коришћења друге промоције / попуста / посебне понуде током трајања промоције / попуста / посебне понуде коју он / она користи. Штавише, корисник не може двапут на једном рачуну искористити промоцију / попуст / специјалну понуду.

Кориснички сервис

Ако имате било каквих питања, коментара или недоумица у вези са Веб страницом и / или Услугама, може се контактирати служба за кориснике у било које време путем [заштићене адресе е-поште] Настојимо да одговоримо на све упите у вези са службама за кориснике у року од четрдесет и осам (48) радних сати. Корисничкој служби се такође може контактирати у било које време, 24 сата на дан, путем опције за чет уживо.

Ми такође помажемо купцу на даљину. Добијамо приступ рачунару нашег купца, уз њихову претходну дозволу, да решимо проблем.

Отказивање услуга

Корисници могу да откажу употребу услуга у било које време контактом на наш Ливе Цхат или путем е-маила за подршку на [емаил протецтед]

Повраћај услуга

Правила поврата подлежу праведној употреби наших услуга и поштовању наших Услова услуге. Ова политика служи у сврху идентификације наших процедура, услова и услова за повраћај новца. Да бисте детаљно погледали нашу политику повраћаја новца, погледајте: овде.

Коришћење веб странице и / или услуга од стране малолетника и / или деце

Потврђујете да имате најмање осамнаест (18) година и / или старије од пунољетности у јурисдикцији у којој живите и са које приступате веб локацији и / или услугама где је пунолетност већа од 18 (18) година године живота. Ако сте млађи од 18 (18) година и / или млађе од пунолетности у јурисдикцији у којој живите и са које приступате веб локацији и / или сервису, изричито вам је забрањено да приступите истој. Разумијете и потврђујете да Интернет може садржавати информације које могу бити нетачне, увредљиве, непристојне, незаконите у разним јурисдикцијама или могу бити неприкладне за одређене. Слажете се да ГЗ Системс није одговоран за пружање приступа или било какве штете или губитке проистекле из таквих података.

Забрањена употреба наших веб локација и услуга

Да бисмо заштитили наше услуге од злоупотребе, злоупотребе или коришћења како би некоме наштетили, направили смо нека правила која се примењују на сваког корисника подједнако, без обзира на пакет пакета који је изабрао. Ова правила су постављена искључиво како би се осигурало да сваки ПуреВПН корисник ужива потпуну слободу на Интернету, без узнемиравања или наношења штете било којем другом кориснику и без злоупотребе наше услуге. Придржавамо право да прекинете вашу употребу Веб странице и / или Услуга због кршења било које од забрањене употребе или из било којег другог разлога у нашој искључивој и ексклузивној одлуци.

Посебно се слажете да нећете:

 • Користите нашу веб страницу и / или услуге за било какву нелегалну употребу, као што је преношење било каквог илегалног материјала који би представљао кривично дело према локалном, државном, националном или међународном закону или пропису;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за пренос нежељене поште; за скенирање портова, отворених прокија, отворених релеја; слање нежељених е-порука у масовним количинама за одјаву или за потребе оглашавања / маркетинга, чак и ако је е-пошта послата / примљена од другог сервера;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за послуживање скочних огласа;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за напад на било који начин, обликујте или обликујте било који други рачунар или мрежу;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за пренос било ког садржаја који је незаконит, штетан, претећи, злоупотребљив, узнемиравајућ, мучан или који се на суду може сматрати неприхватљивим;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да повредите, прете, „залепите“ или на други начин малтретирате другу особу / посао;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за манипулирање заглавља или фалсификовања идентификатора како бисте прикрили порекло било којег садржаја који се преноси путем наше веб странице и / или услуга;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да бисте се укључили у било који облик нежељених или неовлашћених рекламних / маркетиншких / промотивних активности;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да бисте се укључили у пренос софтверских вируса или злонамерног софтвера који имају за циљ да наштете осталом софтверу / хардверу / телекомуникацијској опреми;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да бисте прекршили било коју политику / поступке / прописе мрежа повезаних са нашом веб страницом и / или услугама;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за узнемиравање, злоупотребу, увреду, оштећење, клевету, клевету, омаловажавање, застрашивање или дискриминацију на основу пола, сексуалне оријентације, религије, етничке припадности, расе, старости, националног порекла или инвалидитета; да достављају лажне или погрешне информације;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да свесно или несвесно кршите било које међународне, владине, савезне, покрајинске или државне прописе, правила, законе или локалне уредбе;
 • Користите нашу веб страницу и / или услуге да промовишете нелегалне активности или пружите средства за / помажете другим људима да врше незаконите активности пружањем инструктивних информација;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за кршење или кршење наших права интелектуалне својине или права интелектуалне својине других;
 • Користите нашу веб страницу и / или услуге да промовишите или подстакнете физичко оштећење или повреде било које групе или појединца, или да промовишите било какав чин окрутности према животињама;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да прикријете праву адресу е-поште примаоца у циљу кршења законитих услова друге услуге;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да привучете друге да изврше или учествују у било каквим незаконитим радњама;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да бисте злоупотребили веб локацију и / или услугу тако што ћете скриптом и коришћењем софтвера потрошити више ресурса од осталих корисника у кратком временском периоду;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да пријавите поруку која се обично прослеђује преко веб локације и / или услуге као нежељену пошту на неку организацију на начин који подразумева услугу као извор нежељене поште;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да направите аутоматизоване или ручно прекомерне везе да бисте добили различите ИП адресе или из било којег разлога. Прекомјерне везе представљају сметњу јер стварају уско грло и гуше нашу мрежу, чију цијену плаћају други корисници, а то је потпуно неприхватљиво. Максимално дозвољена сесија је 300 дневно, а прекорачење овог лимита може резултирати трајним обустављањем или укидањем вашег рачуна, осим ако компанија изричито не дозволи.
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за прослеђивање адресе е-поште, за коју сервис захтева да комуницира са сервером е-поште који има "сиве листе" сервер поште у Служби;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да приступите / делите / учитавате / преузмете илегални садржај, укључујући, али не ограничавајући се на дечју порнографију или садржај за који се сматра да је дечја порнографија. Рачун било ког корисника који се нађе у овој или било којој таквој активности биће одмах обустављен без претходне најаве;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да маскирате ИП адресе за генерисање претрага на претраживачима, изградњу линкова на форумима, ручно или аутоматизовано индексирање веб локација и било које друге такве активности које спадају у домен оптимизације претраживача, коментарисање форума или рударјење података, ако то компанија изричито не дозволи;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге да бисте пренијели или пренијели вирусе или било коју другу врсту злонамерног кода који ће се користити или се може користити на било који начин који ће утицати на функционалност или рад Веб локације и / или услуге;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за прикупљање или праћење личних података других;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге за спам, пхисх, повреду, изговор, паук, пузање или стругање;
 • Користите нашу веб локацију и / или услуге у било које непристојне или неморалне сврхе; и / или;
 • Користите нашу Веб локацију и / или Услуге да бисте ометали или заобишли безбедносне функције Веб локације и / или Услуга.

