NBA League Pass Blackout Workaround


NBA League Pass Blackout Workaround

Uppdaterad: 3 september 2019


Se säsongen 2019-20 med det officiella NBA League Pass. Men om du är orolig för att ha Blackout, gör det inte. PureVPN har täckt dig. Följ bara stegen nedan och titta.

 1. Skaffa VPN NBA

  Med över 15 miljoner fans i USA bara kan du föreställa dig hur massiv NBA är i idrottsvärlden. Men med en så populär idrott skulle du inte tro att den kommer att ha problem med streaming, men det gör det. Hundratusentals fans varje år klagar över hur de inte kan strömma sina favorit NBA-spel.

  Nu kan detta bero på några orsaker, inklusive regionala begränsningar, men utifrån vad vi fick reda på, har det att göra med den ökända blackout som begränsar innehållsleverantörer från att sända live. Så idag kommer vi att prata om hur du kan arbeta runt NBA Blackout, få NBA LEAGUE PASS med VPN och mycket mer.

  Var du kan titta på NBA-säsongen med League Pass

  Säsongen NBA 2019-20 sänds direkt på ABC, TNT och ESPN i USA. Men det är globalt tillgängligt på NBA League Pass.

  Kanaler (språk) Streaming tillgängligt i
  ABC (engelska), TNT (engelska), ESPN (engelska)USA
  NBA League PassFlera länder
  TSN (engelska), CBC (engelska)Endast Kanada
  SonyLiv, ESPNIndien
  SonyLivGratis över hela världen med PureVPN

  NBA League Pass Blackout Workaround

  Om du har ett League Pass men inte kan se NBA-matcher på grund av blackout-begränsningar, kan PureVPN hjälpa till. Du behöver bara skaffa en internationell version av NBA League Pass genom att ansluta till PureVPN: s breda utbud av landservrar.

  NBA League Pass finns i alla länder i världen utom Centralafrikanska republiken, Kongo, Cote D’Ivoire, Liberia, Libyen, Somalia, Sudan, Zimbabwe, Nordkorea, Iran, Irak och Syrien.

  Du kan ansluta till alla länder (utom ovan nämnda) och komma åt NBA Final Games genom International NBA League Pass utan blackouts! Förutom detta kan du också spara några dollar om du ansluter till Indien ($ 14), Sydafrika ($ 118) eller Brasilien ($ 130). Den faktiska kostnaden i USA är 200 $ med blackouts. Undrar du fortfarande hur man ska få det? Läs vidare!

  Hur man får International NBA League Pass?

  Om du vill ha ett internationellt NBA League Pass för en del av det faktiska priset, följ stegen nedan:

  1. Du måste hämta VPN (om du inte har det).
  2. Ladda ner det & inställning på din föredragna enhet.
  3. Anslut till önskad plats (Välj indisk VPN-server till det billigaste priset)
  4. Besök nu NBA League Pass webbplats & få det passet för billigt

  Är det inte så lätt att få International League Pass? Tack vare PureVPN kan du få full service utan blackouts!

  Hur man får NBA League Pass Billigt med VPN?

  NBA League Pass passar upp och är mycket billigare än någonsin tidigare. Se bara till att ansluta till VPN innan du gör någon transaktion. När du har anslutit dig till VPN väljer du Indien som ditt föredragna land. Detta kommer att säkerställa att du får de lägsta priserna.

  League Pass årligen: $ 13,60

  League Pass Månadsvis: $ 1,35

  Vanliga frågor

  Kan jag titta på NBA på Hulu?

  Ja, du kan titta på NBA på Hulu, men du kommer att behöva ett prenumeration på Hulu med Live TV. Men eftersom Hulu endast är tillgängligt i USA, är det bara USA-invånare som kan göra det om de inte får tag på VPN.

  Kan jag titta på NBA på ESPN+?

  Jo det kan du. NBA är tillgängligt för visning på ESPN +. Men eftersom tjänsten endast är tillgänglig i några få länder, kan du behöva hjälp av VPN om du bor i ett land där ESPN inte är tillgängligt.

  Vad är NBA League Blackout?

  NBA League Blackout begränsar lokala och nationella innehållsleverantörer och programföretag från att sända vissa evenemang. Men för att få passerade sådana blackouts kan du använda PureVPN och ansluta till kanaler som är förhindrade att sända.

  Hur fungerar NBA League Pass?

  NBA League Pass är en prenumerationstjänst som tillåter sina användare att titta på och strömma alla NBA-spel, utom de som är den begränsade orsaken till Blackout. Passet finns i tre olika paket, var och en med sina helt egen uppsättning funktioner. Det finns ett komplett pass som innehåller alla spel, ett enda lagpass som innehåller alla spel i ett enda lag och ett 3-spel valpaket som låter dig titta på tre spel varje månad. För mer information, gå till den officiella sidan.

  Guider för sportströmning

  Du kanske också gillar andra sportevenemang nedan

  • Moto GP
  • elitserien
  • LA LIGA
  • Formel 1
  • NFL
  • Serie A
  • WRC
  • MLB
  • UEFA Champions League
  • Bundesliga
  • LIGUE 1
  • UFC
  • Tennis
  • NBA
  • IPL
  • NHL
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map