Измена и укидање наших услуга

Ако вам се на било који начин, облик или облик нађу у кршењу наших Услова или Услуга, можда ћемо морати да предузмемо крајњи корак укидања вашег налога са нама, иако ће нам бити жао што одлазите..

Компанија задржава право:

 • Да бисте модификовали, додали, обуставили или избрисали ове Услове пружања услуге или друге уговоре, у целини или делимично, по нашем сопственом нахођењу у било које време, а такве измене, додаци или брисања одмах ступају на снагу након објављивања на веб локацији. Ваша употреба Веб странице и / или наставак коришћења Услуга након измене, додавања или брисања ових Услова пружања услуге сматраће се као прихватање од вас измене, додавања или брисања;
 • Да модификујемо, додамо, суспендујемо или обришемо било који аспект овог вебсајта или услуга који смо ми у целости или делимично понудили, по сопственом нахођењу, у било које време, тако да су такве измене, додаци или брисања одмах на снази. Такве модификације, додавања или брисања могу укључивати, али нису ограничене на понуђени садржај, сате доступности, подршку за цхат уживо, подршку е-поште, број сервера, доступност сервера, доступност апликација, број протокола, додатака, опрему потребан за приступ или употребу, промену изгледа веб локације, ВПН пакета, доступност било које функције, промотивне понуде и ревизију цене ВПН пакета;
 • Да одбијете пружање приступа веб локацији и / или Услугама или да укине ваше услуге кршећи било који од ових Услова или из било којег разлога у било које време по нашем сопственом нахођењу. Можемо, према сопственом нахођењу, да ограничавамо или отказујемо Кориснички налог из било којег разлога. У случају да извршимо промену или откажемо налог, можемо да вас покушамо обавестити контактирањем е-поште и / или адресе за наплату / телефонског броја који сте добили у време креирања вашег налога; међутим, ако то не учините, неће настати никаква одговорност, укључујући одговорност за избрисане изгубљене податке, губитак услуга, било какве штете и губитак у пословању, као резултат укидања рачуна;
 • Увести нове трошкове, накнаде или друге услове за коришћење Услуге или њених делова у било које време;
 • Да вас замолим да у било ком тренутку потврдите себе из било којег разлога, по сопственом нахођењу. У случају да не доставите довољан доказ свог идентитета, како смо тражили од нас, ваш рачун ће бити укинут и ниједан поврат средстава неће бити примењив;
 • Да укинете налог у случају да не осигурате сигурност свог налога и спречите неовлашћено коришћење вашег налога;
 • Да бисмо тражили да промените лозинку (е) ако верујемо да ваше лозинке више нису сигурне. Ни компанија, ни њени заступници не сносе одговорност за било какав губитак или штету било које врсте која може настати као резултат неовлашћеног коришћења вашег Рачуна, без и без вашег знања; међутим, можете бити одговорни за губитке које је претрпео ГЗ Системс или нека друга страна због некога ко користи ваш налог.

Тачност, потпуност и благовременост информација

 • Иако се трудимо да веб страницу и услуге учинимо доступним двадесет четири (24) сата дневно, седам (7) дана недељно, осим било ког планираног прекида за одржавање, не гарантујемо да ће веб локација и услуге бити на сва времена доступна.
 • Не гарантујемо да ће ваш рачунар, таблет и / или паметни телефон моћи да приступе и / или подрже Веб локацију и / или услуге.
 • Нисмо одговорни ако информације доступне на веб локацији и / или Услугама нису тачне, потпуне или тренутне. Признајете да су веб локација и услуге дате само за опште информације и на њих се не може ослањати или користити као једини основ за доношење одлука без консултација са примарним, тачнијим, потпунијим или временски учинковитијим изворима информација.
 • Не гарантујемо да ће било какве грешке на веб локацији и / или сервисима бити исправљене.

Интелектуална својина

Права интелектуалне својине нису одузета

Ово је уговор о приступу и коришћењу веб локације и / или услуга. Веб локација и услуге заштићени су законима о интелектуалном власништву. Веб локација и услуге припадају нама и власништво су нас или нашег даваоца лиценце (ако их има). Задржавамо сва права својине на веб локацији и услугама.

Даље, сав материјал ("Материјали") приказани или пренесени на овој веб локацији и / или Услугама, укључујући, али не ограничавајући се на текст, фотографије, слике, илустрације, видео снимке, аудио снимке и графику, у власништву смо и заштићени су хонгконшким и међународним ауторским правима, заштитним знаковима, услужне марке и друга власничка права, закони и уговори.

Осим како је предвиђено, не смете копирати, репродуцирати, објављивати, преносити, преносити, продавати, изнајмљивати, модификовати, стварати изведене радове из, дистрибуирати, постављати, објављивати, изводити, приказивати или на било који начин комерцијално искориштавати материјале на Веб локацији, нити можете кршити било која ауторска права или друга права интелектуалне својине садржана у Материјалима. Не можете уклањати или мењати, нити изазивати уклањање или измену, било каквих обавештења о ауторским правима, заштитним знаковима или другим власничким обавештењима или визуелним жигима и логотипом из Материјала.

Можете направити једну копију штампања било ког материјала који смо добили на овој веб локацији и / или услуге само за личну, некомерцијалну употребу, под условом да не уклањате нити узрокујете уклањање било каквих ауторских права, заштитних знакова или других обавештења о власништву. или визуелне ознаке или логотипе из Материјала. Не можете да архивирате или задржите било који материјал коме приступате на овој веб локацији и / или услуге без нашег изричитог писменог одобрења. Сви захтеви за архивирање, преобликовање или задржавање било ког дела Материјала морају нам бити у писаном облику и морају јасно навести сврху и начин на који ће се Материјал користити. Захтеви за дозволу за архивирање, задржавање или поновно објављивање било ког дела материјала могу се поднети на [заштићен е-поштом]

Не добијате никаква права или лиценцу на материјалима који нису ограничена права на коришћење веб странице у складу са овим Условима коришћења услуге. Било којем материјалу којем се приступа или преузима са ове веб странице мора се приступити или преузети у складу са Условима коришћења услуге коришћеним у овом Уговору. Придржавамо сва права, која нису изричито одобрена овим условима коришћења услуге.

Употреба нашег приватног софтвера

Наше ВПН услуге могу захтијевати да преузмете / конфигуришете наш заштићени ВПН софтвер на рачунару / паметном уређају / забавном систему. Поред тога, можемо послати периодичне надоградње / закрпе на наш софтвер на ваш рачунар / паметни уређај / забавни систем. Овиме дозвољавате да се наш софтвер и његове исправке инсталирају на ваш рачунар / паметни уређај / забавни систем. Наш софтвер ће вам бити доступан у складу са овим условима и лиценцним уговором за крајњег корисника за софтвер. Не можете нити инжењерима, модификовати, обрнути компилацију или декомпилирати, растављати или копирати функције и функције нашег Софтвера, нити можете било кога оптужити за употребу нашег софтвера.

Такође разумете да ћемо повремено увести разне нове технологије, које се могу или не морају стално радити на свим платформама, јер су перформансе зависне од конфигурације рачунара, брзине интернета, вашег ИСП-а и других повезаних уређаја и софтвер. Неке од ажурирања / закрпа које смо пружили могу бити од пресудног значаја за функционисање нашег Софтвера и Услуга, па ће можда бити обавезно да им дозволите да се инсталирају на ваш систем / уређај.

Давање ограничене лиценце

Када се региструјете за појединачни налог код нас, дајемо вам ограничену, неексклузивну личну непреносиву лиценцу за коришћење наших Услуга и власничког софтвера. Међутим, морате осигурати да наше Услуге користите само за личне, приватне и некомерцијалне активности, осим када се региструјете код нас као Бусинесс ВПН корисник и добијете од нас пословни ВПН налог. Ова лиценца служи само за личну употребу и биће вам забрањено да препродајете наше Услуге и допуштате другим људима да користе ваш налог. Непоштивање рачуна може довести до укидања вашег Рачуна.

Повратна информација

Можда ћете имати прилику да дате прегледе, предлоге, идеје и повратне информације (у даљем тексту збирно „Повратне информације“). Ако пружите такве повратне информације, давате нам искључиво власништво над истим, што укључује без ограничења право на нас или било која трећа страна коју ми одредимо, користимо, копирамо, преносимо, извлачимо, објављујемо, дистрибуирамо, јавно приказујемо, јавно изводимо, креирамо изведена дела, хоста, индекса, кеш меморије, ознаке, кодирамо, мењамо и прилагођавамо (укључујући без ограничења право на прилагођавају се стримингу, преузимању, емитовању, мобилним, дигиталним, умањеним сличицама, скенирању или другим технологијама) у било којем облику или медијуму који је сада познат или је даље развијен. Све такве повратне информације третирају се као поверљиве, али Компанија може одлучити да заштити ваш идентитет задржавајући свој идентитет анонимним.

Ако је утврђено да задржавате морална права (укључујући права на приписивање или интегритет) у садржају који сте поднели, изјављујете да (а) не захтевате да се лични подаци који се идентификују користе у вези са садржајем, или било који изведени радови или надоградње или надоградње; (б) немате приговор на објављивање, употребу, модификацију, брисање и искоришћавање садржаја од нас или наших лиценци, наследника и додељених; (ц) заувек се одричете и слажете се да нећете захтевати или тврдити било какво право на било која и сва морална права аутора на било који садржај; и (д) да нас заувек ослободите, као и наше лиценце, наследнике и преноснике, од било каквих тврдњи које бисте иначе могли поднети против нас на основу било којих таквих моралних права. Такође дозвољавате било којем другом кориснику да приступи, погледа, сачува или репродукује садржај за личну употребу тог корисника.

Без обзира на горе наведено, потврђујете да ваше повратне информације могу садржавати концепте, идеје, материјале, предлоге, предлоге и сличне мере које се односе на ПуреВПНТМ или његове иницијативе (у даљем тексту: „Идеје“). С обзиром на ваше идеје прихватате да: добијамо бројне поднеске од многих странака и / или смо можда самостално развили и / или размотрили идеје сличне вашим идејама и да наш преглед ваших идеја није признавање новости, приоритета или оригиналности; и (б) наша употреба било које идеје сличне вашим идејама, било на основу ваших повратних информација или поднесака, које су нам доставиле треће стране, или их самостално развили или размотрили, неће бити обавеза према вама.

Права интелектуалне својине других

ГЗ Системс чврсто верује у права интелектуалне својине других и очекује од вас да то право поштујете. Стога снажно обесхрабрујемо наше кориснике да се баве било којом активношћу која се може тумачити као кршење ауторских права и / или заштитног знака. Дељење датотека дозвољено је само на следећим серверима: Авганистан, Алжир, Ангола, Јерменија, Бахами, Бахреин, Бангладеш, Барбадос, Белгија, Бермуда, Боливија, Британска Девичанска острва, Брунеј, Даруссалам, Бугарска, Камбоџа, Зеленортски острва, Кајманска острва, Чиле, Колумбија, Костарика, Данска, Доминика, Доминиканска Република, Салвадор, Естонија, Етиопија, Немачка, Гана, Гернада, Гватемала, Гвајана, Хаити, Хондурас, Казахстан, Кенија, Киргистан, Лаос, Летонија, Либанон, Литванија, Луксембург , Макао, Мадагаскар, Маурицијус, Маурицијус, Молдавија, Монако, Монголија, Монтсеррат, Мјанмар, Холандија, Никарагва, Нигер, Нигерија, Норвешка, Оман, Пакистан, Панама, Папуа Нова Гвинеја, Парагвај, Перу, Португал, Порторико, Румунија, Русија, Света Луција, Саудијска Арабија, Сенегал, Србија, Сејшели, Словенија, Шри Ланка, Суринам, Шведска, Таџикистан, Танзанија, Тринидад и Тобаго, Тунис, Турска, Туркменистан, Острва Туркс и Каикос, Уједињени Арапски Емирати, Узбекистан и Венецуела.

У одговарајућим околностима и по нашем нахођењу, можемо онемогућити и / или укинути рачуне чланова који опетовано крше или су више пута оптужени за кршење ауторских права или других права интелектуалне својине других. Ако уклонимо ваш садржај и / или укинемо ваш налог због кршења туђих ауторских права, а ви верујете да смо га грешком уклонили, пружићемо вам могућност жалбе.

У складу са Законом о ауторским правима о дигиталном миленијуму (1998), чији се текст може наћи на веб локацији америчке Канцеларије за заштиту ауторских права на адреси хттп://ввв.цопиригхт.гов/легислатион/дмца.пдф, брзо ћемо одговорити на тврдње о кршењу ауторских права. почињени коришћењем наше Веб локације о којој је извештено наше именовани агент за ауторска права.

Ако сте власник ауторских права или сте овлашћени да делује у име неког или сте овлашћени да делујете по било ком ексклузивном праву на ауторским правима, пријавите наводна кршења ауторских права која се дешавају на или преко веб локације попуњавањем следеће ДМЦА обавештења о наводном кршењу и испоручивши га нашем именованом агенту за ауторска права. По пријему Обавештења, предузећемо било које мере, према сопственом нахођењу, које сматрамо одговарајућим, укључујући уклањање спорног материјала са Веб локације..

Како поднијети ДМЦА Обавештење о наводном кршењу ("Објава"):

 1. Идентификујте ауторско дело заштићено ауторским правима за које тврдите да је прекршено или – ако је ово Обавештење обухваћено више ауторских дела – можете да дате репрезентативну листу дела заштићених ауторским правима за која тврдите да су прекршена..
 2. Идентификујте (и) материјал за који тврдите да крши (или да је предмет активности кршења закона) и који ће бити уклоњен или приступ којем треба онемогућити, и информације разумно довољне да нам омогуће да пронађемо материјал, укључујући и на минимални, ако је примењив, УРЛ везе приказане на веб локацији где се такав материјал може наћи и (ии) референца или линк на материјал или активност за коју тврдите да крше, односно да се уклони или приступи до којих треба бити онемогућен, и информације разумно довољне да нам омогуће да лоцирамо ту референцу или везу, укључујући најмање, ако је применљиво, УРЛ везе која је приказана на веб локацији где се таква референца или веза могу наћи.
 3. Наведите своју поштанску адресу, телефонски број и, ако је доступан, адресу е-поште.
 4. Укључите обе следеће изјаве у тело Обавештења:
  "Изјављујем да добро верујем да спорну употребу материјала заштићеног ауторским правима или референцу или везу до таквог материјала није одобрио власник ауторских права, његов заступник или закон (нпр. Као поштена употреба)."
  "Изјављујем да су подаци у овој Обавештењу тачни и да под кривичном лажом, ја сам власник, или овлашћен да делује у име власника, ауторских права или ексклузивног права под ауторским правима која су наводно прекршена."
 5. Наведите своје пуно легално име и свој електронски или физички потпис.
  Испоручите ову Обавештење, са свим попуњеним предметима, нашем именованом агенту за ауторска права:
  ГЗ Системс Лимитед послује као ПуреВПН ™
  36 / Ф, Торањ 2, Тајмс Сквер, Улица Матхесон 1, Цаусеваи Баи,
  Хонг Конг
  Емаил: [заштићено е-поштом]

Ако примите обавештење да је ваш садржај уклоњен због жалбе због кршења ауторских права и / или је ваш налог укинут, то значи да је садржај избрисан са наше Веб локације на захтев власника садржаја. Ако ваш налог прима превише жалби због кршења ауторских права, можда ћете изгубити могућност преношења новог садржаја и можда ће ваш налог бити у потпуности онемогућен.

Ако верујете да је садржај уклоњен грешком и / или да је ваш налог укинут, имате могућност да поднесете контра-обавештење пратећи кораке у наставку. Када примимо ваљано обавештење о слању, копију ћемо проследити особи која је поднела оригиналну жалбу. Ако у року од десет (10) радних дана не примимо обавештење да подносилац оригиналне жалбе тражи судски налог да спречи даље кршење спорног садржаја, уклонићемо жалбу из евиденције вашег налога и можда ћемо заменити садржај који је уклоњен по нашем нахођењу.

Напомена: Постоје лажне и финансијске последице за лажне и / или непоштене пријаве. Пре подношења обавештења, проверите да ли сте стварни носилац права на уклоњени садржај или да у доброј вери верујете да је материјал уклоњен грешком и разумејте последице подношења лажне захтеве.

Да бисте поднели приговор на жалбу, пошаљите своју примедбу на [заштићено е-поштом] и укључите следеће:

 1. Ваше име, адреса и број телефона.
 2. ДМЦА ИД одштампан на дну е-поруке са обавештењем.
 3. Адреса извора уклоњеног садржаја (копирајте и залепите везу у е-поруку са обавештењем).
 4. Изјава под лажном кривицом да сте у доброј вери да је садржај уклоњен грешком.
 5. Изјава да пристајете на надлежност Савезног окружног суда за правосудни округ у коме се налази адреса, или ако је ваша адреса ван Сједињених Држава, за било који судски округ у коме се можемо наћи, и да ћете прихватити уручивање поступка од особе која је доставила оригиналну жалбу према пододељку (ц) (1) (Ц) или агента такве особе.
 6. Физички или електронски потпис.

Огласи, промоције и линкови трећих страна

Огласи и промоције трећих страна

Повремено можемо објављивати рекламе и промоције трећих страна на веб локацији и / или Услугама. Ваше пословно договарање или дописивање са другима или учешће у промоцијама оглашавача који нису ми, као и било који услови, услови, гаранције или заступања повезана са таквим пословањем, искључиво су између вас и такве Треће стране. Нисмо одговорни или одговорни за било какав губитак или штету било које врсте настале као резултат таквих трансакција или као резултат присуства трећих оглашивача на веб локацији и / или Услугама.

Употреба алата треће стране

Можемо вам пружити приступ алаткама треће стране над којима немамо никакву контролу нити било какав улаз, нити надгледамо њихову употребу или перформансе.

Признајете и слажете се да пружамо приступ таквим алатима "као што је" и "колико је на располагању" основа без било каквих гаранција, изјава или услова било које врсте и без било каквог одобрења. Нећемо имати никакву одговорност која произлази из или се односи на вашу употребу необавезних алата треће стране.

Свако коришћење опционалних алата који се нуде путем Веб локације у потпуности је на сопствени ризик и дискрецију и требало би да осигурате да сте упознати и да одобравате услове под којима алат пружа релевантни добављач треће стране.

У будућности можемо такође понудити нове Услуге и / или функције путем Веб локације и / или Услуга (укључујући издање нових алата). Такве нове функције и / или Услуге такође подлежу овим Условима коришћења услуге.

Везе трећих страна

Одређени садржај, производи и услуге доступни путем наше веб странице и / или Услуга могу садржавати материјале трећих страна.

Везе трећих страна на Услугама могу вас упутити на веб странице и / или услуге трећих страна које нису повезане са нама. Нисмо одговорни за испитивање или оцењивање садржаја или тачности и не гарантујемо и нећемо имати никакву одговорност или одговорност за било који материјал или веб локације и / или услуге трећих страна, или за било који други материјал, производ или услугу Трећег -Партице.

Не одговарамо за било какву штету или штету која се односи на куповину или употребу робе, услуга, ресурса, садржаја или било које друге трансакције извршене у вези са било којом трећом страном с којом се повежете путем Услуга. Пажљиво проучите политике и праксе треће стране и проверите да ли их разумете пре него што се укључите у било коју трансакцију. Жалбе, тврдње, забринутости или питања у вези са производима трећих страна треба да буду усмерена према трећој страни.

ДИСЦЛАИМЕРС; ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ; ОБНАВЉАЊЕ

ОДРИЦАЊЕ ГАРАНЦИЈЕ; ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

(А) ДА СЕ НАВЕДИТЕ ДА ЈЕ КОРИШТЕЊЕ Веб странице И УСЛУГА НА ВЕЛИКОМ РИЗИКУ. НЕМОЈТЕ НАС НЕМА НАШИХ ФИЛИЈАТА НЕМА БИЛО ПОШТИВљивих ЗАПОСЛЕНИХ, АГЕНТА, ТРГОВАЧКИХ САДРЖАЈА ДОБАВЉАЧА ИЛИ ЛИЦЕНЦОРА / С ГАРАНЦИЈОМ ДА КОРИШЋЕЊЕ САЈТА И / ИЛИ УСЛУГЕ БЕСПЛАТНО ИЛИ БЕСПЛАТНО; НЕМО ДА ДАМО БЕЗ ГАРАНЦИЈЕ НА РЕЗУЛТАТИМА КОЈИ СЕ МОГУ ДОБИТИ КОРИШТЕЊЕМ САЈТОВА И / ИЛИ УСЛУГА ИЛИ ДО ТОЧНОСТИ, поузданости, комплетности, благовремености или садржаја било каквих пружених информација.

(Б) СВАКИ СОФТВЕР, ПРОИЗВОДЕ ИЛИ ОСТАЛИ МАТЕРИЈАЛИ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА СЕ НАВЕДАЈУ НА "КАО ШТО ЈЕ" ОСНОВИ БЕЗ ЈАМСТВА БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ, СВЕ ИЗРАЗЕНО ИЛИ ИМПЛИЦИРАНО, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИХ НА ГАРАНЦИЈЕ НАСЛОВА ИЛИ ИМПЛИЦИРАНИХ ЈАМСТАВА ИЛИ СПОСОБНОСТИ ЗА ДОЛОЧНЕ НАМЈЕНЕ ПРОМЕЊЕНОСТИШЊЕГ ДРУШТВЕНОГ ПРОМЕЊЕЊА ИЛИ МОДИФИКАЦИЈА ПОД ЗАКОНИМА КОЈИ СЕ примењују на ове услове и услове.

(Ц) НЕМОЈТЕ ДАЉЕ, НАШИ ЗАПОСЛЕНИ, ПОДРУЖНИЦИ, РОДИТЕЉИ, АГЕНТИ, ПАРТНЕРИ, ДОБАВЉАЧИ ТРЕТЕЛНОГ САДРЖАЈА, ПРОДАВНИЦИ И / ИЛИ НАШИ ИЛИ ЊИХОВИ ПОШТИВНИ ДИРЕКТОРИ, КАНЦЕЛАРИЈЕ И ЧЛАНОВИ БИТИ ОДГОВОРНИ ЗА ВАС ИЛИ СВЕ БИЛО КОЈИ ГУБИТАК ИЛИ ШТЕТЕ ШТО ЈЕ САВЕЗНО, УКЉУЧУЈУЋИ, А НЕ ОГРАНИЧЕНО БИЛО КОЈИМ непосредним, индиректним, ПОСЕБНИМ, ПОСЛЕДЊИМ, ИНЦИДЕНТАЛНИМ, ПУНИТИВНИМ ИЛИ ОСТАЛИМ ШТЕТНАМА, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ НЕ ОГРАНИЧЕНЕ ДО ПРИМЕРНИХ, ПОВЕЗАНИХ ИЛИ ПОСЕБНИХ ШТЕТА, ГУБИТАК ПРОФИТУЦИЈЕ , ИЛИ ГУБИТАК ИНФОРМАЦИЈА ИЛИ ПОДАТАКА, ПОСТОЈИ ИЛИ ИЛИ ВЕЗАНИ ЗА КОРИШТЕЊЕ ИЛИ НЕСОШЉИВОСТИ ЗА КОРИШТЕЊЕ Веб странице и / или услуга.

(Д) ОТКРИВАМО БИЛО КОЈУ И СВЕ ОДГОВОРНОСТИ БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ ЗА БИЛО КОЈИ НЕПРИЗНАТИ ПРИСТУП ИЛИ КОРИСТИМО ВАШЕ ЛИЧНО-ИДЕНТИФИКАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ. Коришћењем веб странице и / или услугама, које сте ПРИЗНАЛИ, и слажете се са НАШИМ ОДБОЂЕЊЕМ БИЛО КОЈЕ ОДГОВОРНОСТИ. АКО НЕ ДАЈЕТЕ САгласност, ТРЕБА ДОСТАВИТИ ИЛИ ОСТАЛО КОРИСТИТЕ ВЕЛИКУ СТРАНУ.

(Е) ВАША САМОСТОЧНА И ИСКЉУЧИВА ПРАВА И ОГРАНИЧЕЊА У СЛУЧАЈУ СМАЊЕЊА СА ВЕБ СТРАНИЦОМ И / ИЛИ УСЛУГА ИЛИ БИЛО КОЈЕГ ДРУГОГ ДОЖИВОТА, БИТИ ВАШЕ ПРЕСТАНАК ПРИСТУПА ИЛИ КОРИШТЕЊА САЈТА И / ИЛИ УСЛУГА.

НЕКЕ НАДЛЕЖНОСТИ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ОГРАНИЧЕЊЕ ИЛИ ИСКЉУЧИВАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА НЕПОКРЕТНУ ИЛИ ПОСЉЕДИЧНУ ШТЕТУ, НЕКА НЕКА НАВЕДЕНА ОГРАНИЧЕЊА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ НА НЕКЕ КОРИСНИЦЕ.

Разумијете да ГЗ Системс не може бити одговоран за било какав губитак, корупцију, измјену или уклањање било којег садржаја који се преноси путем наших Услуга или путем наше виртуалне приватне мреже. Прихватањем коришћења наших Услуга изричито се одричете било каквих права на тражење штете или сматрате компанију одговорном за такав губитак, измену, корупцију или уклањање. Ако и када је потребно, можемо привремено / трајно ревидирати или укинути све или било који део наших Услуга, што може утицати на начин на који користите наше Услуге, са или без претходне најаве. Слажете се да ви или било која трећа страна нећете бити одговорни за било коју такву ревизију, суспензију или прекид.

Горња ограничења ће преживјети ове Услове и осигурати се у корист нас и наших подружница и одговарајућих директора, службеника, запослених и агената.

ОБНАВЉАЊЕ

ДОГОВОРУЈЕТЕ се да ћете бранити, одштетити и задржати САД-у НЕКРЕТНИНУ, КАО И НАШЕ ФИЛИЈАТЕ И добављаче и респектабилне директоре, службенике, кориснике и представнике, од и против свих тужби, одијела и трошкова, укључујући и ствари које имају играчи. (А) ВАШУ УПОТРЕБУ САЈТА И / ИЛИ УСЛУГА; (Б) ВАША НЕУСПРОДАНОСТ ИЛИ КРШЕЊЕ ОВОГ УГОВОРА; (Ц) ВАШУ УПОТРЕБУ УСЛУГА ТРЕЋИХ СТРАНА, ПРОИЗВОДА, ЛИНКОВА, ОГЛАСА И / ИЛИ АЛАТА; (Д) ВАША КРШЕЊА БИЛО КОЈИХ ПРАВА ТРЕЋИХ СТРАНА, УКЉУЧУЈУЋИХ ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ НА ТРЕЋИ СТРАНИЦИ; или (Е) НЕУЗВОЉЕНО КОРИШТЕЊЕ Веб странице и / или услуга било којег другог лица које користи ваше информације.

Надлежно право; Арбитража

Надлежно право

Овим условима ће се управљати и тумачити у складу са законима Хонг Конга, без обзира на сукоб законских одредби. Слажете се да ћете поднијети личној надлежности судова смјештених у Хонг Конгу и било који узрок акције који се односи на ове услове и произилази из тих увјета и / или веб странице и / или услуга мора бити поднесен на њима, осим ако не подлијежу обавезујућим арбитражним одредбама Арбитражни одсек, инфра.

Решавање конфликата; Арбитража

У случају да имате спор са нама, везано за, односи се на ове Услове и / или Веб локацију и / или Услуге, пристајете да нам прво доставите обавештење о спору и тридесет (30) дан лечења за које време ћемо радити на решавању проблема са вама, када и ако је то потребно и разумно. У случају да спор не може бити решен, Стране се слажу да ће се он решити искључиво обавезујућом арбитражом у складу са материјалним законима Хонг Конга и биће поднесен на арбитражу у Хонг Конгу. Арбитар, а не било који савезни, државни или локални суд или агенција, има ексклузивно овлашћење да реши било какав спор везан за тумачење, примењивост, извршљивост, усаглашеност или формирање овог уговора, укључујући, али не ограничавајући се на било који захтев да сви или било који други део овог уговора је неважећи или неважећи. Ништа овде не спречава било коју Страну да тражи било какву привремену забрану коју сматра потребном да би се очувао статус куо пре решавања било каквог спора, у било којој јурисдикцији.

Остало

Локација сервера; Међународни трансфер

Заштита података и други закони других земаља можда нису тако свеобухватни као они у вашој земљи. Будите сигурни да подузимамо разумне кораке да бисмо заштитили вашу приватност. Кориштењем Веб странице и / или Услуга пристајете на то да се ваши подаци прикупљају, користе и преносе на начин како је наведено у хттп://ввв.пуревпн.цом/приваци-полици.пхп.

Управа

Свака страна представља и гарантира другој да има пуну снагу и овлашћења за закључивање овог споразума и да је обавезна за ту страну и да је примењива у складу са својим условима.

Одрицање

Свако одрицање права према овим Условима биће на снази само ако је договорено или декларисано писмено. Кашњење у остваривању права или неизвршавање права неће се сматрати одрицањем и не спречава Страну да то право користи у будућности. Права и правни лекови који су овде наведени су кумулативни и не искључују ниједна права и правна лека предвиђена законом.

Виша сила

Нећемо бити у обавези да испунимо никакву обавезу ако смо спречени да то учинимо као последица божијих дјела или више силе, укључујући, али не ограничавајући се на мере које предузима или намеће било која влада или јавна власт или у случају било којег другог догађаја изван наше контроле укључујући, али не ограничавајући се на природне катастрофе (као што су олуја, ураган, пожар, поплава, земљотрес), рат, грађански немири, терористичке активности, ванредна стања, владине санкције, ембарго, национализације, штрајкови и распада јавних комуналних предузећа (као што су електричне или телекомуникационе услуге). Уложићемо све разумне напоре да вас обавестимо о околностима које проузрокују кашњење и да наставимо са извршавањем што је пре могуће, без непотребног одлагања.

Задатак

Имаћемо право да доделимо и / или пренесемо ове Услове и наша права и обавезе било којој трећој страни након што вас обавестимо како је овде предвиђено. Слажете се и прихватате да нећете доделити или пренети њена права или подуговор или делегирати извршавање било које од његових обавеза из ових Уговора без нашег претходног писменог пристанка, по нашем искључивом и искључивом дискреционом опредељењу.

Права трећих лица

Ови услови не дају никаквим правима било којој трећој страни осим било које одредбе ових услова.

Однос странака

Стране су независни уговарачи према овим условима, и ништа у овом документу не може се тумачити за стварање односа партнерства, заједничког улагања или агенције између њих. Ниједна страна нема овлашћење да у име друге уговорнице закључује било које услове.

Одвојивост

Ако је било који део овог Уговора утврђен неважећим или непроведивим применљивим законом, тада ће се неважећа или неизвршна одредба сматрати надокнађеном важећом, извршном одредбом која највише одговара намери првобитне одредбе, а остатак овог Уговора ће настави на снази.

Ажурирања & Датум ступања на снагу

Датум ступања на снагу ових Услова је 14. октобар 2016. С времена на време можемо да ажурирамо ове Услове услуге тако што ћемо објавити обавештење о ажурирању на веб локацији или у зони члана или вас контактирати на е-маил који сте дали приликом регистрације, тако да охрабрујемо да их често прегледавате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me